עצובה

קייצית

New member
אין יותר רלוונטי מזה, עצובה בשבילך,

אבל מרגישה כמו שכתבו לך שזה לאו דווקא סוף קריירת הפוריות, יש מחזורים כאלה (היו לי והיו) וזהו, אני אוהבת לבכות במיוחד את התחושה שהכעס והתכסול נשטפים החוצה, עוד לא קרה לי שאחרי בכי גדול לא הרגשתי יותר טוב, אפילו בקצת. בקשר לתרומת ביציות אני לחלוטין לא בקיאה שולחת לך חיבוק .

א י נ ס

New member
קייצית

לא יודעת למה לא מצליחה לבכות הרבה וחזק, בנושא הזה. אולי אני מגינה על עצמי ככה לא להתפרק לגמרי. אני באמת מתחילה להאמין שיש מחזורים כאלו, וגם ה FSH עולה ויורד. מי יודע? אולי עוד אספר על הפתעות בחודש הלזה?

לגבי מעבר בית חולים

לא עברתי שוב וועדה כשרציתי לעבור בי"ח בגלל שעברתי לבלינסון שהוא בי"ח של קופ"ח כללית. נכנסתי למנהל הסניף והוא אישר שיכולים לתת לי טופס 17 גם לבלינסון למרות שהוועדה אישרה את בי"ח מאיר.

א י נ ס

New member
חנה

המעבר נשמע ממש פשוט. אני מקוה שגם אצלי יהיה ככה. תודה, גם על קודם.

יעל@

New member
אינס ../images/Emo24.gif

לפעמים שינוי של תרופות יכול להועיל, כך שלא כדאי להתייאש. לגבי ה- IVF ככל שידוע לי את רשאית לבחור את בית החולים בו את רוצה להיות מטופלת כל עוד זה בית חולים שעובד עם קופת החולים שלך, למרות שהיו מקרים פה בפורום של בנות מהכללית שרצו להיות מטופלות בתל השומר והן קיבלו לכך אישור. חיבוק גדול, ותרגישי טוב
יעל

..נעמה

New member
אינס ../images/Emo20.gif

כמו שרבות כתבו לפני, אולי זה באמת פשוט חודש מפוספס שפשוט לא הצליח. שולחת חיבוק גדול. נעמה

אולה *

New member
../images/Emo24.gif ועוד ../images/Emo24.gif

אני יודעת איך גזרות הרופאים משפיעות עלינו. לפעמים נראה שהעולם מתמוטט. אבל אחרי מספר ימים שוב השמש זורחת. אינס, אני לא מבינה גדולה (או קטנה) בעניינים שלך. אבל אולי עם שינויים מסוימים בהרכבי התרופות עדיין יש תקווה? ולגבי בחירת בית חולים - אין שום הגבלה. אולה

א י נ ס

New member
נורא עודדתן אותי.

אסור להרים ידיים, אפילו אם המצב נראה על פניו על הפנים. והתקוה לא יכלה לבוא מתוכי,היא באה מכן. איזה יפות אתן. תודה

אינס ../images/Emo24.gif

אין לי תשובות וכבר נאמר הכל, אבל עוד
אחד גדול אולי יעודד עוד קצת להמשך ולהצלחה... בתקווה
מכל ה-
ד.

רינתילה

New member
אינסי חמודה!

אני חושבת שהסיפור שלך רלוונטי לרבות מאיתנו, אם לא בצדדים הטכניים, אז בצדדים הרגשיים שלו. אל תרגישי לא בנוח! (חשבתי ככה גם על הדיון בנוגע לילד שני). אין לי הרבה מה לחדש לך. אני לא יודעת כלום בנושאים שהעלית. אז רק חיבוק גדול ואוהב, והמון כוחות להמשך הדרך!
רינת.

א י נ ס

New member
אז כן עניין הדיון על ילד 2

אולי נפתח אותו? (לא אני. אני פחדנית) תודה רינת על העידוד. רינת רינת רינת - איך אני אוהבת את השם הזה שלך!

סרגלית

New member
אינס

אינס יקרה, אנני יכולה לעזור לך בקשר לשאלתיך בעניןIVF אבל אוכל לומר לך שאני עצובה יחד איתך ושאני מחזיקה לך אצבעות ביי

אינס יקרה ואהובה

אנא התעודדי, הפסיקי לבכות, טוב שיש פתרון לבעייתך אם כי יקח קצת זמן, מקווה שהתור לא ארוך ובמהרה תתבשרי שמחכות לך ביציות יפות וטריות שיופרו ויהפכו לעוברים מקסימים שישתרשו ברחמך. הפעם אני זאת השולחת לך חיבוקים, נשיקות וכתף לבכות עליה, אני מתפללת עבורך את כל התפילות שיש בעולם ומחזקת את ידייך, ישועת השם כהרף עין, עוד קצת וגם את תהיי על הגל הנכון, נשוט ביחד עד אשר תעלי עליו. ממני חברה שאוהבת אותך מאוד.

אופה3

New member
../images/Emo24.gifזה כל מה שנותר לי לתת לך

היי חזקה חברה יקרה , ואל תישברי, בסוף יהיה טוב, מאחלת לך כל טוב, האופה

למעלה