עצובה מבקשת עצתכם

אצילה 555

New member
עצובה מבקשת עצתכם

אני ובעלי נשואים 5 שנים יש לנו תאומים שהובאו בפונדקאות..עקב בעיות אצלי ברחם..עברנו תקופה לא קלה וכמובן מריבות..בחצי שנה באחרונה אני ממש במצב של לא יכולה לסבול את בעלי..אין לנו זוגיות ולא הורות משותפת ממש מרגישה שאני עושה הכל..אז למה אני צריכה אותו..אין בנינו פשוט כלום (גם לא יחסים כבר שנה) הצהרתי שאני מעוננינת להתגרש המון פעמים והוא עונה אם את רוצה אני אזרום..הוא גם ביקש שלא נערב עורכי דין ונסגור זאת בינינו ,מפה לשם ליבנו את העינינים ונותנים עוד הזדמנות - העניין הוא שחיטטתי לו במייל אתמול וגילית שהוא נפגש עם עו"ד שילם 7 אלף ויש נגדי כתב תביעה..קראתי גם טיפים שנתנה לו..אני ככ פגועה לא יכולה לסלוח לו האם התנהוגותי מוצדקת? כתב לה שלשום שהוא כרגע מקפיא את העיניין אבל ישתמש בו בשעת הצורך
תודה לעונים

קחי גם את עו"ד ותתחילי להתכונן ללא ידיעתו

ובמקביל, לכו יחד לייעוץ זוגי ותעבדו קשה כדי שלא תצטרכו את עורכי הדין האלה.

מנקודת המבט שלי...

ראשית, עצוב לי לקרוא על כל מקרה של גירושין...
לשאלתך, אני התחייבתי לאשתי שלא אפתח בתביעה נגדה וכל הליך הגירושין יהיה בעזרת מגשר. במקביל, כיוון שלא סמכתי עליה, הכנתי בעזרת עו"ד כתב תביעה רק למקרה ש... לא השתמשתי בו והכל הסתיים בסוף בהסכמה. היה לי חשוב "לבטח" את עצמי.
לכן, אל תפגעי כ"כ. ממליץ לפנות לעו"ד רק כדי לשמוע מהן זכויותיך אך לא לפתוח תיקים. להסכים עם בעלך לפנות לגישור ולהגיע להסכם גירושין.
בהצלחה.

צודק

האמון שברירי מאוד בזמן הזה, חשוב להתכונן מראש כדי לא להיות מופתע אבל לעשות כל מאמץ לפתור את העניין ללא התערבות עורכי דין.

אביב890

New member
מצטרף לקודמיי וממליץ לך לפנות

לעורך דין (תבדקי כמה) להתייעצות ולא להפעיל אותו כרגע.
(ואל תפלי למניפולציות ולחצים מצד עורך הדין תאבי דם ודמים "לפעול מהר", זהירות.)

במקביל תשכנעי אותו ללכת לגישור ולהסכמות הדדיות (ואני מבין שהוא די בעד, אז תנצלי את זה לטובת כולכם) ותשתדלו מאוד לגמור את זה יפה בגישור, זה יחסוך לכם ולילדים הרבה מאוד כאבי לב כאבי ראש ועוגמות (ברבים) נפש והרבה מאוד כסף וזה יועיל ויזרז גם השיקום שלכם.

אני מבין שאת מאוד פגועה וכועסת עליו ובא לך "להכניס לו" ו"לדפוק אותו" ו"לקרוע לו את הצורה" ואולי גם "לחנוק אותו ממש בידיים" (וזה כנראה גם מה שימליצו לך עורכי הדין למינהם) אבל אף על פי כן אל תתני לרגשות להשטלת עליך ולשטות בך ותחשבי בהגיון קר על עתידך ועתיד הילדים.

מבינה את הפגיעה שלך

אני ביקשתי מבעלי להתגרש, והוא סירב. לא הייתה לי ברירה ונאלצתי לקחת עו"ד ולהגיש כתב תביעה.
את כותבת שהייתה ביניכם הסכמה והוא הלך מאחורי גבך וכבר יש נגדך כתב תביעה
את יכולה ללכת ליעוץ משפטי בויצו או נעמ"ת ( הם סה"כ נותנים יעוץ ולא יותר מזה)
תנסי למרות הכעס שלך, להגיע איתו לפשרה ולא להגיע לפיצוץ.

אביב890

New member
מצטרף להצעה של עדשים ליעוץ משפטי בויצו או נעמת, אגב

אם יש צורך הם נותנים גם שרותים קצת מעבר ליעוץ, (כמו עריכת הסכם פשרה בהסכמה וכוד')בתשלום נמוך מאוד.

ye44

New member
ביננו בשקט מבלי שאף אחד ישמע

אולי הגיע הזמן שתתקיני לך עמוד שידרה ? את נותנת את כל הסיבות שמחייבות אותך להתגרש ואת עוד שואלת מה דעתנו ? את איבדת אמון בו ולטעמי אישה שמחטטת במיילים
&nbsp
של בן זוגה לא ראויה לאמפטיה גם אם הוא בגד בך וזה שהוא הגיש תביעת גירושין עדיין לא אומר שהוא ביתרון עלייך כי הוא מחויב למזונות ולחלוקת רכוש שווה באם לא עשיתם
&nbsp
הסכם ממון,הבעיה שאת נוחה לו מגהצת מכבסת תולה מבשלת בקיצור משרתת והוא סביר להניח "חוגג" בחוץ, כמו שאת טוענת אין יחסים בינכם כלל אז אם כל הצער הגיע הזמן
&nbsp
לחתוך בבשר החי או שתמשיכי לאכול לוקשים !

אם אין לכם וילה בסביון, מטוס פרטי

וסירה של 70 רגל במרינה,
אני אישית (לא עו"ד ואין לקחת עצה זו כייעוץ משפטי) ממליץ לך לא לעשות כלום כרגע.
תני הזדמנות בלב נקי, שלם, בלי סודות מבחינתך. אל תחטטי לו בכלום, אל תפקפקי ותנסי באמת לסדר ולסלוח.
סביר שלא תצליחי, אבל גם אז, משפטית יש לך את כל הכלים להלחם בו (בהנחה שהוא לא דתי ולא יושב כבר בבית הדין הרבני). וגם אם הוא עשה צעדים מקדימים, אז כבר מאוחר מידי עבורך.
פשוט תני סיכוי ותנסי לתקן את היחסים שלכם. אין כלום טוב יותר שתוכלי לעשות כרגע.

רן ורדי

New member
גישור גירושין

שלום לך,
כמו שהמליצו לך קודמי, הליך הגישור מומלץ ומביא רק יתרונות מול הליך משפטי ומאבקים משפטיים.
זכרי תמיד שהורים משותפים תשארו לנצח.
את מוזמנת לפורום גישור שם תוכלי לקרוא מאמרים וחומרים שירחיבו דעתך.

בהצלחה

למעלה