עצובה ומקווה

מצב
הנושא נעול.
עצובה ומקווה

עצובה ומקווה
שלום בנות אני ממש אוהבת את הפורום הזה, אני לומדת ממנו ומקבלת המון עידוד. אני בת 29 ואם לילדה בת שלוש מהריון ספונטני ומהיר בנסיון של שלושה חודשים, לפני החתונה עברתי שני הפלות יזומות מאותו בן זוג, שאני רק עכשו מבינה את המשמעות...של מה שעשיתי. שביתי היתה בת שנה נכנסתי שוב להריון למרות ששמרנו ונזהרנו, אבל גם שמחנו , אבל בשבוע שישי היתה לי הפלה טבעית. אחרי חודשיים מההפלה, החלטנו שוב שהגיע הזמן לילד שני, כי ההפלה כעבה לנו מאוד והביאה לנו חשק - אבל מאז ההפלה עברו שנתיים וחצי, לאחר שנה של נסיונות, התחלתי טיפולים גונל + כוריגון.סיימתי חמישה מחזורי הזרעות אני מאמינה שאני לפני ivf ואני ממש בדכאון רציני... אני לא מבינה מה השתנה לי בגוף...אומרים שכל הבדיקות תקינות. מקווה לטוב וחג שמח לכולם.

ori המתוקה

עצובה ומקווה
שלום בנות אני ממש אוהבת את הפורום הזה, אני לומדת ממנו ומקבלת המון עידוד. אני בת 29 ואם לילדה בת שלוש מהריון ספונטני ומהיר בנסיון של שלושה חודשים, לפני החתונה עברתי שני הפלות יזומות מאותו בן זוג, שאני רק עכשו מבינה את המשמעות...של מה שעשיתי. שביתי היתה בת שנה נכנסתי שוב להריון למרות ששמרנו ונזהרנו, אבל גם שמחנו , אבל בשבוע שישי היתה לי הפלה טבעית. אחרי חודשיים מההפלה, החלטנו שוב שהגיע הזמן לילד שני, כי ההפלה כעבה לנו מאוד והביאה לנו חשק - אבל מאז ההפלה עברו שנתיים וחצי, לאחר שנה של נסיונות, התחלתי טיפולים גונל + כוריגון.סיימתי חמישה מחזורי הזרעות אני מאמינה שאני לפני ivf ואני ממש בדכאון רציני... אני לא מבינה מה השתנה לי בגוף...אומרים שכל הבדיקות תקינות. מקווה לטוב וחג שמח לכולם.
ori המתוקה
להתחיל ולחפש למה זה קרה לך לא עוזר לאף אחד, חכמים ממני אמרו "לא בוכים על חלב שנשפך". להביא ילדים לעולם הזה זו עבודה קשה ואני לא מתכוונת לעצם עשיתם אלא לגידולם ואם בזמנו לא היית מוכנה ולא משנה מה הסיבה , אז זה פשוט לא היה מתאים אז , פה זה נגמר עכשיו ממשיכים קדימה. נכון ההרגשה היא שהגוף בוגד, שאנחנו מוענשים על משהו שעשינו בעבר לכל אחת יש את השדים שלה, אני למשל תקופה ארוכה הייתי בטוחה שמענישים אותי כי לא רציתי בהתחלה ילדים ושמשכתי אז הזמן ובלה בלה בלה - אין לזה סוף. אבל צריך לצאת מזה, יש לך בעיה להיכנס להריון, תרגישי טוב שלפחות יש פתרונות לפחות את עושה משהו כדי לקדם את הענין וברור שבסוף תצליחי, כי פשוט אין סיבה שלא. אז שיהייה לך המון בהצלחה ואל תהייה עצובה יש לך לפחות סיבה אחת להיות שמחה.

../images/Emo13.gif תודה מתוקה על העידוד ובהצלחה

ori המתוקה
להתחיל ולחפש למה זה קרה לך לא עוזר לאף אחד, חכמים ממני אמרו "לא בוכים על חלב שנשפך". להביא ילדים לעולם הזה זו עבודה קשה ואני לא מתכוונת לעצם עשיתם אלא לגידולם ואם בזמנו לא היית מוכנה ולא משנה מה הסיבה , אז זה פשוט לא היה מתאים אז , פה זה נגמר עכשיו ממשיכים קדימה. נכון ההרגשה היא שהגוף בוגד, שאנחנו מוענשים על משהו שעשינו בעבר לכל אחת יש את השדים שלה, אני למשל תקופה ארוכה הייתי בטוחה שמענישים אותי כי לא רציתי בהתחלה ילדים ושמשכתי אז הזמן ובלה בלה בלה - אין לזה סוף. אבל צריך לצאת מזה, יש לך בעיה להיכנס להריון, תרגישי טוב שלפחות יש פתרונות לפחות את עושה משהו כדי לקדם את הענין וברור שבסוף תצליחי, כי פשוט אין סיבה שלא. אז שיהייה לך המון בהצלחה ואל תהייה עצובה יש לך לפחות סיבה אחת להיות שמחה.
תודה מתוקה על העידוד ובהצלחה

MIF2002

New member
הי אורי

עצובה ומקווה
הי אורי
קודם כל ברוכה הבאה לפורום, כל כולי תקווה שתבלי איתנו זמן קצר בלבד, ותעברי לפורום השכן!!! באשר לסיפור שלך, אני מאלו שחושבים שחשוב להסתכל קדימה, אל המטרה. אל תאכלי את עצמך על מה שעשית בעבר. כל דבר בחיים קורה בנקודת זמן מסויימת, כשעתיד עוד לא ידוע, והחלטותינו מתקבלות, לטוב ולרע, על סמך הידע וההרגשה שלנו באותו הרגע, בלי כדור הבדולח הצופה אל העתיד. בקיצור, לדעתי את לא צריכה להתייסר, אלא לשמוח בילדה שיש לך, ולשאוף לממש את הרצון שלך לילד נוסף, שאיפה המשותפת לכולנו כאן בפורום. שיהיה המון המון בהצלחה, ואל תפחדי מ IVF, השד לא נורא בכלל, עוברים את זה, מתרגלים לזה, והילדים שיוצאים מזה.... משובחים ביותר !!!

Hamsa

New member
ori המתוקה!

עצובה ומקווה
ori המתוקה!
ברוכה הבאה! מצבי דומה לשלך (להוציא את ההפלות היזומות), גם אני אמא לבן מהריון ספונטני (זריז במיוחד), ומפסח שנה שעברה עברתי שתי הפלות... גם אצלנו הכל תקין. עברתי חודשיים של איקקלומין (שלא הניבו תוצאות), עברתי לרופא מומחה לפריון, ועכשיו אני לפני תחילתו של טיפול בגונל F שיתכן וישולב בהזרעות, ואם זה לא יצליח כבר הבהירו לי שהלב הבא יהיה ivf להגיד שאני שמחה ונלהבת לרעיון?! לא ממש, גם אני מרגישה שהגוף בוגד (ועוד פעם אחר פעם) אבל - אני מקווה לטוב. שיהיה לך המון המון
ולכל חברות הפורום כמובן. שבת שלום!

מצב
הנושא נעול.
למעלה