עצובה ומיואשת

טלשחר2

New member
עצובה ומיואשת

היי, צריכה קצת עידוד. חדשה בכתיבה אבל כבר זמן רב שואבת מכן כוחות. בת 35, אחרי תרומת ביצית ראשונה דרך אסותא ראשון-קייב. לא צלח. מכרסם בי הפחד שזה לעולם לא יקרה. נראה לי שחשבתי שכשכבר אגיע לתרומה הכל ילך חלק. יש לכן מה לתרום לי מניסיונכן? תודה רבה

80cookie

New member
נשארו לך קפואים ?

אני בת 34 עם 4 החזרות שלא צלחו עכשיו לקראת החמישי עם תרומה שניה
נקווה לטוב , אין מה לעשות ממשיכים עד שמצליחים , לא לוותר
מה התמיכה שלך ???

טלשחר2

New member
יש לי עוד 2: אחד 8 תאים ואחד 6 תאים

80cookie מותר לי לשאול אם הבעיה היחידה שלך זה רזרבה שחלתית נמוכה או שיש עוד? (כמובן שלא חייבת לענות)
תודה

איו הצלחה של 100% בכל החזרה. אל תתייאשי ואל

תשברי.
נשמי עמוק תהיי אופטימית להחזרה השניה. סיכוי יותר טוב לבשרשה
(מבחינה סטטיסטית). אני הריתי מהחזרה שניה של תרומה ראשונה
ואני הרבה הרבה יותר מבוגרת ממך

נס פסח

New member
אל תתייאשי

האם ההפריה היתה בארץ או בקייב.

אני מבוגרת ממך ועברתי 3 הפריות באסותא ראשון במסלול קייב
לא הצליח ורק כשטסתי לקייב נכנסתי להריון
כיום חובקת ילדה מדהימה בת שנה וחצי.

וזה אחרי 5 שנים של טיפולים והפריות.

אז לא להתייאש. כן ממליצה לבדוק קרישיות יתר. אני בדקתי (למרות שלא עברתי הפלות) ולמרות שהתחלתי את ההריון עם דימומים המשכתי לקחת קלקסן כל ההריון(בעצת רופאי) והכל הסתיים בסדר גמור.

שווה לעשות גם היסטרוסקופיה אבחנתית לבדוק שאין הידבקויות ברחם

והעיקר לחשוב חיובי כל הזמן.בהצלחה.

אם את רוצהתפני אלי במסר.מוכנה לדבר איתך ולעודד אותך.

טלשחר2

New member
תודה תודה

תודה על המהירות! אין לי קרישיות יתר וגם עשיתי היסטרוסקופיה והכל תקין. החזרתי בארץ טריים..

נתת מעט מאוד פרטים.... כך שקשה לתרום מהנסיון...
קודם כל מצטערת על השלילי, אבל שלילי ראשון הוא בסטטיסטיקה, בנוסף לכל הדברים האחרים יש גם סטטיסטיקה שעל פיה לא כל אחת תיכנס להריון בנסיון הראשון וגם לא השני....
השאלה היא מי הרופא שלך, איזה בירורים נעשו קודם לכן, מה הסיבה שהגעת לתרומת ביצית ועוד....
אני עברתי החזרות באסותא ראשון באותו המסלול, דרך ד"ר בר חוה, עם העוברית השלישית בהחזרה השלישית נקלטתי, בהריון מתחילה היום שבוע 36.....
ממש לא בטוחה שיש הבדל בין טריים למוקפאים, כמובן שתלוי בזרע, באיכות העובר ובגוף של כל אחת מאיתנו....
בהצלחה
איילת

טלשחר2

New member
תודה רבה איילת. מאחלת שתחבקי ילד/ה בקרוב!!

אני מטופלת אצל ד"ר באום. אחרי 9 סבבים, בסבב השני הריון והפלה אחרי דופק בשבוע 9. (לבאום עברתי רק בסבב ה-7). הסיבה לתרומה היא רזרבה שחלתית נמוכה. היסטורסקופיה טובה, רירית מעולה. זה בערך מה שנבדק. הזרע מתרומת זרע בקריובנק באיכות טובה מאוד.

מאוד יכול להיות שאת הסטטיסטיקה.... כן, הסטטיסטיקה הארורה....
האם נבדקה הסיבה להפלה שהיתה לך? תפקודי בלוטת התריס, ויטמין D?
אצלי היו שני שליליים מהתרומה והייתי בסטטיסטיקה....
לא להתייאש כל כך מהר.....המעבר לתרומה היא לא ערובה להריון מהיר, ראי נשים צעירות ללא בעיות שגם להן הכניסה להריון אינה על הנסיון הראשון....
תודה על הברכות
בהצלחה!
איילת

פנדה30

New member
נשמע שפשוט נפלת בצד הלא מוצלח של

הסטטיסטיקה. את יודעת, גם אלו שנכנסות להריןו טבעי- לפעמים לא מצליחות בנסיון הראשון...
העובדה שבעברך קליטה להריון, והעובדה שעשית היסטרו' שיצאה תקינה+רירית מעולה- כל אלו סימנים מצויינים, ועכשיו רק נשאר להמשיך לנסות!

חשוב להבין שגם תרומה היא לא פתרון קסם. היא כן פתרון מעולה לבעלות רזרבה שחלתית (גם אני כזו...בעברי 13 VFים לפני שעברתי לתרומה)- והצלחנו להרות רק אחרי הטיפול השלישי של התרומה.
הוורודה בת שנה וחודש

בהצלחה!

zofi11

New member
כמה

החזירו לך באיזה יום להפריה וכמה תאים ? את כמובן לא לייבת לענות ובכל מצב בהצלחה אל ייאוש לעולם. !!!

למעלה