עצובה ומאוכזבת

עצובה ומאוכזבת

אני בת 32 , מחזור סדיר כל 26-28 יום , לפי ערכת ביוץ אני מבייצת (פעמיים?!בהפרש של 5 ימים). ביצעתי לפני חודשיים אולטאסאונד וגינאלי (בדיקה שיגרתית) והכל תקין. אנו מנסים כבר 2 חודשים להכנס להריון ולא מצליחים. האם צריך להתחיל בברור מעמיק? או פשוט להמשיך לנסות? כמה זמן סביר לחכות? תודה מראש

לא מכירה דבר כזה

של ביוץ כפול. זה נשמע לי כמו טעות בבדיקה. בד"כ ממליצים שמי שמתחת לגיל 30 תנסה לפחות חצי שנה להכנס להריון לפני פניה לרופא. אבל את כבר מעל לגיל 30 מחזור בן 26-28 יום פירושו שהביוץ קורה ביום ה-12 או ה-14. האם זה מה שראית בערכת הביוץ? אני חושבת שהייתי מחכה לפחות עוד חודש, ובמקביל קוראת את המאמר על שיטת המודעות לפוריות (במאמרים של הפורום) כדי ללמוד להכיר את הגוף שלך ולדעת לזהות ביוץ גם בעזרת ההפרשות של הגוף שלך, ואולי גם מדידות חום. ואם אחרי חודש לא הייתי רואה שינוי הייתי פונה ליעוץ רפואי. מצד שני, את זה לא אני. אם את מוטרדת תפני לרופא עכשיו. מקסימום הוא יגיד לך תחזרי עוד חודש. הוא גם יוכל לענות לך לגבי דבר כזה של ביוץ כפול

תודה...

ביום ה 11 וה 12 ראיתי עליה ב LH בבדיקה(שני פסים כהים כמעט זהים) , אח"כ ירידה חזקה ושוב עליה ביום ה 15(פס הבדיקה בברור כהה מפס הביקורת) - לא מבינה למה .

SEPI

New member
ביוץ פעמיים

שלום לכולם. אני משתתפת סמוייה וכותבת רק מדי פעם. יש כזה דבר לבייץ פעמיים, לא יודעת האם זה בסדר או לא. לי נראה נפלא, כי יש פעמיים סיכוי להיקלט.
לפני שבוע קראתי ידיע על מחקר באוניברסיטת בקנדה שגילה ל30% מהנחקרות ביוץ פעמיים בחודש. יש נשים שיש להם ביוץ פעמים קבוע, יש שרק מדי פעם, ויש ביוץ שזקיק גודל אך בסוף לא משתחרר ונעלם ואז מחכים לביוץ חדש שבאה עוד שבוע. יש הכל בעולם הזה.

פּוֹנְג

New member
בואו נעשה סדר...

המחקר שהתפרסם ונמצא גם בקישורי הפורום כמדומני, נעשה רק על כ-60 נשים....

ילדוש

New member
ביוץ כפול

הי , מחקרים חדשים מוכיחים כי ייתכן ויש נשים שיש להן ביוץ כפול (פעמיים בחודש).

למעלה