עצובה ובדיקי

עצובה ובדיקי../images/Emo10.gif

אל תשאלו למה כי אני לא יגיד! רמז? לא! רק טל יודעת ואסור לה לפצות פה! ~טל אני מזהירה אותך! שום מילה!~

אינדי...מה קרה? טול....

זה בגללי? קרה לך משהו? מה קרה חמודה? ספרי לי...! עם זה בגללי- אני ממש מצטערת...לא הייתי צריכה לספר לך מה קורה לי... סתאם העמסה... אני מצטערת כול כך חמוטל.... לא הייתי צריכה לספר לך על מה שקורה לי... זאת סתם הייתה שיחה חסרת משמעות... דיברתי איתך... וטוב לי יותר! את ממש חמודה ונחמדה- טוב לדבר איתך!!! עם זה בגללי- אני ממש מצטערת!!! עם לא-...מה קרה טולטול? חיוך? חיוך קטן? בישבילי?

שי תסתמי!

מה את אומרת לה שזה צומי, מותר לה להגיד מה שהיא רוצה במיוחד אם זה קשור אם היא עצובה או לא... מסכנה הילדה אומרת לך שהיא עצובה ואת אומרת לה שהיא צומי...

מחייכת בשביל פיצי../images/Emo4.gif../images/Emo13.gif

ו... אני דווקא רוצה תמשיכי לספר לי אם זה עוזר לך..... ו...אממ...כן.. זה היה דיי בגללך... זה פשוט גורם לי דיכי כשאת מספרת לי את זה ואני לא יכולה לעזור לך...
אבל אני חושבת שאם אני לא ין בליה (אתמול לא נרדמתי איזה שעתיים) אז אולי יהיו לי עצות טובות בשבילך... אל תרגישי אשמה בגלל שאני בדיכי... ואני מאוד אשמח אם תמשיכי לספר לי הכל!!!!

abup

New member
אני גם עצוב ובדיקי ../images/Emo10.gif

אל תשאלו למה כי אני לא יגיד!!! רמז?? בחיים לא! (אני בחיים לא יגיד שזה בגלל הפורום) רק מישהו אחד מפורום יודע ואני לא יגיד מי זה... אמיר (שם בדוי) אם תגלה שזה בגלל הפורום אני יהרוג אותך!!! אז לסיכום העצב שבתוכי והדיקי שמחוץ לי פשוט נובעים בכל ההודעות שכל כך "קשורות" לפורום סוסים..!!! אבופ!!!
שאני יהיה עצוב ??!!!! בחיים לא!!!

M ar y K at e

New member
פיצ את ותל נורא העלבתם אותי ../images/Emo15.gif

זה בי לפחות נורא פוגע שאומרים ז*ן על קטנטנות, התאומות אולסן הם מכוערות/משחקות גרוע וכדומה. אני לא יורדת על מה שאתן אוהבות/מעריצות אז בבקשה על תרדו, זה ממש פוגע,
ובאמת, תתחשבו בי אם אני נניח אומרת שאחת מכן מתה על התאומות, זה יהיה ממש פוגע עם יצחקו/יעליבו/יפגעו בה נכון
תכבדו את האחר, ותנו כבוד גם לשונים ולאלו שחושבים בצורה אחרת מכן
תודה

אוי!!!!

טאז!!!! שלחתי את המיכתב פעמיים!!! למה זה לא מגיע?
סליחה חמודה... לא היתקוונתי לפגוע בך.... אני חרא!!!! אני מגעילה!!!!! אוף....
סליחה
סליחה
סליחה
ומי אמר שפורום סוסים הוא פורום של ילדים?!?!?!?

~שירשור סליחות~

רגע.. אנחנו לא אמורים להשאיר את זה ליום כיפור?!
טוב נו.. מילאה!! אלונה- מצטערת- אבל גם את ממש ממש הכעסת אותי כשאמרת לכל פורום קטנטנות מה אני חושבת על קטנטנות!!!
את יודעת איך הם היו מציפים אותי לולי הייתי מבקשת מהמנהלת למחוק ת´הודעה?!?!?
זה היה ממש מגעיל מצדך...

M ar y K at e

New member
אבל את יודעת איך פגעת בי באיצ´יק

מה שעשית, מה שאמרת אני מצטערת, אבל גם את פגעת בי
ולמרות שאורים להשאיר ליום כיפור עכשיו זה ימי הסליחות...

למעלה