עצובה ובא לי לבכות

binbin3

New member
עצובה ובא לי לבכות

רק רוצה לפרוק .
חיכיתישיגיע המחזור כדי שאוכל להתחיל סבב מוקפאים. המחזור שלי הוא 30 יום .והיום כבר יום 36 ועוד לא קיבלתי כבר התחלתי לטפח תקוות קטנות שאולי קרה נס ואני בהריון אבל למודת ניסיון ואכזבות עשיתי בדיקת דם .וזה לא! אני בעבודה עכשיו ולא בא לי לעשות כלום ואני תקועה פה עד תשע בערב.

ענבלית16

New member
חיבוק גדול

הכי מבינה אותך, גם אני לא פעם טיפחתי תקוות לא הגיוניות בכל התהליך הזה. אפילו עכשיו כשהתבשרתי על הריון כימי קיוויתי שיקרה איזה נס, ולא קרה וקיבלתי. תתנחמי בזה שברגע שהמחזור יגיע תוכלי להמשיך הלאה ועוד כמה ימים כבר תהיי בהתחלה חדשה ובמקום אחר. אני נאלצת לקחת הפסקה בגלל ענייני בלוטת התריס ושבורה בעצמי. הדמעות יורדות כל כמה שעות, ומנסה להתרומם. גם העצב הזה יעבור, אל תדאגי.

binbin3

New member
תודה יקירתי

מכירה גם את הכימיים המעצבנים האלו. מקווה שענייני בלוטת התריס יסתדרו מהר מהר

נועה312

New member
אצלי

שנה שלמה היה לי מחזור סדיר ואז בחודש שלפני ההחזרת מוקפאים הוא החליט לאחר בשבועיים שלמים. יש מלא סיבות ללמה האיחור כנראה קרה אבל זה לא משנה, מה שמשנה זה שכשסוף סוף התחלנו הביוץ הגיע בזמן אחרי שבועיים ואחרי עוד שבועיים הייתה בטא חיובית. אני מקווה שבקרוב גם אצלך.

חנוש1992

New member
אכן תהליך לא פשוט, חיבוק

מבינה אותך כ"כ אבל עוד מעט זה יגיע והכל יהיה בסדר ותהיי חזקה לעובר הקטן ששמו לך בבטן ותהיי אופטימית...

&nbsp

נובמבר6

New member
מצטערת

חיבוק
אני מכירה טוב את ההרגשה הזו כשאת תקועה בעבודה.
מצטערת בשבילך

למעלה