עצה

newhere18

New member
עצה

שלום, אני בן 21, ואני עובד בעבודה עם בחור מסויים כחצי שנה. אנחנו בקשר עבודתי בלבד, ואני התחלתי להמשך אליו בטירוף(אני בתוך הארון) הגבר בחור מקסים, יוצא עם בחורות. משיחות שלי איתו, הוא בן אדם נחמד, מבין, ולדעתי אין לו בעיה עם הומואים. לדעתי (ויכול להיות שזה רק פנטזיה) הוא נראה בן-אדם שלא יהיה אכפת לו להתנסות עם גבר, או אולי אפילו הוא גם נמשך לגברים. אני מת לספר לו שהתאהבתי בו, אבל ההשלכות יכולות להיות קשות (גם לגבי הקשר שלנו, ובעיקר בגלל שאני בארון, ואני מפחד שזה ייצא לכולם). מה כדאי לי לעשות? אני מרגיש שאני חייב לנסות "להתחיל" איתו אבל מצד שני זה סיכון גדול...

tapuz3k

New member
המלצה

אם אתה באמת רוצה לדעת אם הוא יכול להכנס איתך לקטע רגשי\מיני העלה איתו את נושא הגאווה קודם כל כדי לראות את התגובה שלו זה יכול ליהיות כל נושא שבעולם רק שיהיה קשור בקשר בין גבר לגבר פשוט שתראה איך הוא מגיב אם התגובה שלו נטרלית\עדינה\זורמת אז אני ממליץ לך לעשות צעד נוסף ולהתחיל להסתובב איתו, אתה יודע בקטע של "אתה בה למסיבה ההיא?" "לפאב ההוא?" ולהצטרף אליו, כשאתה תצא איתו אתה תראה יותר איך הוא מגיב לסביבה שלו לבנים ולבנות ומשם תנסה לקדם את זה עוד צעד נוסף, מפה זה כבר יותר מסובך אבל אני ממליץ לך לנסות את זה בקטע של צחוק\בדיחה אולי אפילו תשתכר ככה אם תעשה משהו טיפשי לא יפילו אליך את האחריות על זה יום למחורת! תבדוק את התגובות שלו ומשם תחליט לאן להתקדם בהצלחה

רסקול

New member
העצה היחידה שיש לי לך: לא ../images/Emo70.gif

מקום עבודה איננו מקום לרומנים מאף סוג ומאף צורה. ראה הוזהרת.

marik

New member
אתה לא התאהבת בו!!!

אתה חרמן עליו! זהו! שם זה נגמר! כדאי שתספק את החרמנות שלך בדרכים אחרות, כי יש רק 2 תוצאות למה שאתה שוקל לעשות: 1. הוא יסכים והכל יזרום על מי מנוחות עד ש... א. תריבו ואז הוא יפוצץ הכל. ב. תפסיקו לעבוד ביחד ואז זה יגמר רע. ג. הוא ימצא מישהי רצינית ואז אתה תגמור אצל פסיכולוג. 2. הוא ממש לא בעניין ואז... א. הוא יספר לכולם. ב. ינתק איתך כל קשר. ג. יעשה לך בעיות שאו שאתה תתפטר או שיפטרו אותך (רק מהבושות). עכשיו אני יודע מה עובר לך בראש - שיש סיכוי שהוא בעניין, ושאתם תהיו ביחד, ושהכל ילך חלק, וגם אם משהו ישתבש הוא ישמור על הפה סגור וזה פשוט ימשיך חלק גם בעתיד. ביננו - בוא נהיה רציניים - הסיכויים קלושים! שואפים לאפס! מצטער שאני מבאס אותך... אבל גם אני נדלקתי על הרבה בחורים שעבדו איתי בעבר... אבל תמיד ידעתי לשים את הדברים בצד! עבודה זה עבודה. באתי לעבוד ולא להזדיין! ובטח לא עם אנשים סטרייטים ועוד כשאני בארון ומפחד שזה יתגלה. אני שהייתי מחוץ לארון, ועבדתי במוקד מפוצץ הומואים, לא נגעתי בהם למרות שחלקם היו חמודים ביותר וניסו להתחיל איתי. הדבר היחיד שאני כן יכול להמליץ לך - וזאת אולי נקודת האור שלך - שאם לא איכפת לך לוותר על העבודה, והוא שווה את הכל, גם את היציאה שלך מהארון אם משהו ישתבש, וגם עזיבה/פיטורים - אז לך על זה. בן כמה אתה אגב? בן כמה הוא? איזה סוג עבודה זה? (מוקד? משרדית אינטימית? סטארט אפ קטנה?)

newhere18

New member
העניין הוא

שהוא בן-אדם באמת רגיש, ושונה מרוב הגברים... (אבל אכן אי אפשר לדעת איך הוא יגיב, למרות הרושם של הבן-אדם מבין ושומר סודות) אני בן 22, וזאת עבודה משרדית. בשביל שנינו זאת עבודה זמנית, שבטח נעזוב תוך שנה, לאחר העזיבה של אחד מאיתנו, כדאי לנסות משהו?

newhere18

New member
אני לפעמיים מרגיש שאני לא יכול להתאפק, ואני

פשוט רוצה לבוא אליו ולנסות. יכול להיות שזאת הדלקות, אבל אני הייתי רוצה איתו משהו מעבר לקשר מיני, הייתי רוצה איתו קשר רציני

marik

New member
אבל ברור לך שזה לא יעבוד, נכון?

הבן אדם סטרייט. מצד שני אי אפשר לדעת... אולי הוא משחק אותה. מה אני יגיד לך... תגשש... תנסה... אני מבין שאין לך ממש מה להפסיד. במקרה הכי גרוע - למדת שיעור בחיים (=להקשיב לעדי מזהות מינית חחח
)

newhere18

New member
לגשש...

אפשר טיפים, איזה דברים אפשר לעשות/להגיד בשביל לגשש ולברר אם הוא בעניין?

marik

New member
כתב לך TAPUZ3K

דבר איתו על נושא קשור, למשל על מצעד הגאווה, או על "הכי גאים שיש" או תספר לו שיש לך חבר טוב שיצא בפניך מהארון או על האירויזיון ואז תגיע לזה שזה רק של הומואים למשל וכמה דראגיסטים יש שם. תפתח איתו שיחה בנושא ותראה איך יגיב... תשאל אותו לאן הוא יוצא לבלות בדר"כ. זה יכול להביא לך כיוון.

תיזהר מהטרדה מינית

כמה שזה יישמע לך מוזר אם תיגע בו או תרמוז לו והוא עלול להיות מובך, החוק איתו, ואתה יכול להיות מפוטר במקרה הטוב במקרה הרע מטופל משפטית-פלילית...

marik

New member
תלוי

אם הוא יגע בו פיסית - יש מצב. והמגע חייב להיות מיני ופוגע. ועדיף שיהיו עדים כלשהם. בקיצור אפשרי אבל לא כזה פשוט. אבל מילולית - אף אחד לא ממש יספור אותו.

bios

New member
החוק הוא גם נגד הטרדה מילולית

אבל הוא רלוונטי בעיקר ביחסי מרות (כלומר אם הוא היה אחראי על הבחור השני בעבודה), או ביחסי שיוויון אבל כשיש הצקות חוזרות ונשנות או התייחסות מינית בוטה. למשל, אנשים כבר הורשעו על כך שהראו לעובדות אתרי פורנו. אם הוא סתם מתחיל איתו או מפלרטט איתו זו לא אמורה להיות בעייה.

marik

New member
החוק מדבר על הטרדה

פירוש המילה הטרדה פשוטו כמשמעו - הוא להטריד בניגוד לרצון הנפגעים. אם הוא יבוא אליו וידבר איתו, והוא יסרב ולא ירצה להמשיך - והוא ימשיך בניגוד לרצונו - אזי מדובר על הטרדה. אבל אם הוא יפסיק - אין פה שום עילה לכלום. גם אונס, אם אני עכשיו יבוא ויגע בך, ואתה תגיד לי להפסיק ואני באמת יפסיק - אזי אין פה אונס ואין עילה (אלא אם תוכיח שהיתה כוונת תחילה לפגוע בך... סתם קשקוש). בגלל זה בכל תיק כזה, מנסים תמיד לברר האם הנאנס/ת ניסו להתנגד ולהמנע. כי אם לא, אז אולי לא מדובר באונס בכלל.

למעלה