עצה...

פגעסוס

Well-known member
עצה...

ראיתי בפורום של דיסני וסרטים מצוירים שניתן לשים בראש הדף לינק לאיזושהי הודעה שהיתה בפורום. אז למה שלא נרשום הודעה שמסבירה את כל המושגים הכלליים: DS, DD, פאנפיק, דופק את הראש במשהו חזק וכו´... אני בטוח שיש עוד. לונאטיק את יודעת איך יוצרים את ה"טאג ליין"? כי אם כן זה יכול להפסיק הרבה מן הויכוחים המתנהלים כאן... אם לא אני מאמין שהנהלת תפוז תוכל להסביר לך (לי פשוט אין קשר אליהם...). אז אנשים, מה דעתכם על ההצעה שלי? יהיה אפשר מדי פעם בפעם לרשום הודעה מעודכנת יותר ושהלינק יופנה אליה.... GYXOIO "מחלוקות ממושכות רבות אפשר לתמצת כך: זה כך, זה לא כך, זה כך, זה לא כך" - בנג´מין פרנקלין.

נעמה ע.

New member
זה יכול להיות יעיל, אבל...

זה לא הרעיון של הודעות טאג´ ליין! הרעיון הוא שמידי פעם מחליפים אותן, ובכל פעם שמים אחת מעניינת במיוחד... אני חושבת שמה שצריך לשפר פה זה את הסבלנות והסובלנות של כמה מהאנשים. אוקיי, אז מישהו שאל שאלה שכבר דנו בה. אז מה קרה? כל כך קשה להתעלם? או אפילו, חלילה... לענות בנימוס?

LuNaTiC

New member
כן אפשר להגיד שניסיתי לעשות...

ואני אשאל את ה.. אמ.. מישהו מתפוז איך לעשות, או את המנהלות של פורום דיסני (השולט!) אני באמת הייתי ממליצה לעשות דבר כזה... כי את דבר המנהל אף אחד גם ככה לא קורא אז אין טעם לכתוב שם את מה שיש לי להגיד... -ענבל- "חפש תמיד רק את הטוב שבאמת נחוץ לדב". ממש מוטו לחיים.

למעלה