עצה?

hz zh1

New member
עצה?

שלום, אני נשואה כ - 3 שנים. יש לי ילדה בת שנתיים ואני בחודש השישי להריון. בסוף החודש אמור להתקיים דיון ביני ובין בעלי בנושא מזונות. אבקש לציין כי שלוש השנים בהם היינו נשואים היו 3 שנים של חוסר ודאות מתמדת לגבי איפה מקומי ומיקום ילדי אצלו- רבות הוא היה עוזב את הבית מתגורר אצל הוריו ולעיתים אף יוצא לבלות עם חברים. 3 שנים הוא מעולם לא שילם שכר דירה ובכל פעם היו מפנים אותו מהדירות. עד היום אנחנו חייבים כסף לכל בעלי הדירות- לטענתו היו לו חובות משל עצמו ולכן לא היה באפשרותו לשלם. כיום אני רוצה לסיים את הקשר סופית אפילו בעודי בהריון מה דעתכם?

seeyou

New member
על פי הנסיבות אין פיתרון יותר טוב

חבל שלא חושבים על גורל הילדים כאשר המצב בבית לא טוב! עם 2 ילדים מה תעשי? ואם הוא לא ישלם בזמן דמי מזונות?

hz zh1

New member
תודה

ראשית, עלי להיות ראלית ולראות את הדברים האמיתים. נכון שלילדי לא קל אבל בתי עוד קטנה מכדי להבין ואני עושה כל שביכולתי להקל עליה בימים שהוא עוזב (עד כמה שאני חזקה בשביל לעשות זאת) והילד שבבטני עוד לא נולד. אחד מהשיקולים שבגרושיי היה מתוך ידיעה שאם זה לא יקרה היום זה יקרה בעוד כמה שנים ואז הם כבר יהיו גדולים ויכאבו כאב גדול יותר. לענין המזונות - "אם אין אני לי מי לי" - אני יודעת שלגדל ילדים זה לא דבר פשוט ואני מטבעי דואגת שלא יחסר לילדתי הקטנה כלום - אני אשה עובדת ומקווה שבזכות כפות ידיי אצליח להתגבר על המכשולים ומקווה שבבוא העת הם יזכו לא רק לפרנס אלה גם לחבק את האדם המתאים לי. אני בטוחה שעוד נשים רבות נתקלו בבעיות מזונות, לצערנו, כן! צריך לשרוד. אני מקווה שהוא לא יעשה בעיות וישלם בזמן- על כך נאמר "כשנגיע לגשר נעבור אותו" תודה רבה על העצה והתמיכה

האם באמת משנה לך מה דעתנו?

אם דעתנו משנה לך, תבדקי עם עצמך אם את באמת רוצה להתגרש ממנו. אם את באמת רוצה בכך, הרי שלדעתנו לא תהיה כל חשיבות.

iritika

New member
אם שאלת לדעתי..

הכל תלוי בעצמאות שלך ובמידת התלות שלך בו. אל תעזבי מתוך גחמה אלא מתוך תהליך שאת עוברת עם עצמך. ההיריון לא צריך להיות הגורם המכריעה אלא טובתך האישית. נסי ליצור סביבך יציבות- ניכר שבעלך לא אחראי ואת בשלב זה משמשת לו קהל. נסי לקחת אחריות ואחרי שהאחריות תהיה בעינה עברי תהליך עם עצמך- השאלה מהו המקום שממנו את יוצאת כשאת אומרת האם להתגרש ממנו... כשתהיה לך עצמאות נפשית וכלכלית- ועדיין תרצי להתגרש... אני מאמינה שלא תהיה לך בעייה... אבל אם בעצם הגירושים תצרי לעצמך בעיות נוספות- מכאן שהפתרון הוא לא להתגרש... בידקי ציציותייך... ואני מאחלת לך לידה קלה והתמודדות אמיתית.

hz zh1

New member
תודה

למעלה