עצה

לא פה

שאלה כזו לגעתי רצוי להעלות לפורום דיני משפחה כמו:lowforums כמו כן יש יעוץ משפטי במקומות כמו נעמת שלא עולות כסף, אל תפני לבית דין רבני - שם תמיד תפסידי רצוי שתפני לבית דין אזרחי. בהצלחה ואגב היום לרב הזוגות יש חשבונות בנק נפרדים. זה אפילו רצוי.

הילית111

New member
תודה אבל לגבי בית הדין הרבני

לצערי אין לי ברירה למי אפנה אם לא להם התחתנתי ברבנות אז אני חיבת להתגרש גם ברבנות למה התכונת שאמרת שאני אפסיד ברבנות ? גירושין בבית דין אזרחי מוכרים לכל דבר ועניין בארץ?

kmiki

New member
לא בטוחה שאת אמיתית, אבל בכל זאת

ראשית כל אין כל קשר בין איפה התחתנת והגירושין, את תתגרשי בסופו של דבר ברבני אבל האזרחי ידון בעינייניך, וזה לטובת האישה, כי ברבני את כלום. תתחילי בלאסוף הוכחות על חשבונות הבנק שלו (מגיע בדואר? דרך המייל? משהו כזה?) כדי שתהיה לך הוכחה על רכוש משותף (חשבונות בנק נפרדים אינם נוגדים את העובדה שמדובר ברכוש משותף). תמשיכי בלפנות לנעמת, ויצו או לעירייה בה את גרה, לכולם יש תמיכה משפטית בנשים בחינם, או בסכום סמלי ביותר. וזהו, שיהיה לך בהצלחה. די לטרור הכלכלי המצ'ואיסטי

הילית111

New member
תודה ולמה אני לא אמיתית ?

הלוואי וזה לא היה אמיתי לצערי הכל אמיתי וכואב אבל ממש מענין למה כתבת לא אמיתי אני בלי קשר שואלת פבורמים

kmiki

New member
כי הסיפור כל כך ארוך, יכלת לקצר ל10 שורות

ועוד בקובץ וורד, לא יודעת, היה לי קצת הזוי, חזרת על כל דבר 9 פעמים, תעירי אותי באמצע הלילה אני יכולה לדקלם לך בעל פה כמה את מרוויחה וכמה את מפרישה כל חודש. לא יודעת, משהו נראה לי כמו פרק מרומן ישראלי פשוט.

הילית111

New member
שמתי בוורד כי זה ארוךולא ניתן בגוף ההודעה

אני נסערת וכתבתי מה שעל ליבי לא עשיתי סינונים או הגהות הלואי והייתי צודקת וזה היה סיפור לצערי זו המציאות שלי

אייבורי

New member
הילית היקרה

בהנחה שהנתונים שמסרת נכונים סביר להניח שתקבלי 3000 ש"ח מזונות (סביר להניח בתוספת השתתפות שלו במחיר גן הילדים) בנוגע לקרנות השתלמות, את צריכה לשאול עו"ד מומחה לתחום על פניו, כסף שניצבר במהלך שנות הנישואים צריך להתחלק לחצי.

למעלה