עצה

equinox1111

New member
עצה

יש לי חבר כמעט שנה. הקשר שלנו טוב יציב ורציני. לאחרונה הוא החליט להשכיר דירה עם שותפה. זה לא שאני לא בוטחת בו העניין פשוט לא נראה לי. מה לעשות? איך להגיב? (שנינו סטודנטים באונ' שונות)

chenby

New member
איך להגיב?

1)להגיד לו לא מקובל עליי ולהפרד ממנו אם הוא עושה את זה בכל זאת 2)לכעוס ולצעוק ולהגיד לו שזה בגידה בעיניך ולתת לו סנקציות 3)להגיד לו שזה לא נראה לך ולבלוע את הצפרדע אם הוא עושה את זה בכל זאת 4)להציע לו לעבור לגור איתך 5)להתגבר על הלא נראה לי ולשמוח בשבילו ולבטוח בו ולהגיד לו - המון הצלחה אני כבר מתה לחנוך את החדר החדש שלך אני הייתי הולכת על 5.. אבל זו רק אני

yellow feather

New member
האם מדובר על בחורה/שותפה ספציפית

או שהוא רוצה שותף ממין נקבה (שאמורה להיות יותר נקיה ומסודרת מאשר שותף זכר)? אם מדובר על מישהי (סטרייטית :p) שהוא מכיר, קשה להאמין שאין שם כלום, יכול להיות שכרגע אין, אבל יש משיכה או עיניין הדדי, ובמקרה שכזה, אני הייתי מעדיפה להפרד ממנו. אם מדובר ב"שותפה" שתבחר מתוך מי שיענו על מודעה, או בשותפה שתגיע קומפלט עם דירה (במקרה והוא שוכר המשנה), אני לא חושבת שיש לך מקום לדאגה, נכון, עלול להתפתח משהו ביניהם,אבל באותה מידה עלול להתפתח משהו גם בינו ובין נהגת האוטובוס בה הוא נוסע מידי יום.

מלודי6

New member
האם דיברת איתו על הנושא?

האם שאלת אותו מדוע הוא החליט לשכור דירה עם שותפה ולא עם שותפה? אבל לא בהתנהגות של נזיפה או דרישה במטרה שיעשה מה שאת רוצה, אלא במטרה להבין את רצונותיו ואת החלטותיו. אם עוד לא שוחחתם על הנושא, אז עדיף שתתחילי בזה. תקבלי טוב יותר את החלטותיו לאחר למידה והכרה למניעי החלטותיו. ועוד דבר, למה העניין לא נראה לך? תנסי לברר מול עצמך למה זה מפריע לך, עוד קודם השיחה שלך עם החבר בנושא.

קודם כל תראי מי השותפה

אם היא כונפה אין לך בכלל מה לדאוג!

I C E M A N 7

New member
../images/Emo8.gif

גם לכונפות יש חברות. וכשאתן ננעלות לכן בחדר 5 שעות, בטוח קורה שם משהו. הרי ספורט ופוליטיקה לא ממש מעניין אתכן, וכמה כבר אפשר לקטר על גברים או לקשקש על הסייל בקניון. מי יודע, אולי יתחשק תוספת. עשו על זה סרטים.

למעלה