עצה

Crichton

New member
עצה

אני לא חושב שאני רזה, אלא די שמנמן. ועכשיו, תקופת החופש היא תקופה מצויינת להרזות. אז הכנתי לעצמי תוכנית אימונים: בבוקר - 60 כפיפות בטן בצהריים - 60 כפיפות בטן בערב - 60 כפיפות בטן (אמרו לי שאסור להתאמן בידיים בגיל ההתבגרות כי זה מונע מלגבוהה) אם אתם תוהים בקשר למשמעת עצמית, כי לזה אין לי בעיה, אני עושה את זה כבר שבוע והכול בסדר. הפסקתי לאכול שוקולד, ממתקים, וכול דבר שיש בו הרבה שומן. התחלתי לשתות מיץ תפוזים ולאכול אוכל בריא. מה שאני שואל, האם אני הראה שינוי משמעותי בתקופת החופש הגדול?

girman

New member
זה מאוד תלוי

זה מאוד תלוי במה אכלת קודם... אם אכלת כל יום גם שוקולודים וממתקים בנוסף לתפריט- הרי די להוריד אותם ותראה שינוי, כי הצריכה הקלורית ירדה. הכפיפות בטן שלך לא ממש יעזרו... תוסיף ריצה , הליכה, משחק כדורגל/כדורסל וכו´ לפחות 3 פעמים בשבוע- ואז באמת תוכל לראות שינוי, אם תוסיף שעה של פעילות גופנית מאומצת שכזו. לא מומלץ לשתות מיץ תפוזים- הוא מכיל 50 קלוריות ל100 מ"ל וכוס רגילה מכילה 200, ואין לו ערך תזונתי גבוהה במיוחד- כי הויטמין סי נפגע במהלך ההכנה והחשיפה לאוויר, כך שעדיף לאכול תפוז במקום או לצרוך ויטמין סי דרך פירות וירקות אחרים, כמו ברוקולי למשל. איך תראה תוצאות? תוסיף כאמור בנוסף לכפיפות בטן עוד 3 שעות פעילות גופנית מאומצת בשבוע לפחות, תוריד את המתוקים וצריכת השומנים בכלל- תאכל מוסדר, ולא ארוחות גדולות מדי. אם אתה צריך עזרה בדיאטה, בפורום דיאטות והשמנה הרבה אנשים יישמו לעזור לך...בהצלחה!

Nut420

New member
תגובה

אין צורך לעשות 60 כפיפות בטן 3 פעמים ביום! 3 סטים של 20, 3-4 פעמים בשבוע יספיקו ודרך אגב זה לא נכון שאימון משקולות בגיל ההתבגרות מונע מלגבוהה, אז תוסיף לכל מה שההוא אמר לך גם אימון אנאירובי

למעלה