עצה

adamik69

New member
עצה

אנשים אני בעליו של GPZ מעוניין למכור אבל לא יודע כמה לבקש שישאר אטרקטיבי וגם שישאיר לי כסף בכיס. הכלי עומד על כמעט 100.000 אבל מטופל ונוסע תיקתק, כל יום בסביבות 90 KM, פירינג סדוק מבעלים קודמים, ובלי חרב. אני חשבתי בסביבות 14? הגיוני? ( אה שכחתי שנת 96 )

Spondylus

New member
בבבקשה ../images/Emo140.gif

לכלי משנת 96 כמעט לא רלוונטי פיירינגים סדוקים או שלמים ובטח לא רלוונטי מאיזה בעלים זה. הפיירינג סדוק. נקודה. עכשיו ת'כלס, מה שיקבע את המחיר "ההגיוני" לאופנוע זו הבדיקה שהקונה יבצע ומה ממצאיה. גם אם אתה טוען, ואני מאמין לך, שהאופנוע מטופל ומתקתק (לא מהטיימינג, אני מקווה...
) ימצאו 1001 ליקויים בבדיקה מאופנוע ישן. צא בנקודת הנחה שאם האופנוע פיקס והבדיקה לא מורה על שום ליקוי פרט לבלאי סביר (דיסק ב-50% מהדרך, צמיגים, רפידות, שרשרת וכד'), רק אז מחירון הוא מחיר הגיוני. בסדר הגדול של המחירים שאנו מדברים לא מדובר על סכומי כסף משמעותיים אבל האחוזים הרי לא משתנים. לכן נאמר שאם האופנוע תקין (קומפרסיה תקינה, גיר תקין ושלדה תקינה) וישנו בלאי סביר לאופנוע (כפי שפורט למעלה), אני מאמין שמחיר הגיוני הוא מחירון פחות +- 10%. תלוי ברצון וההתלהבות של הקונה לרכוש את האופנוע והרצון שלך למכור. מחירון GPZ בהצלחה יוני

Shredingerscat

New member
בקיצור 14 לפני בדיקה

אבל יש מצב שאחרי הבדיקה תצטרך לרדת עוד הרבה, יתגלו תקלות שלא חלמת שיש.

Bearing

New member
פיירינגים סדוקים ממש או חסרים רלוונטיים

שריטות וצביעה לא לגמרי מושלמת, סבבה, לא צריך להוריד במחיר, אבל אם חסרים חלקים מהפיירינג, בטח שצריך להוריד את מחירם, אלו לא חלקי בלאי טבעי. לא חושב שהגיוני לבקש מחירון כאשר חסרה או שבורה חתיכת פיירינג משמעותית.

למעלה