עצה....

מתנדנד

New member
עצה....

שלום לפורום. ראיתי אנשים נחמדים מייעצים, אז החלטתי לשתף בבעיה, ואני מקווה שתוכלו לסייע. הייתם יוצאים עם מישהי (מישהו לבנות) שהיא ידידה טובה של חבר? (אין ביניהם כלום פרט לחברות עמוקה והחבר מפגין תמיכה?). זה לא היה מפחיד שתיגררו למן משולש כזה של מריבה על תשומת הלב? אשמח לקבל תשובה.

כמה מוכר ובכל זאת שונה../images/Emo13.gif

אני נמצאת בדיוק עכשיו באותה סיטואציה מזוית אחרת. אני החוליה (החלשה?!) המקשרת בין הזוג הטרי. הם הכירו דרכי. הוא החבר הכי טוב שלי. היא חברה טובה. מאד תמכתי. גם אני שאלתי עצמי את אותן שאלות. what if? מה אם זה ירחיק את אחד או שניהם ממני? מה אם הם יפרדו ואני אעמוד בקו האש? ועוד what if ים אחרים. המסקנות שלי נכונות לגבי, בסיטואציה הזו, בקשר לזוג הספציפי הזה. לאו דווקא יהיו נכונות עבור מישהו אחר. אז ככה... כדי לשמור על קדושת המשולש הזה, היה עליי לקבל דבר שהיה לי קשה לקבל בהתחלה, היה עליי להבין שמעתה הם שניהם יתרחקו קצת ממני במטרה להתקרב קצת זה לזו. לוותר קצת על משהו בקשר שלי עם כל אחד מהם במטרה לאפשר להם למצוא את האושר
אני כל כך שמחה לראות כמה טוב להם שזה היה שווה את זה. החלטתי להאמין בכנות, בעומק ובאהבה שבקשר שלי עם כל אחד מהם. להאמין במודעות, בתקשורת הטובה ובפתיחות שביננו שבעזרתם נעבור גם תקופות פחות טובות בשלום.

ab654321

New member
כמה שונה ובכל זאת מוכר

אני הייתי פעם בסיטואציה כזו חבר טוב שלי נפרד מחברה שלו מסיבה שתתברר בהמשך וידידה טובה שלי גם לא היתה בקשר הפגשתי ביניהם והיתה משיכה בהתחלה הם היססו בגללי אבל בסופו של דבר (ברגע שנודע לי שאני הגורם המעכב מבחינתם) הם הפכו לזוג. בהתחלה לא הרגשנו כמו שלישיה (ביחוד לאור העובדה שהיו עוד אנשים בחבורה אבל בשלב מסויים התחלתי להרגיש משהו מוזר בפגישות ואז התברר שלי שהחבר חושד בי שאני מנסה להתחיל עם הידידה שלי (החברה שלו) והתחיל לבדוק כל דבר שעשיתי עד שבשלב מסויים נמאס לי והשארתי אותם לבדם (דבר שקרה אחרי שגילית שמאותה סיבה בדיוק הוא נפרד מהקודמת שלו) נכון לעכשיו לפי מידע שמידי פעם מגיע אלי דרך חברים משותפים הם נשואים ומצפים לילד ראשון

גן כתום

New member
אוייש... מוכר עד כאב...

אני גם נמצאת בכזה משולש, בתור הידידה והחברה הטובה. הכל היה טוב ונחמד עד שהחברה החליטה שביני לבין חבר שלה יש משהו. ואם אין, אז בטוח יהיה. זה סרט מגעיל. ידי שלי חשוב לי כל כך, ככה שגם אם הייתה לי אפשרות לחזור ולעשות דברים אחרת, הייתי עושה בדיוק אותו דבר. למרות שזה הרס לי הרבה לילות רגועים והרבה קשרים עם אנשים. פשוט יש אנשים ששווים את זה. תחשוב לאן אתה נכנס, ואם זה שווה את המאמץ.

מתנדנד

New member
תודה על העצות

אני חושב שאני אסתכן. אני רוצה, החבר תומך. אני מקווה שלא יהיו פנצ´רים. אני חושב שאם נהיה בוגרים בעניין ונדע לפרגן, אולי יצא מזה משהו טוב. ולך, גן כתום, אני חושב שזה שווה את המאמץ...

למעלה