עצה

g a l i t h a

New member
עצה

זקוקה לעצה במקרה שמעתי את המושג אנדומטריוס , רצתי לדעת אם יש גם אופי מסויים לדימום הויסתי אצלי כבר כמה שנים שהוא ארוך (שבוע לפחות) שמתוכם יום דימום מסיבי אחד עם מעט גושים בשאר הימים כתמים חומים וורודים, כאילו שהדימום לא רוצה לצאת, ממש משגע. בחודשיים האחרונים כשבוע לפני המחזור: יש לי כאבי מחזור חזקים מאוד משבוע לפני המחזור, כוללים גם נפיחות בבטן, גזים , יציאות תכופות יותר ומעט דמם בניגוב-אחרי יציאה. (הנפיחות ירדה עם ביום הראשון) יש לי בעיית פיריון לא מוסברת, אני אמורה לראשונה להתחיל עם איקקלומין השבוע. אני רוצה לדעת אם אני בכיוון ולפי זה לפעול - כלומר לא להתחיל לעם האיקוקלולמין וללכת לרופא אחר לבירור מעמיק. תודה מראש

חלי80

New member
המלצה

אני לא יודעת אם יש לך אנדומטריוס או לא ואני מקווה שלא אבל לפי הכאבים זה סימנים לבנות שיש להם אנדו אני ממליצה לך לא לקחת את האיקקלומין וקודם כל לעשות בדיקה מעמיקה היום אפילו יש בדיקת דם CA-125 שניתן לראות אם את מצבך, אם זה גדול מ35 אז כנראה שזה זה. אני לקחתי איקקלומין לפני שידעתי שיש לי את המחלה עם ציסטה של 3 ס"מ והציסטה הכפילה את עצמה כמעט לכן לא ממליצה לך בכלל. שיהיה לך בהצלחה יש כאן מומחיות שיענו לך הרבה יותר טוב ממני

גלית

לפי מה שאת מספרת יכול להיות בהחלט שיש לך אנדומטריוזיס. ממליצה לך לקבוע תור למרפאה בתה"ש. בקשר לבדיקת הדם CA125, תוצאה גבוהה מרמזת על סיכוי גבוה לאנדומטריוזיס, אך תוצאה תקינה אינה בהכרח שוללת את המחלה. תעדכני אותנו
.

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

גם לי זה נשמע כמו אנדומטריוזיס. לצערי אבחון המחלה סופית הינה לפרוסקופיה, אבל ניתוח לפרו' לא עושים "רק" על מנת לבחון את המחלה. והנה השאלון שהתכוונה זואלי שתוכלי בינתיים לקרוא, נראה לי שכבר יש לך כמה סימני V. מאחלת לך הרבה בריאות!

לי זה נשמע כמו אנדו'

עזבי את האיקאק'. בצעי בירור מקיף אם יש לך אנדו'. תחזרי לעדכן

למעלה