עצה

Barbie

New member
נילס (יגאל בשן לנשיאות).

בוא נילס, בוא נעוף, בוא נמריא עד סוף הדרך, בוא ונעוף אל מעל לכפר, מעבר לנחל, מעבר לדרך, עם האווזים לאופק - בוא נעוף. הו נילס, כל כך קטן, נדד הרחק מן הכפר, על אווז הבית, עם כל אווזי הבר. הו נילס עבר בדרך, מעל נופים כה יפים, מעל הים נדד הוא, מעבר לחופים. בוא נילס, בוא נעוף אל מעל ואל מעבר, יחד נגיע לקצה עולם, לנוף הפתוח; אל האור והתכלת, עם האווזים לאופק - בוא נעוף. בוא נילס, בוא נראה, איך שונה הכל מלמעלה, נוף הפלאים של חיות הבר, היי נילס בוא איתנו, בוא רק הלאה, הלאה, עם האווזים לאופק - בוא נעוף. בוא נילס, בוא נעוף אל האור ואל התכלת, עם האווזים לאופק - בוא נעוף, בוא נילס, בוא נעוף אל האור ואל התכלת, עם האווזים לאופק - בוא נעוף... מישהו יודע מי כתב / של מי הלחן ?

s0uljacker

New member
לא אבל מה שבטוח

יש על זה זכויות יוצרים מה שהופך אותך עכשיו לעברין ראה הוזהרת

Barbie

New member
לא, רק לא זה.

יופי של ידיעת החוק. לא זכור לי שראיתי אותך בבחינת ההסמכה ללשכת עורכי הדין. אולי אתה במחזור אחר ? ברגע שאדע - אפרסם. גם אם אני אצטרך להגיע לנשיא הכבוד - יגאך בשן.

s0uljacker

New member
הוא זה שבחר לקחת אותי ברצינות...

עם כל ההפרת זכויות שאני לוקח בה חלק בפורום זיהוי שירים...הייתי כבר במאסר עולם

Barbie

New member
אכן, עבירה פלילית (בנסיבות מחמירות)

מתוקי, לא כל ביצוע פעולה שיש עליה אפשרות להעמיד לדין, הופכת אותך אוטומטית לעבריין. השופטים העליונים זמיר, חשין וברק (הנשיא הנוכחי) דנו בנושא באריכות. כל עוד לא התלונן בעל זכויות היוצרים (וזה לא מישהו בישראל, חומד, זה מישהו ממדינה שאין לנן איתה הסכם הסגרה), אני די בטוח. ובכל מקרה, איך אומר ההוא : "תוגש כתב תביעה, תגיש כתה הגנה והעניין יתברר בבית משפט של צדק." (השגיאות במקור).

Barbie

New member
זכויות יוצרים במקור :

Selma Lagerlof, מחברת הרומן השוודי הקלאסי. אולפן Studio Pierrot, Gakken, NHK (כמו סדרות אנימה רבות, מקורה יפני).

Barbie

New member
ראי... אם הוא לא ממש חייב להיות

בחברתך, למשל, והוא עדיין עושה את זה, שביר להניח שגם לו די כיף.

gigy

New member
ושוב...

סתם זה כיף לתת עצות ואם עוזר אז על אחת וכמה בכל מקרה עוד תשובה!!! מה קורה איתך אחותי את מעוניינת לכי על זה, מניסיון עם זה יהרוס זה קשר שמראש היתה לו נטיה לכישלון(כמובן שזאת העצה שאני נותן רק אם כבר אתם יוצאים זמן מה ). בכל מקרה בהצלחה אחותי!!!

למעלה