עצה

Barbie

New member
השארתי ביפר ליגאל ארנון.

נקווה שיחזור אליי בהקדם.

avital 38

New member
עצה

הכרתי מישהו חדש ונורא כייף לי איתו איך אני אדע אם הוא מרגיש כמוני? אני פוחדת לשאול אותו, כי אני פוחדת לקלקל...

ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

בהתחלה התחלה פשוט לא כל כך יודעים. מקווים לטוב. זורמים. יש פה ושם סימנים קטנים שאפשר לאסוף, אבל שום דבר ודאי. סביר להניח שאם טוב לו הוא יחייך יותר, יהיה במצב רוח טוב בחברתך, יגלה עניין אקטיבי (בהנחה שהוא לא ממש ביישן), תוכלי אולי לזהות את זה בשפת הגוף שלו. בהצלחה.

s0uljacker

New member
ואם הוא ממש ביישן?

מה פירוש שפת גוף? אפשר להרחיב בענין?

אם הוא ממש ביישן

אז סביר פחות שהוא יגלה עניין אקטיבי (יחמיא, יגיד שמוצא חן לו וכו´). ושפת גוף יכולה לומר המון. גם די פשוט ללמוד אותה (זה טוב וזה רע). כשהוא נשען לכיוונה, הוא מגלה עניין. כשהוא משפיל מבט, הוא נבוך. כשהעיניים שלו מרצדות לכל הכיוונים, הוא לא רגוע, או משועמם. סיכול רגליים לכיוונה, גם מגלה עניין. אם הגוף שלו נוטה ממנה והלאה, הוא מגלה עניין בדברים אחרים... אלא דברים שאנחנו קולטים בתת מודע בכל מקרה. לפעמים כדאי להיות קשובים להם במודע, כדי להבין את זה שיושב מולנו טוב יותר.

s0uljacker

New member
אני חושב על זה הרבה

יש בזה משהו יותר חשוב להיות מודעת לשפת הגוף שאת משדרת מאשר לזאת של אחרים .....אולי את רועדת, אולי זה מקור....(אמר ג´וני שועלי)

אני מאמינה

שאם כיף לה איתו היא באופן טיבעי תשדר לו עניין, והוא יקלוט את זה באופן תת מודע. איך שלא יהיה תמיד טוב להיות מודעים לדברים שאומרים/משדרים.

s0uljacker

New member
טוב. אני מסכים

עדיף להשאיר את זה בתת מודע שלו ולראות איך הוא מתנהג (בלי להיות מודע) ומזה להשליך על הכוונות שלו. רק אני מקווה שהאיטואיציה שלך טובה יום טוב

Barbie

New member
ומה קורה כשמשדרים דבר שונה ממה

שמרגישים ? אולי בגוף תפוס ? אולי מוטרדים ממשהו אחר ? אולי המסוק חונה באדום לבן (ובירושלים ישר גוררים...) ?

Barbie

New member
זו בדיוק הבעייה.

היות ואני כן ´שם לב´, אני שולט היטב בשדרים. אין שום משמעות לשפת גוף, שניתן לשלוט בה.

Barbie

New member
בוודאי,

יש לי יופי של עצה. כל אימת שאפשר, צריכה של תותים בשמנת מתוקה וקצפת היא דבר מומלץ. אין דבר כזה, יותר מדי תותים. וכן - תותים לא יכולים לתת עדות בבית משפט.
, למה אנחנו ערים ?

Barbie

New member
לאאא,

מה איכפת לי, זה אמ אמ אמא היא מרשה לי עד תשע.

Barbie

New member
את לא מכירה ?

אבי קושניר בתפקיד חייו (אלכס חולה אהבה). העיקר שאת פה. רוצה שאכתוב לך את המילים לשיר האהוב עליי ?

למעלה