עצה...

• פותח הנושא flap
  • פורסם בתאריך

Barbie

New member
התשובה פשוטה.

כל מה שאתה צריך לעשות זה לשנות את כיוון זרימת הזמן.

Barbie

New member
תעשה לי טובה...

אף פעם לא החלפת אפטר שייב בגלל שחברה שלך ביקשה ממך ? לא יצא לך לראות אותה מעקמת את האף למראה החולצה שלבשת לאירוע חשוב שלה ? אולי ג´ל בשיער, אולי גופייה מסויימת. אולי אפילו דיבור שונה ?

dudusch

New member
מי שתאהב אותי לא תאהב

בגלל שאהיה חסר חוט שדרה. אם היא לא תסבול את האפטרשייב שלי, לא אשים אותו כשאני יוצא איתה. אבל פה העניין אחר לחלוטין. אתה בעצם אומר לו שיתחפש למישהו שהוא לא. אם היא לא אוהבת חולצה שלי, היא יכולה לאמר או להציע שנלך יחד והיא תעזור לי לבחור חולצה, אבל לא תקבע לי עם מה אלך. זה משהו שיכול לבוא רק בהסכמה ובהבנה בין שני הצדדים. וכעת חזרה לענייננו... אם תהיה לי חברה שתנסה לשנות אותי, את מי שאני, שתנסה לשנות את אורחות חיי, מי יהיו החברים שלי, הידידים והידידות שלי, היא לא תישאר לידי זמן רב. למה אתה חושב היא עדיין איתו? גם אם רק בתור ידידה? בגלל שלמרות שאולי נגמר לה ממנו בקטע הרומנטי, עדיין מי שהוא קורץ לה, והיא לא רוצה לסגור את הפתח לאפשרות שהם יחזרו להיות נאהבים (או מה שהיה הקשר הקודם שלהם).

Barbie

New member
הצחקתם אותי.

לא התכוונתי לרגע שהיא תשנה אותו. אבל, בהחלט, אם הוא רוצה אותה - אין לו ברירה. ובכל מקרה, חוסר עמוד שדרה זה לא לשנות אפטר שייב ? איפה הגבול ?

אופקקקק

New member
הגבול הוא..

כשמנסים לשנות לך ערכים ועקרונות. הגבול הוא שאתה מרגיש שחייך כבר לא בשליטתך. הגבול כשאתה עושה משהו אתה צריך לחשוב על זה כמה פעמים שמה הצד השני ישלול. זהו בערך הגבול.

Barbie

New member
ועדיין,

אם מישהו שואל איך קופצים מהגג, למשל, התשובה היא : עולים לגג, עומדים על הקצה וצועדים קדימה. אם הוא באמת רוצה אותה, אין לו ברירות. כל שאר התשובות ממשתפות בצערו, מעודדות ומחזקות אותו, אבל לא ממש עוזרות לו לפתור את הבעייה.

flap

New member
אתם לא ממש בכיוון.......

אתם לא הבנתם מה הבעיה פה.....היא אהבה אותי פעם..עכשיו זה דעך...איך אני גורם לה לאהוב אותי...? זה הכל.....אל תתחילו לפרש את זה.....................

dudusch

New member
אתה רוצה תשובה?

תפסיק לחיות בעבר! טיבו של קשר הוא שהוא אינו נשאר במקום אלא זורם. פשוט תהנה מהקשר וממה שהוא נותן לך. אל תחזור למה שהיה וכמה חבל שזה נגמר. אם תוכל לקיים זאת, תתן לבחורה את המקום והמרחב ליהנות מחברתך באמת, ותתן לה את האפשרות להיחשף גם למה שהיא אהבה בך בעבר. לחילופין, אתה יכול לקיים איתה שיחה ישירה, בלי רמיזות או שאלות ללא מענה. ייתכן שלא תקבל את התשובות אותן תרצה לשמוע, אך לפחות תצא מהמצב הזה בו אתה נמצא, ותהיה לך אפשרות ליצור משהו חדש בקשר איתה. פתיחות וישירות, מה שלדעתי חסר לכם כעת, מאחר ואתה שומר ממנה את העובדה שאתה רוצה שתראה בך שוב אוהב ולא רק ידיד...

flap

New member
היא יודעת.....!!!

אנחנו כבר מזמן עברנו את שלב הפתיחות.........

dudusch

New member
אם ככה...

עבור הלאה... אל תלחץ ואל תחזור על התסריט של מה לא עשית או מה כן עשית שגרם לאובדן ה"ניצוץ". לעיתים אם מפסיקים להסתכל על המטרה היא מתבהרת פתאום... אתה יכול לשאול את ברבי... זה בקטע של המטרות בירי. נסה לראות את המצב מנק´ המבט שלה. אולי היא נהנית מהמשבצת אותה אתה ממלא לה? אולי היא אוהבת אותך בגלל שאתה תמיד לצידה כשקשה לה? אולי היא אוהבת אותך בגלל שאתה מעלה חיוך על פניה? יש צורות רבות לאהבה, ו"ניצוץ" או משהו כזה הם רק חלק. לעיתים אנו רואים דברים דרך אבחנות ודרך פילטרים שונים. אנו משבצים אנשים להגדרות שאנו קובעים ומתייחסים אליהם בהתאם. למשל, אם מישהו מרגיז אותך, פוגע בך או משהו כזה, אתה תעביר אותו ל"סל המחזור". אם מישהו יהיה לידך כשתזדקק, הוא יהיה חבר שלך. אם מישהי תדליק אותך ותגרום לך לפרפרים בבטן, היא תהיה האהובה שלך וכן הלאה. אותו הדבר גם פה. יכול להיות ששובצת לתפקיד מסויים והיא פשוט שינתה את ההגדרה שלך. איך תשיב את ההגדרה הישנה? עשה איתחול. אולי זה יעבוד. אולי אם תחזר אחריה, אולי אם תחשוף בפניה צד אחר שהיה חבוי בך... (בשום אופן אל תשחק תפקיד!!!). או שפשוט תמשיך הלאה. כל זמן שאתה נעול על זה, אתה מפספס עוד אפשרויות להיות מאושר ושלם. בהצלחה!!!

Barbie

New member
צודק,

אם מסתכלים על כוכב, לפעמים לא רואים אותו.

למעלה