עצה...

• פותח הנושא flap
  • פורסם בתאריך

flap

New member
עצה...

היי.. יש לי ידידה שאני מאוד אוהב... עכשיו פעם היתה משיכה עכשיו כבר אין איך אני מחדש את אותה משיכה?

נתן.ל

New member
יש אהבה אבל אין משיכה ?

אולי תסביר מה בדיוק הבעיה ? אתה אוהב אותה, כבר לא נמשך אליה, למה צריך לשנות משהו ? ידידה שתשאר ידידה. הרי ללא משיכה אין כל סיבה למשוך את מצב הידידות אל מעבר לכך, לא ?

flap

New member
זה לא ככה...

לי יש משיכה אליה....אבל היא אמרה שהיא לא ממש נמשכת...

אלדד26

New member
אז מה שרצית לשאול זה בעצם

"יש לי ידידה שאותה אני אוהב, אני נמשך אליה ורוצה להפוך את הקשר בינינו למשהו מעבר לידידות (יזיזות? זוגיות?) - אז איך אני גורם לה להימשך אליי?" זו השאלה שלך? אם כן - אז אענה לך בשאלה אחרת (אני יהודי). למה אתה חושב שהיא לא נמשכת אליך? האם אתה חושב שאם היא תימשך אליך, יקרה משהו מעבר לידידות שיש ביניכם?

flap

New member
בעיקרון....

כן.....יותר נכון אני מקווה שיקרה..אבל איך אני מחדש את אותה משיכה שפעם היתה ועכשיו היא איננה...או פשוט מעטה יחסית.....

אופקקקק

New member
בילבלת אותי...

אתם ביחד? כמה זמן אתם ידידים? איך אתה יודע שהיא נמשכה אליך פעם?... מצטערת אבל לא כל כך הבנתי את מצבך ואת הבעיה...

flap

New member
אז ככה...

היא אמרה שפעם היא רצתה..לא היינו יחד רק ידידים...

אופקקקק

New member
אם רק היית יודע...

מה גרם לה לרצות אותך, להמשך אליך בתחילה.. אולי היתה חוזרת הלהבה

אופקקקק

New member
תפעיל גלגלים...

אחורה. תחשוב מה היה בתחילה? איך התנהגת? אולי עשית משהו מיוחד... ואם אתם ידידים קרובים, פשוט תשאל אותה מה היא אוהבת.

ליאן.

New member
מדוע אתה חושב שאתה צריך

להמשך לידידה שלך ? זו לא חברות אפלטנות או שאתה בעצם מדבר על יזיזות ??

flap

New member
אז ככה......

לא הבנתם אותי, אני נמשך מאוד אליה והיא בעבר גם נמשכה אליי,עכשיו המשיכה אצלה לא כמו שהיתה...הייתי רוצה לדעת איך מחדשים את אותה המשיכה..מה אני יכול לעשות כדי שהיא תמשך שוב אליי כמו פעם כי אני ממש רוצה לממש איתה יחסים של יותר מידידות אבל לא יזיזות אלה משהו עמוק יותר..

Barbie

New member
אם כבר אתה מתעקש,

שנה את הגישה. זה קל. תיצור מצג של מה שהיא רוצה (לא מה שאתה חושב שהיא רוצה. זה לא עבד בעבר). אזהרה - לרוב, כשתוכל להשיג אותה, כבר לא תרצה.

Barbie

New member
בקלות.

אם אתה קרוב אליה, אתה ודאי יודע מה היא מחפשת. למרות שאני נגד - אתה צריך להשקיע בעצמך, בשביל להידמות לטיפוס שלה. דבר, בעדינות, עם חברות שלה. שנה את מקומות הבילוי שלך. שנה את הריח והטעם שלך (אני רציני לחלוטין). הרעיון הוא להגיע למצב של התמצאות בתחביבים שלה (גם אם זה אומר לקרוא / לראות סרטים וכו´). יש מי שיגיד לך לצאת עם אחרות, מול העיניים שלה. זה לא מועיל. אם היא תבוא אלייך מקנאה לא השגת כלום - ביום שתהיה איתה, הקנאה תלך. פשוט, שפר את עצמך.

dudusch

New member
שאני אבין...

אתה אומר לו שיבטל את עצמו, שישנה את עצמו לפי מה שהיא מחפשת?! ומה אם יילך לו והוא ישיג אותה? הלו בשלב זה או אחר ההצגה תיגמר ומשהו ממנו יבצבץ, והיא, שרגילה ל"יוסי" (לצורך המשל) שעושה מה שהיא רוצה, והתאים עצמו אליה, תיבהל או תתפלא איך הוא מעז... (אני רואה זאת אצל מישהו שאני מכיר...).

flap

New member
אבל אתם לא מבינים...

היתה משיכה...כבר מצאתי חן בעינייה איך שאני.....פשוט איך אני מחדש את זה?

אין לזה תשובה

מאחר ואנחנו לא יודעים מה גרם לה להמשך אליך בהתחלה. את זה רק היא יודעת. גם זה לא בטוח. מה שכן בטוח, להשתנות למען מישהו אחר, מחליא בעיניי. אם ידיד שלי היה משתנה רק כדי לרצות אותי, זה היה דוחה אותי. אם טוב לך עם מי שאתה, וזה לא מושך בעיניה, עזוב.

למעלה