עצה

נדב 178

New member
עצה ../images/Emo92.gif

שלום פורום תכנות. מעוניין ללמוד Java כשפה שנייה, אחרי פסקל (למדתי לבגרות). (יודע גם Html וקצת JS אבל זה לא ממש נחשב תכנות...) בכל מקרה רציתי לקבל חוות דעת אם זה מומלץ ומה אתם אומרים על האי-בוק של חיים מיכאל? תודה רבה לעונים!

Zack DA

New member
היי נדב ../images/Emo13.gif

באופן אישי, אני ממליץ מאוד על ג'וואה. זו שפה קרובה לליבי, יש לה כמובן יתרונות וחסרונות אבל ללמוד אותה זה תמיד כדאי... המדריך שאתה מפנה אליו נראה נחמד, אבל קשה לשפוט בלי ממש לקרוא אותו לעומק. מה שבטוח, יש מדריכים מצויינים ברשת, ואם אתה מרגיש שיש משהו לא ברור - אתה תמיד מוזמן לשאול כאן שאלות. בהצלחה !

נדב 178

New member
../images/Emo51.gif רבה לך!

נראה לי שאני אתחיל ללמוד מאיפה שאמרתי ונראה איך ילך... בכל מקרה תודה רבה על העזרה ותשומת הלב!!! רק מסקרן אותי לדעת למה ג'אווה כ"כ קרובה לליבך ע"פני, c++ למשל?

Zack DA

New member
השתמש במנוע החיפוש, היו כאן

הרבה מאוד ויכוחים בנושא.

כאגאי

New member
ניצול שירשור

מישהו זוכר מה הגירסה האחרונה של MSDN עם תאימות ל visual studio 6?

כאגאי

New member
סוף סוף מצאתי בגוגל

מסתבר שהגירסה האחרונה שעובדת עם ה IDE היא של אוקטובר 2001! אחרי זה ועד יולי 2004 אפשר להשתמש בזה כתוכנה נפרדת. ואחרי יולי 2004 זה רק בשביל net. (הממצאים לא עולים מהאתר של MS אלא מהפורומים של codeguru). אם זה מעניין מישהו

DadleFish

New member
מה שמעניין אותי,

זה מתי VS8 ייצא סוף סוף (לא כ-BETA) ומתי יהיו VA ו-BC בשבילו. VS8 BETA הרבה יותר טוב מ-VS7.1.... נו שוין.

annefan

New member
ברצינות?

במה הוא יותר טוב? במה אתה משתמש ב-VS7.1+VA או ב-VS8?

DadleFish

New member
אני ממש בבעיה למען האמת

אני כבר לא יודע מה להחליט. מותקן לי VS6+VA+BC, וגם VS8. VS7.1 ממש חרא, לטעמי. הקומפיילר מצוין, וה-IDE מפוצץ בבאגים. VS6 עובד עם CL מיושן ולא סטנדרטי מספיק. ניסיתי להחליף את ה-CL ואחרי כמה שעות התייאשתי. VS8 עובד נהדר, פשוט נהדר - אבל אין לו VA ו-BC, אז זה מבאס.

DadleFish

New member
זה שטויות במיץ

גם הקומפיילר של 8 עדיף בהרבה, עם תאימות כמעט מוחלטת לסטנדרט, וגם ה-IDE עדיף בהרבה על VS6, מכל מיני בחינות. הם הוסיפו המון FEATURE-ים נחמדים.

galh

New member
כמו?

אני נשאר עם VC6 עד שיהיה אפשר להריץ (Quick watch (shift-F9 גם בזמן Edit ולא רק Debug (או שיאיימו לפטר אותי
)! איך אפשר לזכור מה ה- sizeof של int כל הזמן?

DadleFish

New member
לא ידעתי שאפשר את זה בכלל ../images/Emo6.gif

(או למה זה טוב) כמו האפשרות לעשות collapsing, כמו האינטגרציה של tasks לתוך העסק (שמאפשר לך לעשות בנוחיות todo list), כמו ה-help שמופיע לך בצורה דינמית בהתאם למה שאתה עומד עליו, ועוד ועוד.

galh

New member
זה טוב לחישובים ושטויות קטנות.

כל מה שאמרת הופיע כבר בגרסא 7, לא?

למעלה