עצה..

shlomit feehily

New member
עצה..../images/Emo53.gif

אני באמצע ציור רישום של מחווה ליצירה של הצייר וויליאם ווייטאקר,בשם "ג´ורג´ינה", ואני לא מצליחה כ"כ לצייר את הקפלים של השמלה בצורה שתתאים או לפחות תדמה למקור, השאלה שלי היא מה הדרך הטובה/יעילה/קלה להצללת קפלים של בגד? נ.ב הציור המקורי------>

SC

New member
פשוט מאוד, יש להפשיט את הכל

אל תסתכלי על הפרטים הקטנים, תסתכלי על הצורה הכוללת של הקפל וציירי אותו ככתם ולא חזק, אט אט כשתסמני את כל הקפלים, הכנסי לפרטים וציירי חזק יותר. אם הציור המקורי ברשותך, מה יותר קל מלצייר בדיוק מה שרואים
אם בכל זאת ישנה בעיה, אפשר להעתיק את הקפלים בשיטת הרשת.

BoR|S

New member
אני לא בטוח אבל...

זה נשמע כמו מיפוי פוליגונים, כאשר משתמשים ברשת וממלאים ריבוע ריבוע, אז יש משהו פשוט בכל ריבוע וביחד זה יוצא משהו לא פשוט ומאוד קשה ליצירה אם היו עושים את זה ישר ולא בונים מחלקים פשוטים...

shlomit feehily

New member
אממ..

לא הבנתי מזה מיפוי פוליגונים, אבל כבר הצלחתי לצייר את חלק מהקפלים של השמלה בציור, אבל תודה בכל אופן.

BoR|S

New member
אוקיי...

נכון יש משחקים מחשב עם גרפיקה מדהימה (נגיד דום 3 שהולך לצאת בינואר), אז כל דבר שם בנוי מפוליגונים (משולשים כאלה נראה לי), ונגיד איך בנו דמויות בדום 3, לקחו רשת של 8000 פוליגונים, איירו כל אחד מהם, הרכיבו ויצרו דמות מסובכת, אבל כיוון שהיא מורכבת מ-8000 חלקים פשוטים היה נורא קל ליצור אותה...

shlomit feehily

New member
אה, הבנתי למה אתה מתכוון,../images/Emo13.gif

כמו לגו למשל, שבונים אותו מאלפי חלקים פשוטים , וזה נראה מסובך ובעצם קל לבנות אותו.

BoR|S

New member
כן כן!

באמת חשבתי גם לתת את הדוגמא של לגו, אבל חשבתי על זה שכבר לחצתי על כפתור "שלח"

moti80

New member
שולי צודק - להפשיט את הכל!!!

זו השיטה הכי קלה לצייר כפלים של בד - פשוט להפשיט את הבחורה ולצייר בלי הבגדים

SC

New member
שיטת הרשת ../images/Emo70.gif

משרטטים משבצות על הציור המקורי אותו מעוניינים להעתיק. משרטטים מספר זהה של משבצות ע"ג משטח העבודה, הגודל לא משנה, אולם אם את רוצה להגדיל את הציור פי שניים, יש לשרטט משבצות הגדולות פי שניים מהמשבצות שעל הציור המקורי. כשזה מוכן (מעצבן להכין את זה) יש לצייר בכל משבצת את מה שרואים במשבצת המתאימה לה ע"ג הציור המקורי. באופן כללי בציור, יש להפשיט הכל, לצייר צורה אח"כ לעשות כתמי צל ואט אט להכנס לפרטים. בהצלחה

למעלה