עצה

uri41

New member
עצה../images/Emo206.gif

ערב טוב לכולם אני חדש כאן אני בהליכי גירושין מהאישה שלי אחרי נסיונות חוזרים ונישנים להחזיר את הבית לדרך המלך עם שיחות של המשפחה הקרובה וחברים טובים כל הנסיונות לא לצחו לי להשיב את הבית שלי שלם {זה הפסיק לתקופה מאוד קצרה אבל הכל חזר זה אומר קללות שקרים ההסתה שלה נגדי} שלא לדבר על יחסי אישות שמעל 8 חודשים לא ראיתי כאלה ניגשתי לפני חודשיים לבית הדין הרבני ופתחתי בהלכי גירושים ההזמנה לדיון הגיעה לפני יומים לבית הנחתי את שלה על השולחן ואת שלי לקחתי איתי ולשאלתי מה ואיך אני עושה הכל כדי לשרוד את הגירושים זה אומר כמה אני אמור לשלם וכל מיני כאלה אשמח אם תענו לי בתודה מראש אורי

noam weissman

New member
היי אורי

אם היא כל כך נוראית אני מקווה בשבילך שבסוף זה יסתיים ללא מלחמות. אם לא אזי צפה שהיא תיקח עו"ד ויאללה מכות, צוחק אבל זה לא מצחיק. אם יש ילדים מקובל 1150 ש"ח לילד ובנוסף מדור. מדור זה סכום עבור דיור. 30% משכר דירה עבור ילד אחד, 40% עבור שני ילדים ו50% עבור שלושה ומעלה. בד"כ מוסיפים גם מה שנקרא חצי חינוך חצי בריאות. כלומר חצי מההוצאות המקובלות עבור אגרות רישום, צהרון, קופת חולים וכו. עבור ילד אחד זה בד"כ 1500-2000 + חצי חינוך חצי בריאות רכוש רשום על שם נשאר של בעל הנכס (בבית דין רבני) אלה אם כן הוסכם אחרת. חלוקת רכוש בד"כ חצי חצי למעט ציוד של הילדים שבד"כ הולך עם ההורה המשמורן, בד"כ האם. תהיה זהיר ותראה שהיא אינה מתחילה להוציא דברים מהביית ואו משתלטת על כספים משותפים. לאחר מעשה קשה להחזיר את הגלגל אחורה. כדי לשרוד צריך אורך רוח והרבה. כאשר יש הסכם מחוץ לבית המשפט או בית הדין עדיף, מוסיף בריאות מנסיון. כאשר יש מאבק משפטי חוץ מלשלם הרבה כספים לכל מיני גורמים יש פגיעה בבריאות רק מכל העצבים וכו. עצה אישית תעשה כל מאמץ לסיים את הגרושים כמה שאפשר מהר ובשקט. חפש בארכיון הפורום לפני כיום שמתי קישורים לכמה אתרים מעניינים. בהצלחה, נועם.

denur1

New member
הדברים מאד אינדיבידואליים.

תלוי כמה ילדים יש לכם מה ההכנסה שלך מה ההכנסה של אישתך כמה היא משתפת פעולה או נלחמת בך. מה גיל הילדים, לאיזה רמת חיים היו רגילים וכ"ו. הכי טוב לגמור בהסכמה, זה עושה טוב גם להמשך. כמובן שללא מלחמות, היינו בהסכמה, גם הרבה יותר זול!!! אז עם כל הקשיים עדיף להגיע להסכמה בינכם עד כמה שניתן.

אורי

עניין סכום המזונות תלוי בכמה וכמה גורמים ולמשל - גובה השתכרות, פוטנציאל השתכרות, רמת חיים ועוד. קשה לתת לך מענה חד משמעי בשלב זה ולא הייתי מייעצת לך להסתמך על התשובות שנשלפות כאן אם הם לא באים מאנשי מקצוע בתחום. אני מציעה לך לפנות לעו"ד על מנת לקבל תמונה נכונה לגבי המצב הספציפי שלך וכמו כן לבדוק את התביעה שהגשת לבית הדין הרבני והאם נעשתה כריכה כדין. במידה ואשתך מוכנה לגשת להליך גישור יחד אתך על מנת להגיע להסכם הוגן ולהפרד בצורה מכובדת, רצוי לעשות זאת.

למעלה