עצה..

עצה.. ../images/Emo10.gif

איך.. אפשר לשכוח ממישהו? מישהו מהעבר.. חוץ ממישהו חדש, כי לא מגיע טוב ממנו.. נמאס להיות בתוך זה. זה עצוב.. :(.. המצוי לא רצוי הרצוי לא מצוי ..

למה לשכוח? נוסטלגיה זה דבר נהדר...

אם היה לך טוב בתקופה ההיא אין כל סיבה לשכוח את אותה התקופה. תמשיך הלאה תוך רכיבה על גלי הכייף שהיו לך פעם... אנחנו נבנים גם מהנסיון .. מהעבר

../images/Emo46.gif אני בת!!

נעים מאוד שלי.. כן אבל זה מגיעע למצב של עצבות אחרי השמחה והכיף בזכרונות מפני שלא הגיע עוד מישהו יותר טוב ממנו ככה שהוא הכי שהייתי מאוהבת בו בעולם.. וזה לא ששכחתי ממנו ב100 אחוז.

dudusch

New member
אי אפשר...

את תמיד תזכרי אותו בדברים כאלו ואחרים. מה שאת כן יכולה לעשות היא לשנות את ההשפעה שיש לזכרון הזה עלייך. את יכולה לחשוב שישנה סיבה בגללה אתם לא ביחד. בין אם לך יש חלק בזה ובין אם לא (בגללו, בגלל הנסיבות או הסביבה). הגעת למקום בו את מודעת להשפעה הרעה שיש לזכרון עלייך וזו חצי הדרך. עכשיו השאלה היא איך ומה עושים כדי להמשיך הלאה. אני יודע שאצלי לפחות, כשיש לי תקופות פחות עמוסות, המחשבות נודדות, ואם יש "פצעים" שכאלו שטרם הגלידו, אחזור ואחפור בהם, מה שלבטח לא יועיל לי. אז מה עושים? מנסים להישאר בפעילות, עושים דברים וכו'. אל תחשבי שאין "טובים יותר", כי כל אחד טוב בדרכו, עם יתרונותיו הוא (הרי אם לבחור היו רק יתרונות הייתם יחד).

אז ריפי בעיסוק אתה אומר..

הוא פשוט לא אהב אותי מספיק.. לא אהב אותי. זאת הסיבה. היא גלויה ברורה ומובנת לכולם.. פשוט אני ..עבר כ"כ הרבה זמן ואני ממשיכה לאהוב אותו.. בהכחשה! ככה לפחות נראה לי.. כי עם כל מי שהיתי אחריו לא נהנתי בצורה הזאת והיה לי קשה.. גם כשאני שוכחת ממנו... זה כזה באסה.........שלא רוצים אותך ויש פול אחרים שכן רוצים אותך... אני חושבת שאני תמיד יאהב אותו :(

אני דיי במצב שלך .

גם אני הייתי אוהבת מישהו שחשבתי שיש לו משהו אליי . שביום אחד הבנתי שהוא לא אוהב אותי . ודחיתי בגללו דיי הרבה, והבנתי שהוא "זורם " עם האחרון שבדרכו . נכון לעכשיו יש לי בן זוג, ועדיין רגשות לשני כי הוא לא רצה אותי למרות שאף פעם לא באתי ואמרתי לו את זה בוודאות . הפתרון הכי טוב לשכוח, זה פשוט לצאת לבלות להנות מכל דקה שמסיחה את דעתך .. ((:) זה לא משכיח מאה אחוזים. אבל זה מרפה ממנו ..

אני , באופיי , לא הייתי ממשיכה

לאהוב מישהו שלא אהב אותי .. זה הדבר שהיה מחזיק אותי באופן משמעותי ולא הייתי מחשיבה זאת כאהבה .. כי אני לא מצליחה לתאר לעצמי מצב בו אני משמרת זכרון של משהו טוב כשבעצם צד אחד לא אהב .. אני מאמינה שניתן להתגבר על דבר כזה , הריי , אם זוגות אשר ממש אוהבים ונפרדים בגלל חוסר התאמה מצליחים להתגבר ולעבור הלאה , אז למה שאלה שלא קיבלו אהבה מהצד השני לא יצליחו להתגבר ? קחי לך את הזמן לא כל בחור שיבוא יכול להשכיח מאיתנו קשר למישהו זו הסיבה שמערכות יחסים לא מזדמנות לכל אדם בתדירות מאוד מאוד גבוהה

nir hadar

New member
נוסטלגיה זה דבר טוב

אני מכיר טוב מאוד את המצב שלך, גם אני חשבתי שאין אהבה יותר גדולה ממה שהיתה לי ושהיא לא תגמר לעולם. אבל מה לעשות, בני האדם מתכננים, ואלוהים יושב למעלה וצוחק... עכשיו זו התקופה הכי קשה של למה? איפה טעיתי? איך לא ראיתי? הענשה עצמית, על לא עוול... תני לזמן לעשות את שלו (אחרי חודשיים אני מתחיל להרים את הראש...) ולבסוף ישארו רק הזכרונות הטובים והיפים. ואז יגיע מישהו חדש שבטוח יהיה יותר טוב מהקודם. סבלנות ניר

dudusch

New member
לפעמים, לאחר זמן

כבר לא זוכרים ממש את הדברים הקטנים (וזה יכול להיות טוב, ויכול להיות פחות טוב) אלא את התחושה הכללית. יכול להיות שהדברים לא סגורים עבורך, יכול להיות שהרגשות שלך לא גוועו. לדעתי הסיבה שאת "אוהבת" אותו היא לא ממש בגלל מי שהוא, אלא בגלל מה שהוא מייצג עבורך, תקופה טובה יותר, של צחוקים, הנאה וכו'. עכשיו, כשאין לך את זה את מרגישה את החסך. יש לתופעה הזו שם: "תסמונת סיר הבשר" (לפי סיפור יציאת מצריים). את לא מסוגלת לשחרר אותו, להמשיך הלאה ולחוות דברים, ואת בעצם "תקועה" זו הסיבה שאחרים לא היו "טובים" כמוהו. לא כיף כשלא רוצים אותך, אבל שימי לב שככל שתהיי שקועה יותר באחד שלא רצה אותך, את תפסידי עוד ועוד כאלו שכן רוצים אותך, וזה חבל! אז נסי להרים את עצמך מהרצפה, לפקוח את העיניים ולראות את הדברים הטובים.

תגובה

נכון שכדאי לזכור את הטוב באדם שאהבנו ואי אפשר לשכוח. אם איננו אוהבים אותו כבר, קל לשכחו. אם האהבה לא ממומשת, כדאי לעשות דברים שאוהבים ושמענינים אותנו, ואז נאהב את עצמנו ונרגיש יותר טוב.

למעלה