עצה

daniella19899

New member
עצה

היי, אני ממש חדשה פה
אשמח לייעוץ מבעלות ניסיון...
אני ובעלי בסוף שנות העשרים שלנו, מנסים 11 חודשים להיקלט ללא הצלחה עד כה. פנינו לייעוץ אצל רופאת פריון, הופנינו לכל הבדיקות הרלוונטיות, עד כה: בדיקת זרע תקינה, בדיקה הורמונלית תקינה. גיליתי שאני על הגבול התחתן מבחינת ויטמין B12 והתחלתי תוסף תזונה לפני כמה חודשים. בנוסף, נמצא לי ציסטה דרמואידית בשחלה ועל כן אני נמצאת במעקב אולטרסאונד. הרופאה אמרה שזה לא אמור להשפיע על הפריון.
הבדיקה הבאה סונר HSG - הדמיית רחם <יש את הצילום רחם וזאת הבדיקה החדשה שמחליפה אותו>.
מה אתן ממליצות מניסיונכן, במידה והרופאה תתן לי טיפול הורמונלי, האם כדאי להתחיל או להמתין עוד קצת? אני ובעלי מאוד חוששים מהתופעות לוואי של כל הטיפולים ההורמונליים. מצד שני הכמיהה לילד+ הלחץ מהסביבה. לא סיפרנו לאף אחד. וכמובן שתמיד אנשים אוהבים לשאול וכל פעם זאת צביטה מחדש בלב.
אשמח לשמוע מבעלות ניסיון וסליחה אם יצא לי ארוך.
תודה

PAND76

New member
איזה כיף לך שאת עושה הדמיה ולא צילום

אני בוגרת צילום, ולצערי "צלחתי" אותו עם צרחות שעשו סדקים בגג בית החולים
. לגופו של ענין: גם אם את לוקחת הורמונים, זה לא בהכרח ישר IVF. אפילו לא ישר הזרעות בהכרח. אולי יתנו איקקלומין להגביר ביוץ. אולי יעקבו אחרי ביוץ טבעי ויגידו לכם מתי לתזמן יחסים.

מבינה את המחשבות הקשות שמשתלטות. אבל בינתיים אתם רק בבירורים. אין הרי תשובה למה זה טרם קרה. יכול להיות שאצלכם הטבע צריך לעשות את שלו. חוץ מזה, הזמן לטובתכם. ולגבי תופעות הלוואי במידה וייכנסו הורמונים לתמונה: יש כאלה, אבל זה לא בהכרח כמו שמתארים ואצל כל בחורה זה אינדיווידואלי. תמיד אפשר גם לקחת דעה שנייה אבל לדעתי בשלב הזה, הכי טוב להגיע לגשר ואז לעבור אותו. וגם - עדיף לתרגל מעכשיו נטרול לחץ מהסביבה. תמיד יהיה מה להגיד.

מאחלת לך לחבוק בהקדם ובלי סרטים, בע"ה

למעלה