עצה שלי-אליכם

Oshri siso

New member
עצה שלי-אליכם

שבת שלום מה קורה? אוקי,אז תקשיבו.. ''טקס פרסי העמי מתקרב'' וזה הדבר היחיד שאנחנו אמורים להחזיק בו יותר מכל דבר אחר. חוץ מכל ההצבעות שלנו,שאני בטוח שאנחנו כולנו מצביעים מלא... הבנתי שסגרתם עם פורום הייד פארק''סיגנריה'' שותפות לדעתי זה היה צעד נכון..ואמיתי לשני הצדדים הבנתי שהם גם סגרו מין הסכם שהוסכם עם פורום''הראל סקעת''. ופורום הראל סקעת עשה כנ''ל עם ''קרן פלס'' -כי כמה שהם לא יגידו הם אוהבים אותה,רק כי היא קשורה אליו בחיים המוזקייליים שלו. רוב פורום סקעת-מצביע לקרן פלס,וזה חבל לנו. אז חשבתי שאולי כמו שהם פנו לצד הכותב של ה''כוכב שלהם'' אז גם אנחנו נפנה לצד הכותב של נינט שהוא-אביב גפן...אני לא מתכוון אליו ,אלה לקהל שלו. נעשה איתם הסכם-אנחנו נצביע לאביב גפן[המלך!] והם יצביעו לנינט ב''זמרת השנה''. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם,והאם יש בכלל לאביב גפן איזה פורום או קהילה[מישהו יודע?שיפרסם כאן! אני הערוך!] תמישכו להצביע..זה חשוב לנו,זה חשוב לנינט,וכמו שאחת אמרה פה ''אנחנו חייבים לסגור פיות של אנשים שונים במדינה הזאת''.

ג ב ש ו ש

New member
כפי שכבר אמרתי בפורום הרישמי../images/Emo88.gif

שכתבת את זה גם שם, הפורום של אביב מאוד שונים משאר הפורומים והם לא ממש לוקחים דברים כאלה ברצינות. אני אישית כותב שם המון זמן ומכיר שם את רוב הגולשים,הם אחלה אבל לא חושב שישתפו פעולה. בכל מקרה,עם שיתוף פעולה או בלי,תצביעו והרבה

למעלה