עצה - שאלה

עצה - שאלה../images/Emo101.gif../images/Emo92.gif

עקב שביתת משרדי הממשלה ובכללם גם משרד התחבורה, לא קבלתי את הטופס לחידוש רשיון הרכב. לכן לא יכולה להעביר את האוטו טסט, ואוטו ללא טסט נחשב כלא מבוטח... בקיצור, שלושה שבועות אני נוסעת ללא טסט (ששששש...) - לא יכולה לקרקע אותו לחלוטין כי יש ילדים קטנים שצריך לנייד לגן ובחזרה... מה עושים?? עוצו עצה, בבקשה...

yafit75

New member
עצה מעובדת בית משפט!

קודם אל תנהגי ברכב ללא טסט,,, תמתיני לסיום השביתה,,, לכשתסתיים השביתה, תפני אליהם,,, אז תסדרי את שאר העניינים!!!! חבל לך,,, אם תופסים אותך , זה נקודות! ואם יש לך עוד נקודות,, תצטרכי לגשת לנהיגה מונעת!

LIRI שלירי

New member
בת לילית נחמדה..

בת לילית כל עוד לא תיתפסי אז הכל בסדר ברגע שיתפסו אותך לבדיקה לא יהייה אכפת להם שמשרד התחבורה בשביתה חבל... היום על מקרה כזה זה יכול גם להיות שלילה למס שבועות מקווה שהם יסימו עם השביתה שלהם אוףףףףףףף מעצבנים כל שני וחמישי שביתה.

yafit75

New member
תיקון קטן,, לירי

אם תופסים נהג שנוהג ללא טסט,,, לא שוללים רשיון נהיגה,,, אלא מקבלים קנס בסך שך 210 שקלים,,, אם אני לא טועה בסכום!

אבל...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הרי אי אפשר להשבית משפחה שלמה! ואנחנו מן הסתם לא היחידים שמועד חידוש הרשיון שלהם חל באוקטובר... מה שיותר מטריד אותי, הוא הביטוח - האם אין אפשרות שיהיה תקף <למרות> אי היכולת לחדש את הרשיון?

yafit75

New member
אם בא לך לשלם קנס בסך של 210 ש"ח

פשוט תסעי,,, אני את שלי אמרתי לך,, זה פשוט עבירה על החוק,,,, וכל מה שתגידי לא יצדיק את העבירה שנעברה,,,, וזה כבר לשיקולך! בהצלחה!

ובמילים אחרות, אתם אומרים...

תתקרקעי לך, וזהו...? הקורקינט כבר החליד במחסן... אבל מה, לסחוב שלושה ילדים על הגב ארבעה ק"מ לכל כיוון, מדי יום, ללא ספק יועיל נמרצות לדיאטה ולכושר (אם לא לאושר). - העיקר האופטימיות.

yafit75

New member
משהו כזה - אבל יש לי רעיון בשבילך!

אני יכולה להלוות לך את הפיאסטה שלי,,,,, הי הי, פיאסטה עם 4 גלגלים,, דיבורית,, כולה מכוסה בירוק חלונות חשמל (את מקבלת עצבים וחשמל בגוף עד שהחלונות נסגרים) עם מזגן (שמוציא רק חום) וגג נפתח (לפעמים, מרוב שאני נוסעת מהר,, הראש שלי מגיע עד לגג המכונית, וכבר נהייה שם חור ענקי,,,) שנת 88 אבל עם טסט, ועם ביטוח,,, ומה אני אקבל בתמורה???
טפו טפו טפו!

yafit75

New member
נכון,, אבל,,,

אם את נוסעת עד חצי שנה ללא טסט - זה קנס,, מעל חצי שנה - זה כבר בית משפט!!!!

למעלה