עצה קטנטנה

rotem1811

New member
עצה קטנטנה

את פוגשת מידי יום אנשים חדשים,ואין אפחד שעושה לך את זה, פתאום בעבודה את הולכת לך לתומך והכל רגיל, פתאום עובר לו מולך אחד, ואת לא מסיטה את מבטך ממנו,הוא נראה לך שונה מיוחד,וכן הוא עושה לך את זה. אז זהו שקשה לי להתאהב,ולא כל אחד עושה לי את זה,והנה זה הגיע. הוא יותר גדול ממני,אני בת 19 הוא 27..חבר שלו זרק לי שכדאי לי לנסות מה יש לי להפסיד, אני די היססתי, בהתחלה זה היה רק מבטים ניסיתי לדבר איתו,זרם בקטנה,ואז הפסקתי לנסות פתאום הוא התחיל להתעניין ולדבר והיום אנחנו די מנהלים שיחה ומדברים והוא מצחיק והוא חמוד וגילינו שיש לנו די הרבה במשותף. השאלה איך זה יזרום?כן כבר הבנתי לתת לזמן לעשות את שלו,אבל משום מה אני יודעת שעצם העובדה של הגיל זה משהו שמפריע לו,ואפשר להבין,אבל הייתי רוצה להבהיר לו שלא,אבל אני די לא רוצה להראות שיותר מידי הוא מוצא חן בעיני. אני מקווה שיהיה טוב..כי תמיד הכל לטובה..צריך לדעת לנצל מצבים..אבל פתאום יש בי פחד..כי התחלתי להרגיש,משהו שהרבה זמן לא קרה לי.. הוא זורק רמזים,אבל אני חוששת לעשות את הצעד הראשון מה לעשות???!

ליזום שיחה יותר אינטימית...

אולי לספר על איזה סרט טוב ששמעת עליו ולהזמין אותו להצטרף אליך. משהו שנשמע מאוד טבעי ורגיל. משם לראות לאן זה מתפתח
.

מממ...

8 שנות הפרש זה לא בעייה בכלל. הבעייה היא ילדותיות קשה שהיא אופיינית לגילך ואיני רומז שאת אכן ילדותית, אלא טוען שזהו הכלל. יתכן שגם הוא חושב כך לגבי גילך ויתכן שלא. בגילו יש לו שאיפות לחתונה ולמשפחה אבל בעיקר- ליציבות. אם לדעתך את יכולה לספק את מבוקשו - תבורכי.

למעלה