עצה קטנה

avia0911

New member
עצה קטנה

שלום שמי אייר ואני בן 13. המצב החברתי שלי הוא לא גבוה ואין לי ממש חברים (מתוך בחירה שלי). באחת הכתות המקבילות דווקא ראיתי מישהו שמצא חן בעיניי אבל אין כל קשר בינינו. איך אני יוצר איתו קשר?

האגס 1

New member
קודם כל, בוא ננסה להבין

למה המצב החברתי שלך הוא מתוך בחירה שלך? לפעמים אי אפשר לבחור עם מי להיות חברים ועם מי לא, במיוחד כשאתה במסגרת כמו בית-ספר, שבה אתה מתחכך עם קבוצה גדולה של ילדים במשך כל הזמן. אתה בא במגע עם כולם, ויוצא שאתה מתחבר גם עם כאלה שלא חבת בהתחלה שתתחבר איתם. אם מישהו מצא חןם בעיניך מרחוק - נסה לראות עם איזו קבוצת חברים הוא נמצא בדרך-כלל. נסה להתחכך איתם, ותו"כ בוודאי תתחבר עם חלקם. לא תמיד זה יהיה עם מי שתבחר מלכתחילה, כי אתה לא יודע עם מי מהם קל יותר להתחבר. אולי זה יצליח להביא לכך שתתחבר גם עם הילד הספציפי ההוא.

shlolit22

New member
שלום אייר

אם לא היה ביננו כזה הפרש גיליים הייתי עכשיו מוכנה להיות החברה החדשה שלך(0-: אני וחבר שלי גם מוצאים את עצמנו לבד מבחירה עם קצת רצון להזמין מישהו לקפה אז אני אנסה לעוץ לך עצה(-: אין מה לעשות ההתחלה תמיד מביכה ובדרך כלל לא משנה מה ,אתה יוצא קצת מגוחך בהתחלה אז קח את זה בחשבון... תחפש תירוץ מפגר להצטרך אותו מאיזשהי סיבה, למשל כשהייתי בכיתה ז בעצמי ועברתי לביהס חדש שאלתי פשוט בכיתה החדשה מי יודע איך מגיעים לקיוסק ואיזה מישהי הסכימה להראות לי את הדרך ומזה יצא חברות של כמעט 10 שנים. אולי הוא יודע למשל איך קוראים למורה הזאת והזאת, או שסתם פשוט תדחף לשיחה שלו עם מישהו, או שתתישב לידו בהסעה ,בקיצור יש עוד מלא שיטות זה לא נגמר אז אני אפסיק פה

shellyland

New member
אייר? כאילו, כמו החודש?

בחיים לא שמעתי שם כזה. למה קראו לך כך?

צימעס

New member
אני מכירה אמא שקראה ככה לילד שלה

מענין, אילו חודשים יש שמות ואילו לא? תשרי חשון טבת שבט אב אלול כסלו (בחיי שנאי מכירה, ואחרי שמתרגלים זה נשמע הכי נורמלי בעולם) אדר ניסן אייר סיון תמוז בול חצי חצי.

אטיוד5

Active member
נכון

בקרוב, אחרי שיגמרו החודשים, הישראלים העזוזיים, פורצי הדרך, יעברו לשמות אוניברסלים דוגמת מאזדה, טויוטה לבנות ושברולט ופז'ו לבנים.

De-Panther

New member
אל תשכח BMW שחורה ואמכבר אז השברולט

יותר מתאים לשם של בת מה עם פורד??

למעלה