עצה קטנה לשרשורים:

עצה קטנה לשרשורים:

למי ששם לב, מיכלי העלתה היום מספר לא קטן של הודעות, כולן באותו הנושא. לצערנו, בעמוד הפורום יכולות להיות פתוחות רק עשר הודעות ראשיות (אפילו אם לאחת מהן יש מליון תגובות, היא נחשבת כאחת), היתר נדחפות אחורה לעמוד קודם. בגלל זה רצוי מאוד לשרשר - כלומר, את הראשונה לפתוח כהודעה, את האחרות לפתוח כתגובות לאותה הודעה, וכך לא דוחקים לאבדון שרשורים פתוחים אחרים. אני בטוח שמיכלי לא היתה ערה לכך, ובלי בעיה שרשרתי את כל ההודעות יחד -זה רק גזל ממני חמש דקות מיותרות. עכשיו כל ההודעות נחשבות להודעה אחת. שימו לב, בעיקר מי שרוצה להעלות תמונות אחת אחרי השניה - שרשור תמיד עדיף על פתיחת הודעות חדשות.

אין שום צורך בהתנצלות,

העיקר שנצליח לשכנע אותך לשמור את הבולים, ולהגדיל את האוסף, ואולי לתת אותם אחר כך לילדים שלך בתור מתנה בליל הסדר. ומי שרוצה דווקא לדעת, ככה אני התחלתי לאסוף: כשהייתי ילד, בליל הסדר, הצלחתי לגנוב את האפיקומן. אבי שהיה צריך אותו כדי להמשיך בסדר אחרי הסעודה הכין לי מתנה מראש (כמקובל אצל הפולנים) - אלבום בולים, ומנוי לשרות הבולאי. משם, הכל התדרדר במשך עשרות שנים, עד למצב הנוראי של היום...

מיכלי - בטעות נמחקה לי ההודעה שלך.

רציתי למחוק רק את ההודעה הכפולה שלי, והן נמחקו ביחד. בכל אופן, הוא לא היה מאמין בכלל שיש דבר כזה כמו מחשב, ופורומים, ועוד הרבה דברים אחרים. אבי ז"ל נפטר לפני כמעט עשרים שנה, והעולם היה אז אחר לגמרי. ועלי הוא היה מאמין הכל...

למעלה