לא ידועה לי בעיה עם המנוע, ומבחינתי, אחרי
כ- 35 אלף ק"מ אינטנסיביים לא היתה שום בעיה. הבעיה היחידה שאני נתקלתי בה (ושנכון לרגע מכירת האופנוע לא נפתרה לשביעות רצוני המלאה) היתה העובדה שהברקס הקדמי, בתנאים של חום גבוה (חמסין, ימי קיץ חמים) פשוט היה חורק בזמן עצירה לעמידה, חריקה שעיצבנה אותי טילים. היצרן הוציא הנחייה להחליף את הדיסקים הקדמיים, אבל למרות ההחלפה הבעיה לא נפתרה. מצד שני זה לא היה קריטי, כולה חריקה מעצבנת ממש לפני שהאופנוע היה מגיע למצב עצירה. בנוסף, אני אישית מצאתי את מערכת הבלימה המתוגברת כבעייתית. שים לב, אני לא מדבר על מערכת הבלימה המשולבת, היא מדהימה. אני מתכוון לתגבור החשמלי שהיה נשמע כמו מנוע חשמלי ברגע שנוגעים בברקס הקדמי או האחורי. המערכת אמורה היתה להיות מערכת בלימה חכמה, וכך היא היתה. נגיעה בקצה הציפורן של האצבע בברקס הקדמי והאופנוע נשתל באדמה בצורה שאתה לא מאמין. אבל, ויש אבל, המערכת נשלטת מחשב, והמחשב מחליט בשבילך כמה ללחוץ על הברקס, כלומר בכמה לתגבר אותך, בהתאם לתנאי הדרך, זווית ההטייה, המשקל של הרוכב, אחיזת הכביש ועוד. למרות כל זאת היצרן החליט לרדת מהרעיון, וממה שאני יודע מודל 2006 היה היחיד שבו המערכת הוכנסה. בדגמי 2007 ואילך היא לא קיימת, ולדעתי טוב שכך. מעבר לזה, אופנוע הכי בנזונה שרכבתי עליו בחיי מכל הבחינות.