עצה ממומחים

chanusha

New member
עצה ממומחים

אני מסתובבת כל היום עם המחשב הנייד שלי כל הגב, והגב נשבר לי... המחשב שלי שוקל 3.2 ק"ג. אני מחפשת לקנות מחשב חדש, קל במשקל, אבל חזק ואמין. אני חייבת שיהיו לו יציאת רשת ומודם, פורט תקשורת 9 פין, ופרללי, צורב, פלופי, וכמובן usb. אם מישהו יוכל להמליץ לי על מחשב מתאים, זה מאוד יעזור! תודה!

יאיר B

New member
מכיר את הבעיה...

גם המחשב שלי שוקל 3.3 ק"ג.... 1. מה זה יציאת תקשורת 9 פין? (יכול להיות שזה PS/2?) 2. אין כיום מחשב נייד עם כונן פלופי. אפשר לקנות כונן חיצוני (אבל זה עוד לסחוב). דיסקטים זה ממש אאוט כיום. כדאי להכיר את האופנה החדשה: Disk On Key! (מתחבר ב-USB). בנוסף: א. מה אמור לרוץ על המחשב? (אילו תוכנות?) ב. מה התקציב לקניה? ג. האם יש דרישות מיוחדות? * קראי בבקשה את השורה השחורה בהודעות המנהלתיות בצד שמאל בראש הדף.

Fianakh

New member
אהבתי את...

אהבתי את השורה האחרונה.... הכי מצחיק שאני לא קראתי אותה לפני פרסום ההודעה שלי:)....

chanusha

New member
צודק...

אני טכנאית תקשורת, וצריכה את המחשב לצורך עבודה. על המחשב לא ירוצו תוכנות כבדות, מערכת הפעלה 2000 או xp professional 40GB זיכרון 512. מחיר - גמיש... פלופי - חובה! SERIAL - חובה! PARALLEL - חובה!

The Zombie

New member
הייתי מחפש IBM X31 משומש במצב טוב

אני כמעט בטוח שיש לו את היציאות הדרושות... ועם המשקל שלו (קילו וחצי) זה לא יהיה נורא אם הפלופי יהיה חיצוני

למעלה