עצה מימכם..
אני נשואה כבר שנתים..
ויש לי חמות מקסימה, באמת!(אולי בעצם לא..)
היא האישה הכי סבבה שאי פעם הכרתי, זורמת צוחקת מבינה באופנה באמת מגניבה
אבל יש לי כמה בעיות איתה...
הבעיה העיקרית היא הצורך שלה לשלוט בחיים שלי ושל בעלי בשלט רחוק.. לדעת הכל.. ולא מתוך דאגה!!
מתוך צורך לתת לנו הרגשה שכל דבר שאנחנו עושים בחיים שלנו זה טעות....
לדוגמא קנינו חדר שינה די יקר אבל שווה כל שקל.. מה שהיה לי להגיד שהמיטה נוראית מבחינת האיכות..
ולהזכיר רק שהיא ישנה על רפסודה ...
כדי להוציא מימנה מחמאה הייתי צריכה ללכת איתה לקנות את המיטה...
משו נוסף... אני עובדת בחברה מסוימת שקיבלתי שובר לסופש באילת במחיר הזוי.
סיפרנו לה סתם מתוך שיתוף .. ומה יש לה להגיד? מה ניסגר איתכם?.. יש דילים הרבה יותר טובים וזה ממש לא זול...
אחרי שבועיים בדיוק!! היא מספרת שאחותה נסעה גם היא לסופש באותו מחיר .. וכמה כיף לאחותה שהיא הרוויחה את הדיל הזה כמו שאני קיבלתי מהעבודה...
מה שעוד מציק לי.. שהיא מתכננת לנו תוכניות.. ביום חמישי ב11 בלילה מודיע לנו שיום שישי בבוקר עושים פיקניק... ואני ובעלי עובדים...
אני משתגעת... אני לא יודעת כבר מה ואיך לפנות אליה..
בבקשה עצה משו מישו../
אני נשואה כבר שנתים..
ויש לי חמות מקסימה, באמת!(אולי בעצם לא..)
היא האישה הכי סבבה שאי פעם הכרתי, זורמת צוחקת מבינה באופנה באמת מגניבה
אבל יש לי כמה בעיות איתה...
הבעיה העיקרית היא הצורך שלה לשלוט בחיים שלי ושל בעלי בשלט רחוק.. לדעת הכל.. ולא מתוך דאגה!!
מתוך צורך לתת לנו הרגשה שכל דבר שאנחנו עושים בחיים שלנו זה טעות....
לדוגמא קנינו חדר שינה די יקר אבל שווה כל שקל.. מה שהיה לי להגיד שהמיטה נוראית מבחינת האיכות..
ולהזכיר רק שהיא ישנה על רפסודה ...
כדי להוציא מימנה מחמאה הייתי צריכה ללכת איתה לקנות את המיטה...
משו נוסף... אני עובדת בחברה מסוימת שקיבלתי שובר לסופש באילת במחיר הזוי.
סיפרנו לה סתם מתוך שיתוף .. ומה יש לה להגיד? מה ניסגר איתכם?.. יש דילים הרבה יותר טובים וזה ממש לא זול...
אחרי שבועיים בדיוק!! היא מספרת שאחותה נסעה גם היא לסופש באותו מחיר .. וכמה כיף לאחותה שהיא הרוויחה את הדיל הזה כמו שאני קיבלתי מהעבודה...
מה שעוד מציק לי.. שהיא מתכננת לנו תוכניות.. ביום חמישי ב11 בלילה מודיע לנו שיום שישי בבוקר עושים פיקניק... ואני ובעלי עובדים...
אני משתגעת... אני לא יודעת כבר מה ואיך לפנות אליה..
בבקשה עצה משו מישו../