עצה מהמומחיות

מצב
הנושא נעול.

רידל4

New member
עצה מהמומחיות ../images/Emo140.gif

עצה מהמומחיות

אז ככה, מחר אני מתחילה 2 כדורי איקקלומין ליום, הכפילו לי את המינון. אחת מתופעות הלוואי של התרופה, היא נמנום ולא מתאים לי!
האם ניתן לבלוע שני כדורים ביחד בערב? יום שני אנחנו אצל מדג'ר מפיריון הגבר, תה"ש... תחזיקו לי אצבעות שאצל הבחור הכל בסדר, מכיוון שהעניינים יסתבכו פלאים במידה ולא. ד"ש למאפיה ממודיעין. אשמח לתשובה לגבי האיקקלומין עוד היום, כאמור מחר הטיפול. תודה

העין ה 3

New member
אם אני זוכרת נכון

עצה מהמומחיות

אז ככה, מחר אני מתחילה 2 כדורי איקקלומין ליום, הכפילו לי את המינון. אחת מתופעות הלוואי של התרופה, היא נמנום ולא מתאים לי!
האם ניתן לבלוע שני כדורים ביחד בערב? יום שני אנחנו אצל מדג'ר מפיריון הגבר, תה"ש... תחזיקו לי אצבעות שאצל הבחור הכל בסדר, מכיוון שהעניינים יסתבכו פלאים במידה ולא. ד"ש למאפיה ממודיעין. אשמח לתשובה לגבי האיקקלומין עוד היום, כאמור מחר הטיפול. תודה
אם אני זוכרת נכון
אמורים לבלוע אחד בבוקר ואחד בערב, אבל אני לא בטוחה (זריקות זה התחום שלי...).

sigall2

New member
איקקלומין

עצה מהמומחיות

איקקלומין
לי הרופא אמר שזה לא משנה..ולכן כל ערב לקחתי 2 ... לגבי נמנום כתופעת לוואי? אני לא יודעת לא חוויתי ... תופעת הלוואי היחידה היתה אי כניסה להריון.... בהצלחה

אני עד חודש שעבר לקחתי איקאקלומין

עצה מהמומחיות

והמלצת הרופא היתה כדור אחד בבוקר ואחד בערב וכך עשיתי. עכשיו כבר עברנו לזריקות . רציתי לשאול אותך ... כשלקחתי את האיקאקלומין היו לי גלי חום גם לך זה קורה ? כי בינתיים את כל מי ששאלתי שלוקחת איקאקלומין אמרה שאין לה גלי חום. מאחלת לה הצלחה בבדיקת הזרע ושיבוא ההריון כמה שיותר מהר.

רידל4

New member
תודה לשתיכן ../images/Emo13.gif

והמלצת הרופא היתה כדור אחד בבוקר ואחד בערב וכך עשיתי. עכשיו כבר עברנו לזריקות . רציתי לשאול אותך ... כשלקחתי את האיקאקלומין היו לי גלי חום גם לך זה קורה ? כי בינתיים את כל מי ששאלתי שלוקחת איקאקלומין אמרה שאין לה גלי חום. מאחלת לה הצלחה בבדיקת הזרע ושיבוא ההריון כמה שיותר מהר.
תודה לשתיכן

אני אבחר בבוקר ערב, רק ליתר ביטחון. לגבי גלי החום, לא היו לי. אך מצבי רוח של ד"ר ג'ייקל ומיסטר הייד היו גם היו. בילבי, את יכולה לספר לי קצת על מעבר לשלב הזריקות?... זה אומר שאת כבר עושה הזרעות?! מתי עוברים שלב? במינון של 2 או 3 כדורי איקקלומין ליום? עכשיו שאני מכפילה את המינון של האיקקלומין, אני אשים לב לגלי חום ואדווח לך. אולי קשור למינון.
תודה על תשובותיכן

בהריון הראשון שהוא גם הקודם...

תודה לשתיכן

אני אבחר בבוקר ערב, רק ליתר ביטחון. לגבי גלי החום, לא היו לי. אך מצבי רוח של ד"ר ג'ייקל ומיסטר הייד היו גם היו. בילבי, את יכולה לספר לי קצת על מעבר לשלב הזריקות?... זה אומר שאת כבר עושה הזרעות?! מתי עוברים שלב? במינון של 2 או 3 כדורי איקקלומין ליום? עכשיו שאני מכפילה את המינון של האיקקלומין, אני אשים לב לגלי חום ואדווח לך. אולי קשור למינון.
תודה על תשובותיכן
בהריון הראשון שהוא גם הקודם...
לקחתי 7 חודשים איקאקלומין כל חודש הרופא היה משלה אותי מחדש ואומר "את בהריון החודש אני אומר לך". הזקיקים היו גדלים יפה מאוד ולפי דבריו היה ביוץ אבל אבל אבל לצערי שום דבר לא קרה עם הכדורים האלו. אז החלטנו שעוברים לזריקות. כל יום במשך שבועיים קיבלתי זריקה ובמשך השבועיים האלו כמובן הולכים לעשות א.ס למעקב זקיקים ובדיקות דם על מנת לבדוק מתי בדיון הביוץ. ככה עד יום הביוץ ואז הגעתי להזרעה יומיים רצוף . וזהו בעצם מה שנותר זה לחכות 10-12 יום ולעשות בדיקת הריון. ואכן לשמחתי הגדולה בטיפול ההזרעה הראשון נכנסתי להריון תודה לאל. היום אני שוב בתהליך הזה ומקווה שגם הפעם יילך בקלות. מאחלת לך לי ולכולנו בהצלחה

סיון01

New member
לי היו בלילה

לי היו בלילה
כל בוקר קמתי רטובה מזיעה. אה, ולגבי האיקקלומין, יש רופאים שאומרים לקחת ביחד ויש שמפצלים. כנראה שזה לא ממש משנה. ולצערי עברתי 7 מחזורי איקקלומין, בכל מיני וריאציות, וזה באמת לא משנה, לא לתופעות הלוואי וגם לא לכניסה להריון...

גלי חום לא היו לי אבל

לי היו בלילה
כל בוקר קמתי רטובה מזיעה. אה, ולגבי האיקקלומין, יש רופאים שאומרים לקחת ביחד ויש שמפצלים. כנראה שזה לא ממש משנה. ולצערי עברתי 7 מחזורי איקקלומין, בכל מיני וריאציות, וזה באמת לא משנה, לא לתופעות הלוואי וגם לא לכניסה להריון...
גלי חום לא היו לי אבל
עצבנות רבה. נטיה להתפרצויות, בטן נפוחה וכאבי בטן גרועים הרבה יותר מכשקיבלתי זריקות. השחלות הפוליציסטיות שלי כנרה לא אוהבות איקאקלומין . הריון לא היה. כשלקחתי איקאקלומן זה היה בתוקפ שגרנו ברמת הגולן והאחות נהנתה לספר לי על אשה מישוב סמוך שיש לה רביעיה כתוצאה מאיקאקלומין. כך שכנראה שלכל אחת יש את תופעות הלוואי שלה.

רידל4

New member
היי בילבי היחידה, פתחתי את העלון

היי בילבי היחידה, פתחתי את העלון
למטופל/ת של האיקאקלומין(זו תרופה שמיועדת מסתבר גם לגברים, לא ידעתי). ואכן, אני שמחה לבשר לך שאחת מתופעות הלוואי (שלא דורשת התייחסות מיוחדת) הינה גלי חום.
אז הכל בסדר!

Hamsa

New member
איקקלומין

עצה מהמומחיות

איקקלומין
ובכן אני לקחתי שני מחזורים של איקקלומין (כדור אחד ליום) שלא קרה מהם שום דבר חוץ מעצבים ובטן נפוחה... בשלב הזה עברתי רופא, ולא נראה לי שהטיפול שלו יהיה עוד מחזורי איקקלומין. עצתי - פשוט תתקרשי לרופא שלך ותשאלי אותו. המון הצלחה!!!

רידל4

New member
תודה על כל התשובות התומכות ../images/Emo20.gif

איקקלומין
ובכן אני לקחתי שני מחזורים של איקקלומין (כדור אחד ליום) שלא קרה מהם שום דבר חוץ מעצבים ובטן נפוחה... בשלב הזה עברתי רופא, ולא נראה לי שהטיפול שלו יהיה עוד מחזורי איקקלומין. עצתי - פשוט תתקרשי לרופא שלך ותשאלי אותו. המון הצלחה!!!
תודה על כל התשובות התומכות

צר לי שלא עבד לכולכן עם האיקאקלומין... מעצבן!
בכל אופן, אני מנסה להיות אופטימית. בעלולי עושה השבוע בדיקת זרע ואני מאוד מקווה שלפחות אצלו, יחסית תקין. אם לא, קדימה השבחות, הזרעות, זריקות וכו'. אם הייתן שואלות אותי לפני חצי שנה שנה, מה אם יהיו לי תאומים?! הייתי עונה שאפשר לאשפז אותי באבארבנל כבר מעכשיו.עם מסלול החיים המטורף שבחרתי לי, לא ראיתי מקום... נכון להיום, אני כבר לא כל כך בטוחה. כשרוצים כבר כל כך, אז שיבואו תאומים... נסתדר איתם, אפילו נורא נשמח...
אוף!!! שבוע טוב לכולנו ובהצלחה.

רידל4

New member
עצה דחופה בנוגע לקופ"ח מכבי

בכל אופן, אני מנסה להיות אופטימית. בעלולי עושה השבוע בדיקת זרע ואני מאוד מקווה שלפחות אצלו, יחסית תקין. אם לא, קדימה השבחות, הזרעות, זריקות וכו'. אם הייתן שואלות אותי לפני חצי שנה שנה, מה אם יהיו לי תאומים?! הייתי עונה שאפשר לאשפז אותי באבארבנל כבר מעכשיו.עם מסלול החיים המטורף שבחרתי לי, לא ראיתי מקום... נכון להיום, אני כבר לא כל כך בטוחה. כשרוצים כבר כל כך, אז שיבואו תאומים... נסתדר איתם, אפילו נורא נשמח...
אני קוראת כאן יותר ויותר שיש יתרון יחסי לחברות קופ"ח מכבי לגבי טיפולי פיריון, יחסית לקופות אחרות. האמנם???? האם מישהי יודעת אם יש הבדלים בין הכללית למכבי? האם לתה"ש ניתן להגיע דרך כללית ודרך מכבי??? קראתי כאן שעד סוף החודש עוד אפשר להצטרף למכבי ללא תקופת אכשרה. מחר אברר, אך אם למישהי יש עוד אינפורמציה להוסיף, אשמח. תודה מראש ולילה.

לדעתי עדיף במכבי לילד שלישי

אני קוראת כאן יותר ויותר שיש יתרון יחסי לחברות קופ"ח מכבי לגבי טיפולי פיריון, יחסית לקופות אחרות. האמנם???? האם מישהי יודעת אם יש הבדלים בין הכללית למכבי? האם לתה"ש ניתן להגיע דרך כללית ודרך מכבי??? קראתי כאן שעד סוף החודש עוד אפשר להצטרף למכבי ללא תקופת אכשרה. מחר אברר, אך אם למישהי יש עוד אינפורמציה להוסיף, אשמח. תודה מראש ולילה.
לדעתי עדיף במכבי לילד שלישי
לי יש רק ילד אחד כך שאני לא בקיאה בעלות טיפולים לילד שלישי אבל מבנות כאן בפורום שמעתי בעבר שהכי טוב במכבי עבור ילד שלישי. לדעתי אפשר להגיע לתה"ש דרך מכבי. אני גם הייתי שם בעבר ואני חברת מכבי המון שנים. בהצלחה!!!

היי, רידל

היי, רידל
ככה גם אני חשבתי... לא רציתי תאומים עד שהתחלתי טיפולים ואז זה מה שרציתי - וכשזה קרה - זה היה נס. אני חושבת, לשאלתך השניה, שבמכבי יש יותר אופציות כמו למשל ללכת לבית חולים פרטי כמו אסותא או מדיקל סנטר. אני כמובן משוחדת לגבי אסותא כי שם עזרו לי ליצר את מאיח ויובל. מכל מצב, אני מקווה שלא תזדקקי לIVF. לפי מה שאני יודעת על הכללית במודיעין (מחברות ולא מידע שלי), עדיף להיות במכבי גם בטיפולי איקאקלומין. המון הצלחה!

לי הורו לקחת את שניהם יחד.

עצה מהמומחיות

לי הורו לקחת את שניהם יחד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה