עצה לרכישת אופניים

נח10

New member
עצה לרכישת אופניים

שלום חברים, מעוניין לרכוש אופני ז"ק עד 3000 ש"ח.לא רוכב תחרותי ,מרבה לרכב בשבילי קקל ולעיתים במדבר יהודה.התרשמתי ש-מרידה מאטס ספיד מציעות חבילה אופטימלית למחיר בשל מכלולים רבים של שימנו(בולם קידמי סנטור SR) בשילדות לא מבין.אשמח לקבל חוות דעת או לשמוע כל רעיון אחר ת ו ד ה !!!

uritour

New member
קיימות הרבה אפשרויות בסכום זה...

והייתי מציע לך לא לסמוך רק על המלצות אלא לצאת לשטח ולבדוק בעצמך. אחרי הכל, חשוב גם שתאהב את האופניים, את איך שהם נראים ואיך שהם מרגישים ברכיבת מבחן קצרה (או עדיף, ארוכה). צא ושוטט בחנויות, זו הדרך הטובה ביותר. בסכום זה אתה כבר יכול למצוא אופניים נחמדים מאד, למרות שכרגיל, שוק היד שניה יציע לך תמורה גבוהה יותר לכסף, וגם תפסיד פחות אם וכאשר תחליט למכור. ישנן חנויות שמציעות גם אופניים משומשים לצד החדשים, ויש לוחות באינטרנט (תפוז, הרים). דרך אגב, ב- 3000 ש"ח אתה יכול לרכוש גם Jamis Durango חדשים, בעלי מכלולים דומים למרידה (המזלג איכותי יותר בג'אמיס). ראה רכיבת מבחן בגיליון האחרון של "אופניים". בהצלחה.

bisley1

New member
ממליץ בחום על המאטס ספיד ->

אני רוכב עליהם כבר מעל שנה ומרוצה מעל הראש, בתוך החבילה הממוצעת שלהם תוכל למצוא: שימנו פול דאור ! בולם קידמי משובח 90 מ"מ של אר אס טי ובכלל איבזור סימפטי ! בזמן הקניה החלפתי פדלים לקצת יותר מסיביים וגם זוג צמיגים (האציסון) וחוץ מזה שום תקלה (חוץ מפנצ'רים) --> מרוצה עד הגג ולסיום עם כל התוספות וכל השינויים + משאבה בקבוק וכל מיני פיצ'פקס הגעתי ל3000+- ! Bisley1

mtbRider

New member
וזה עדיף על V4?

מבחינת מזלג? (AXEL 100 COMP) קפיץ-שמן. השלדה ב SPEED נראת לי יותר טוב (וגם יותר תחרותית) מה V. לגבי ה XT מאחורה מול DEORE לי זה לא כ"כ מפריע, כמה כבר יעלה לעשות UPGRADE בקניה עוד 100-150 ש"ח? שמעתי שמעל LX רוב ההבדל הוא משקל (בין XT ל XTR זה ההבדל היחיד לפי דברי אנשים). איתי

למעלה