עצה לצילום מדהים!

wakshlak

New member
עצה לצילום מדהים!

אתמול בלילה נסעתי באוטובוס מנתניה לתל אביב והאוטובוס עבר צמוד לתחנת הרכבת - "האוניברסיטה". אני לא יודע למה דווקא אתמול זה נראה ככה אבל מאזור תחנת הרכבת, בורסת היהלומים מעולם לא נראתה מרשימה ומדהימה יותר! המבט על האזור, חלונות המגדלים המאוכלסים בשעות המאוחרות של היום, התאורה שמאירה את המגדלים (דווקא מגדל שער העיר היה הכי פחות מרשים...), נתיבי איילון, הגג של מגדל הגן שהשתלב ברקע (גם אם זה היה תעתוע יפה) - הכל השתלב למבט על בורסת היהלומים כמבט על עיר מדהימה ביופיה ובעלת עשרות גורדי שחקים. אני ממליץ למי שיכול להגיע לאזור אחרי שקיעת החמה ולצלם משם את בורסת היהלומים. לפי דעתי זה היה מדהים... אסף.

noy levin

New member
מסכים איתך

נעלמת לזמן רב. דומני מאז הדיון במגדל נפטא שיבנה גם יבנה. לגבי שער העיר, מהאוניברסיטה הוא באמת נראה כמו עמוד שתקוע במקום הלא נכון. הוא כה גבוה מהיתר עד שהוא ממש מפר את האיזון של המבט. לגבי ליאור, אנו מאד מרוצים ממנו. יש לו מקום נכבד בסס"ק. לגבי דניאל, אין ספק שבבחירה לאיש השנה בפורום הייתי מצביע עבורו. עקבתי אחרי המלעיזים דוגמת דוקטור פאוסטוס שסתם את הגולל על האתר בטרם נפתח מחדש וכעסתי גם כעסתי. חזק ואמץ, רעי.

wakshlak

New member
בעיות בתאורת הבורסה ליהלומים.

מלבד זה ששער העיר גבוה מאד משאר חבריו גורדי השחקים, הבעייה הגדולה שלו היא תאורת הלילה שלו. לא ברור לי למה אבל השקיעו המון בתאורת הלילה בדרום המגדל (מבט ממרכז-תל אביב וגבעתיים) ולעומת זאת כשנוסעים מצפון תל אביב דרומה ורואים את שער העיר הוא נראה מוזר, לא שייך ותאורתו מכערת אותו לחלוטין. הוחלט מסיבה לא מובנת לא להאיר את חלקו העליון בצד הצפוני והמגדל נראה קטוע, לא מעניין ומוזר למדי. בניגוד לבעיתיות של מגדל שער העיר, מגדל יהלום ופרזידנט טאוור נראים מדהימים בלילה!!! קשה היה לי להסיר את מבטי מהם! פשוט מדהים! אני מאד אוהב את המראה של חלונות מוארים מבפנים בלילה בנוסף לתאורה קלה מבחוץ (כמו בשני המגדל הללו (מבט צפוני- צפון מערבי). אני מחכה שמגדל איילון יהיה כבר בנוי ומואר... כמו כן, שמתי לב שהסיטי טאוור כמעט ולא מואר ובגלל שהוא ריק למדי (מיתון... אתם יודעים... אין תיירים או דיירים...) הוא נורא כהה בלילה, ומאיב על חגיגת האורות שמסביבו. רק חלקו העליון מואר מעט ובגלל שאין אורות מבפנים, המגדל נראה עצוב למדי. אני מחכה מאד לראות את מגדל הגן בנוי לחלוטין ומואר - זה צריך להיות מרהיב! אסף.

DerBleistift

New member
אכן, עצוב.

ראשית, הרשו לי להסביר את אסף. אסף אוהב תאורת משרדיים סטייל "ניו-יורק", ומאחר ומגדל גיבור(ואתמול שמעתי אפילו אנשים משתמשים בשם הזה!
), ומגדל היהלום מאוכלסים עד מאד, וכן, צורתם מלבנית, הם מלאי שורות אורות דולקים לעת שקיעה. אכן, גם אני חולה במחלתו של אסף. יפה מאד!
עם העזריאלים, למי שיצא לראותם מאז המעבר שעון החורף, הסיפור דומה. פשוט בובל´ה!
כמה גבוהים, ככה מוארים. אוסיף ואחזק את דברי ידידי, בכך שהטאוור מעיב קצת על החגיגה. כל כך עצוב(הגדרה מצויינת!), שם בפנים. אין תפוסה במלון, כמעט ואין דיירים... בכל כ"כ חשוך ועצוב. כמה חבל. אבל מי יודע, יום יבוא והטאוור שלנו יהיה לא רק המרשים במגדלי הבורסה, אלא גם המואר מבניהם.
לגבי הגייט. ככה, אנני מסכים עימכם לגבי גובהו הכביר. לטעמי, החריגה הקיצונית מקו הרקיע של הבורסה, מוסיפה המון. עם זאת, שיפור. מאחר ומדובר במגדל כה גבוה, הייתי מעדיף לראותו בין המגדלים, ולא לצידם. את הגייט הייתי ממקם אי-שם בין הטאוור והיהלום, ובמקום בו היום הוא עומד, היה מתאים בניין בין 100+ מטרים, אשר היה מרחיב את הסקיילין של הבורסה. עקרונית, זו גם הבעיה עם שורת המגדלים: טאוור-גיבור-איילון. שורה מרשימה, אף שאינה מוסיפה "נפח" למתחם - וחבל. נב. אל תגלו, ושיישאר בנינו. אולם הסיבה שאף נעדר מהפורום היא מפאת מסע השורשים שלו למזרח אסיה. מסתבר שאסף הוא צאצא למשפחת המלוכה הנפאלית והוא עומד לעשות לכולנו בובות וודו!

Sephiroth

Member
את שוכח דבר פיצפון אחד...

שער העיר עדיין לא מאוכלס, ואפשר רק לדמיין איך 67 קומות מוארות על ידי התאורה הפנימית של הבניין ולא החיצונית תראה בערך בעוד שנה באותו הזמן. לדעתי - הוא יהיה הכי מרשים - לו רק בגלל העובדה שהוא דק. (בהנחה והוא אכן יהיה מאוכלס
)

danezeq

Member
אסף מה המצב!!1 ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

ראית את האתר? כנס!! תראה את כל המגדלים העתידיים! (וגם תראה אילוסטרציות שעוד לא ראית) תגיד מה אתה חושב על האתר
בקשר לשער העיר - לא מזמן כתבתי שהמגדל הזה מפנה את גבו אל החלון שלי- עכשיו אתה מבין למה אני מתכוון
המגדל ממש נראה פוץ מהבית שלי, ומכל האיזור

Man Dark

New member
לאור ביקורי בכביש איילון...

כן, נסעתי באיילון לפני כמה ימים (כל נסיעה מזדמנת על איילון אני בא!
זו הדרך היחידה שלי לראות את המגדלים בת"א ובר"ג מקרוב.) אזזזזזזזזזזזז:::::::: קודם כל, עזריאלים, יפים כמו תמיד. באמת התאורה שם מרשימה ביותר. מגדל הנשיא (אני מקווה שככה קוראים לו ... ) הוא מואר מאוד יפה! מאוד מרשים! הסיטי גייט... (שער העיר) לא משהו... (מצד איילון) כי, כי, הוא חשוך כזה ויש תאורה רק למעלה.. לא התרשמתי בכלל! יחסית למגדל כזה מייצג! מגדל לבינשטיין לא מואר כמו שצריך בלילה לא טוב. מגדל טויוטה מעולה! מדהים! עוד מגדלים? רובינשטיין... אני לא חושב שראיתי, אולי. לא נראה לי. חוץ מזה, הסיטי טוור, ככה. לא משהו. זה סתם מגדל ניו-יורקי טיפוסי, לא אוהב אותו ברמה הבסיסית אז קשה לי להנות מהתאורה שאין לו. זה הכול

danezeq

Member
אני חולק איתך בקשר ל

שער העיר ולווינשטיין! שניהם הם בין עשרת המגדלים שמוארים הכי טוב בארץ לדעתי!

Man Dark

New member
מוזר.....

לא יודע, אולי ראיתי אותו מכיוון אחר? הוא היה חשוך לגמרי שאני עברתי שם.

danezeq

Member
גם אני עברתי שם אתמול ב4 בבוקר

והוא באמת מדכא - כי הוא לא מואר

DerBleistift

New member
תגיד, נזק...

מאיפה צילמת את התמונות האלה שיש לך מגגות מבנים!? איך הגעת אליהם ומה עשית שם?

kyle

New member
הוא מתגנב בלילות!../images/Emo12.gif

! הוא מסנוור את האנשים עם הפלאש של המצלמה, ועולה לגג!
...

samueldr

New member
אם כבר מדברים על תאורה

אז מעט בנינים (קבלנים) בארץ מודעים לנפלאות התאורה הנכונה. אני מצטרף לדניאל בדעה ששער העיר ומגדל לוינשטיין הם בן היפים מבחינת תאורה. בצילום כאן, תוכלו לראות שניים מתוך שלשת הפרוג´קטורים שמאירים את מגדל לוינשטיין באופן קבוע. לדעתי, מגדל טויוטה , הוא בעל התאורה המושקעת / מודעת ביותר בת"א משני צידיו. שער העיר, במקום השני (הרחבה בסעיף הבא) ולוינשטיין במקום השלישי. עזריאלי, שאמנם שטוף אור תמיד, משתרך מאחור - פשוט מכיון שהתאורה שלו היא "בנאלית" ללא ההערה של תווים מיוחדים.

samueldr

New member
שער העיר, למרות שהוא עדין לא מאוכלס

ניראה בברור, ליד מגדלי ת"א (למרות שהוא מרוחק יותר מהם ולמרות שהם מפרסמים וחלקם מאוייש). הכותרת התכולה וההחזר של אלומות הפרוג´קטורים מהקירות המרוחקים, גורמים לו להראות מרחוק, מכל כיוון - אני בטוח שכשהוא יהיה מאוייש המראה יהיה מרהיב !

למעלה