עצה למשפט - דחוף!!!

bee905

New member
עצה למשפט - דחוף!!!

מחר יש לי משפט בגין מהרות גבוהה 105 במקום 80 העברה היתה לפני כ שנה במחלף שער הגיא כ קילומטר לפני שמתחלפת המהרות מ 80 ל 100 וזה הטיעון שאני הולך ללכת עליו במשפט . למשהו יש טיפים ????

nirdagan

New member
הטיעון נשמע לי לא תקף

אינני משפטן אבל זה שהמהירות המותרת בקטע אחר של הכביש היא גבוהה יותר לא נשמע לי טיעון תקף במיוחד.

bee905

New member
לא הבנת אותי

אני טוען שזה לא הוגן ששמים ניידית 500 מטר לפני שמתחלפים המהריות אני לא מבקש זיכויי מוחלט אלא רק שינויי בסעיף האישום ממהרות מופרזת לאי ציות לתמרור

אתה מחפש אצלם הגינות?../images/Emo141.gif

אז לא תמצא. אבל אם אתה רוצה להתמקח עם התובע על הסעיף, הוא צריך להיות מאויים כדי שיסכים לעיסקת-טיעון. אם, למשל, הוא יבין שהחלופה לעיסה היא "מלחמה עד הסוף", דהיינו שתביא לישיבת ההוכחות עורך-דין שיוציא להם את הנשמה, אז הוא - אולי! - יסכים לעיסקה כזאת. אבל נניח שהוא מרגיש אתה רק מתבכיין, ואפילו לא מתכוון לממש את האיום, והוא לא מסכים לשום עיסקה - איזה פרצוף יהיה לך - בעיני עצמך ובעיניו - אם בסוף תודה באישום המקורי? ואם אתה הולך בדרך הזאת, אתה לא רק לוקח על עצמך את הסיכון להתבזות, אלא גם "שורף" כל מיני קווי-הגנה נוספים, כגון שההזמנה למשפט אינה חוקית, כי אם התייצבת למשפט, זה כבר לא משנה. גם משפט על עבירת-קנס של 270 הוא עניין למקצוענים, ולא למתבכיינים. כדאי שתביא זאת בחשבון. האתר של קימקא

bee905

New member
אבל ....באמת

סליחה על הבורות איפה אני מוצא אותו ? אין לו משפטים כל היום ? איך אני יודע איזה טובע מטפל בי?

ראשית, סליחה על הטעות ../images/Emo141.gif

ראשית, סליחה על הטעות. התכוונתי לשאול "אלא עם מי", ויצא "אלא אם מי", אבל ראיתי שהבינותה את כוונתי. ישנן שתי אפשרויות להידבר עם התובע: או לחפש אותו בלשכת התביעות, או לבוא ביום המשפט, ולדבר אתו. בלשכת התביעות יודעים לפעמים איזה תובע מטפל באיזה תיק. וחוץ מזה, לא נוח לי לתת ייעוץ למי שרוצה להושיט צוואר, כי הושטת-הצוואר הקולקטיבית עושה למשטרה חיים קלים, וגורמת להיווצרותה של משטרה לא-מקצועית (בשלב הראשון), ומושחתת (בשלב השני), וכבר ראינו שוטרים או פקחים אשר נידונו למאסר על שישבו מול המחשב, ופיברקו דוחות. ולמה הם, השוטרים או הפקחים, הרשו לעצמם לעשות את זה? משום שהנחת-העבודה שלהם היא שאנשים לא יקפצו על רגליהם האחוריות, ולא ירוצו לבית המשפט, ולהפסיד יום עבודה, על קנס של 70 ש"ח. אבל כיוון שלא היה נעים לי להגיד לך עד כאן, וכיוון שאני אדם מנומס, אז עזרתי לך כמיטב יכולתי, למרות שזה בניגוד לפילוסופיה שלי. והתמורה היחידה שאני מבקש על הקשב ועל הזמן שהקדשתי לשאלותיך היא שאם אתה הולך להושיט צוואר, אז כשאתה חוזר הבייתה תעמוד מול הראי כמה דקות, ותשאל את עצמך האם כך צריך היית לנהוג. את התשובה תתן לעצמך, ולעצמך בלבד. ותודה על שהקשבת לי. והאתר של קימקא יעזור לך. ראה, למשל, את הסיפור על ספינת הדגל הטובעת: גם שם היה צילום, וגם שם הסבירו לנאשם ש"עם הצילום אי-אפשר להתווכח", והוא אכן לא התווכח, אלא פשוט ישב בחיבוק ידיים, לא אמר דבר, ונתן לתביעה לרקוד טאנגו עם עצמה, ולהסתבך ברגליים של עצמה. ואותו נאשם, כאשר הוא חזר הבייתה, הוא הסתכל במראה בגאווה. לילה טוב.

amit77

New member
עו"ד שמחה ניר-כעו"ד בעייתי בדרך כלל

שלום לך עו"ד שמחה ניר! כעו"ד שעושה כותרות בבתי-המשפט ומזלזל בכל משקשור לחוק,לשופטים ובכלל לחוקים וגם מצחיק אותי לפעמים על מה שנקרא "תחנות-הרוח" שאתה עושה ולפעמים גם מצליח עלי להודות,לא יזיק אם ישללו לך את רישיון-הנהיגה ותסע ככל האדם במוניות או אוטובוסים-זו העצה הטובה ביותר שלי אליך. ביי

כל עוד ... ../images/Emo141.gif

כל עוד לא אקבל את ההבהרות שביקשתי על יישומה הנוכחי של מדיניות המחיקה בפורום הזה, לא אענה לך כאן. אתה מוזמן להטיח את כל מה שתרצה בפורום קימקא אשר בהאתר של קימקא, ואענה לך שם.

איזה קו עוצר ב"תחנות הרוח"?

להגיד על שמחה ניר שהוא מזלזל בכל "משקשור" לחוק, לשופטין ולחוקים, זה מגוחך לא פחות מאשר לדבר על "תחנות רוח", וכנראה - הרבה יותר.

nirdagan

New member
טחנת רוח איננה תחנת רכבת

טחנת הרוח איננה מקום בו הרוח עוצרת אלא מתקן שטוחן דגנים לקמח מכוח הרוח. תחנת רכבת איננה טוחנת דגנים לקמח מכוח הרכבת, אלא היא מקום בו עוצרת הרכבת להחליף נוסעים. אי לכך הכתיב של שתי המילים שונה.

למעלה