ראשית, סליחה על הטעות ../images/Emo141.gif
ראשית, סליחה על הטעות. התכוונתי לשאול "אלא עם מי", ויצא "אלא אם מי", אבל ראיתי שהבינותה את כוונתי. ישנן שתי אפשרויות להידבר עם התובע: או לחפש אותו בלשכת התביעות, או לבוא ביום המשפט, ולדבר אתו. בלשכת התביעות יודעים לפעמים איזה תובע מטפל באיזה תיק. וחוץ מזה, לא נוח לי לתת ייעוץ למי שרוצה להושיט צוואר, כי הושטת-הצוואר הקולקטיבית עושה למשטרה חיים קלים, וגורמת להיווצרותה של משטרה לא-מקצועית (בשלב הראשון), ומושחתת (בשלב השני), וכבר ראינו שוטרים או פקחים אשר נידונו למאסר על שישבו מול המחשב, ופיברקו דוחות. ולמה הם, השוטרים או הפקחים, הרשו לעצמם לעשות את זה? משום שהנחת-העבודה שלהם היא שאנשים לא יקפצו על רגליהם האחוריות, ולא ירוצו לבית המשפט, ולהפסיד יום עבודה, על קנס של 70 ש"ח. אבל כיוון שלא היה נעים לי להגיד לך עד כאן, וכיוון שאני אדם מנומס, אז עזרתי לך כמיטב יכולתי, למרות שזה בניגוד לפילוסופיה שלי. והתמורה היחידה שאני מבקש על הקשב ועל הזמן שהקדשתי לשאלותיך היא שאם אתה הולך להושיט צוואר, אז כשאתה חוזר הבייתה תעמוד מול הראי כמה דקות, ותשאל את עצמך האם כך צריך היית לנהוג. את התשובה תתן לעצמך, ולעצמך בלבד. ותודה על שהקשבת לי. ו
האתר של קימקא יעזור לך. ראה, למשל, את הסיפור על
ספינת הדגל הטובעת: גם שם היה צילום, וגם שם הסבירו לנאשם ש"עם הצילום אי-אפשר להתווכח", והוא אכן לא התווכח, אלא פשוט ישב בחיבוק ידיים, לא אמר דבר, ונתן לתביעה לרקוד טאנגו עם עצמה, ולהסתבך ברגליים של עצמה. ואותו נאשם, כאשר הוא חזר הבייתה, הוא הסתכל במראה בגאווה. לילה טוב.