עצה למשבר זוגי

עצה למשבר זוגי

אז ככה. יש לי בת זוג (שנינו גרושים) מזה כשלוש וחצי שנים. לפני כמה שבועות סיפר לה ידיד שלה כי החלפתי תמונות עם מישהי מהאינטרנט. אכן עשיתי זאת, אבל ללא כל כוונה מאחורי זה. הבחורה השאירה לי מס' טלפו, אולם בשל העובדה שלא היתה לי כל כוונה מעבר לסתם סקרנות מטופשת, לא עשיתי בו שום שימוש. מעבר להחלפת התמונות לא נוצר שום קשר בהמשך ביני לבין הבחורה. ואת זה יודעת בוודאות חברתי לשעבר (לצערי) מהמקורות שלה. מאז היא כועסת עלי, לא מוכנה לסלוח ובוודאי שלא מוכנה לחזור לקשר הזה. לא עזרו לי ההסברים וההוכחות שלא היה דבר מעבר לסתם סקרנות והחלפת תמונות. היא טוענת שכנראה היה לי חסר משהו איתה שחיפשתי אותו בחוץ. ואני טוען שאם היה חסר לי בלי שום בעיה הייתי קופץ על ההזדמנות, מנהל שיחת טלפון, קובע פגישה והממשך ידוע... אבל לא עשיתי זאת כי זו לא היתה הכוונה. כעת היא לא מוכנה לחדש את הקשר בטענה שפגעתי לה באמון. אני לא חושב ככה. אני יודע שעשיתי טעות, אבל זה מעשה נסלח. זו לא בגידה. גם היא משוחחת מדי פעם עם אנשים באינטרנט כדי להרוג שעות משעממות בעבודה וזה לא נראה לי מעשה לא הגון ולא אתי. דעתכם....

dafi R

New member
לדעתי...

אמנם המעשה נסלח אבל זה נראה רע.... החלפת תמונות היא מעשה שמצהיר על כוונות מאחוריו...הרי למה להחליף אם אין כוונה לממש את הקשר? אני יודעת שזוהי סקרנות גרידא אבל בינינו...אם זו שהחלפת איתה תמונות היתה ממש אבל ממש מוצאת חן בעיניך...לא היה מתפתח משהו? ואכן, אין ספק שהיה חסר לך משהו בקשר. אולי ריגוש, אולי הרגשת שלא מיצית את תקופת הרווקות שלאחר הגירושין...קשה לדעת. אני חושבת שאם תתאמץ מספיק היא תחזור אליך, שלח פרחים, הזמן אותה לארוחה טובה.....כתוב לה מכתב או מייל ותסביר לה כמה היא חשובה לך...קצת רומנטיקה. אנחנו נמסות מזה
בהצלחה!

אור השמש

אני יודע בדיוק מה הסיבה שעשיתי את זה. זו היתה סקרנות לשמה. רציתי לראות אם בחורות עדיין שמות עלי. אם מישהי שלחה לי תמונה ואפילו הוסיפה לזה מספר טלפון זה אומר לי משהו על עצמי. וכן. היא דווקא היתה נחמדה לטעמי במראה. אבל לא המשכתי הלאה. את יודעת למה? כי זה הספיק לי החיזוק הזה. ולא מעבר אליו. אני מנסה לעשות הכל על מנת שהיא תחזור אלי. אבל בינתיים זה לא הולך. היא בנתה סביבה חומה. ואגב, אמרתי לה שני משפטים: שגם לרוצחים מוחלים. ושאור השמש היא החומר המחטא הטוב ביותר. והעובדה שהיה לי אפשרות להמשיך מעבר להחלפת התמונות ולא עשיתי זאת זו ההוכחה למה היתה כוונתי

seeyou

New member
ללא כל כוונה מאחורי זה?../images/Emo8.gif

סתם סקרנות מטופשת מתאימה יותר לגיל טיפשעשרי...אבל מתברר שגם לגיל מבוגר יותר ברור שהיא צודקת שהיא כועסת עלך, ולא מוכנה לסלוח ובוודאי שלא מוכנה לחזור לקשר.. אצל אנשים גרושים הנאמנות זה במקום ראשון. כול החיים לומדים...אם רוצים יוסי

נוGה

New member
עצה לאורן 41 היחיד והמיוחד.

אם אתה מאד מאד מאד אוהב אותה,חכה כמה ימים עד יעבור זעם, ואז תפנה אליה שוב עם זר פרחים מהמם או כל הפתעה אחרת שתרכך אותה. ואם בכל זאת זה לא יעזור,אז אורן,הלך עליך,תצטרך לחפש אחרת.חד-משמעי. אלא,שלהבא תלמד,שאין מתעסקים עם אחרות באינטרנט,אלא אם-כן, דיברתם על מה מותר ומה אסור לכם לעשות ,והכל בהסכמה. יש מבין.

רונתי

New member
היא צודקת.

ובקשר לתרוץ העלוב שלך, רק רציתי לראות אם עוד שמות עלי בחורות- אבא שלי,ז"ל,היה חולה בטרשת נפוצה, מה שגרם לו למוגבלויות גופניות והוא בגד באמא שלי כי הוא היה צריך חיזוקים מהסוג שציינת. אני אכתוב כאן מה שכתבתי כל כך הרבה פעמים- מערכת זוגית הינה מערכת אינטימית בין שני אנשים ,ברגע שפיתחת קשר אינטימי נוסף- זו בגידה. קשר אינטימי זה לאו דווקא סקס, זו שיחה אינטימית שגולשת לדברים פרטיים. כשגיליתי שבעלי משוחח עם בחורות בצאט זה היה הקו האדום מבחינתי, אחריו היה ריב ואולטימטום- אני האישה היחידה בחייו- גם וירטואלית!!!!!!!!!!

לא היתה אינטימיות

מצטער, אבל אולי לא הבהרתי את עצמי. זו לא היתה אפילו שיחה אינטימית. היא לא יודעת עלי כלום ולא אני עליה. זו היתה החלפה של ארבעה משפטים ושל תמונות. לאחר מכן לא היה כלום. בזה זה נגמר. לא גלשתי לשום דבר אינטימי. ועלי לציין שגם היא ניהלה שיחות בצ'ט עם בחורים אחרים, אבל מכיוון שזה נבע רק מסתם להעביר את הזמן ואני יודע וסומך עליה שלא מעבר לכך זה לא הזיזי לי

אילת27

New member
אם היא ניהלה שיחות בצאט אזי

שגם לך מותר להתכתב עם אחרות בדיוק כמו שחברתך עושה וכמו שא תה סומך עליה בזה אז היא לפי דעתי כמובן צריכה גם לסמוך עליך במערכת יחסים אין דבר כזה לי מותר ולך לא

אילת27

New member
אבל בקשר לתמונות

פה אני לא מסכימה איתך לפעמים הסקרנות עולה על הכל וחייבים ללמוד לשלוט על יצר הסקרנות כי התוצאה כבר ידועה לך

moribat

New member
אם בעלי היה כועס

כל פעם שאני שלחתי למישהו תמונה שלי או קיבלתי תמונה של מתכתב אחר איתי.... היינו "ברוגז" ימים על גבי ימים....זה לא אומר מבחינתי שום דבר.סתם סקרנות גרידא.שום דבר מעבר לכך.אני אוהבת את בעלי, מאוהבת בו, אף פעם לא בגדתי, ולא צריך חלכות לתמונות פה באינטרנט אם רוצים לבגוד...אפשר ללכת ברחוב ולבגוד...

למעלה