עצה למוכרי הספרים...

kkarinn

New member
עצה למוכרי הספרים...

התוודעתי לכך שיש לוח שבו ניתן לפרסם ספרים. לפי דעתי כל אחד יכול לפרסם שם את הספרים שלו (ללא קשר לפרסום בפורום עצמו) כך שככל שהלוח יגדל אפשר יהיה לעשות אותו יותר "מקצועי". אולי ריוונדל ולאזארוס, מנהלי הפורום, יוכלו למשל לפתוח עוד קטגוריות למכירה, למשל מד"ב, מתח, וכו'... כך לאנשים יהיה יותר קל לחפש בפרים שהם מעוניינים בהם...

Rivendell

New member
רעיון מצויין, בשמחה! ../images/Emo45.gif

נפתח קטגוריות נוספות. יש רעיונות? מד"ב ופנטזיה, סיפורת, ספרי עיון... מה עוד?

kkarinn

New member
עוד קטגוריות...../images/Emo26.gif

לפי דעתי לא צריך יותר מידי קטגוריות כדי שאנשים לא יאבדו את עצמם בתוך אלפי קטגוריות
, אבל אפשר לעשות כמה קטגוריות מרכזיות, כמו למשל
אימה, מתח ופעולה
ספרי הדרכה
עידן חדש
ישראל
כתבי עת ומגזינים
עיון
ספרים באנגלית (או שפות זרות)
לימוד (נראה לי שכבר יש) נראה לי שזה די מסכם, כמובן שאפשר לעשות עוד... ריוונדל, אפשר לעשות את זה גם בפורום ספרים וספרות, ואז לפתוח בשני הפורומים ב"מסע פרסום אגרסיבי"

קטגוריות

אל מנהלי האתר! אין צורך להמציא את הגלגל... תאמצו את הקטגוריות שמופיעות ב - FINDABOOK גם לא חייבים את כולם... יהודית

Rivendell

New member
יפה. מחר אני אפתח את הקטגוריות

השאלה היא אם צריך את זה גם בספרים. הרי מדובר בשני פורומים קשורים, שיש מעבר ביניהם בלינק למעלה, ויש להם אותה מנהלת
. יכול להיות שמספיק לעשות את זה כאן, ולהפנות את תשומת הלב של החבר'ה מספרים. אני אשאל שם אני חושבת, ונראה.

kkarinn

New member
כידוע לך, אנשים מאוד עצלנים...

אני לא בטוחה שאנשים יטרחו להתחיל לחפש בפורומים אחרים ספרים, אבל אם זה יהיה בפורום שאליו הם רגילים להיכנס, אולי הם יציצו מדי פעם. פורום איתור והחלפת ספרים בד"כ משמש יותר לספרים שקשה למצוא אותם (לא רק, אבל גם) ואילו בספרים וספרות ישנם אנשים שמדברים על ספרים יותר אקטואלים ואולי ירצו לקנות כאלה במקום חדשים... בכל מקרה, מה שנראה לך. לפי דעתי לא יזיק שיהיה בשניהם כי בסה"כ לשני הפורומים נכנסים אנשים שונים למטרות שונות...

yoni_10

New member
כלום פיינדאבוק לא כבר

עושה זאת היטב עבור כולם?

היי יוני ../images/Emo140.gif

אנחנו אוהבים מאוד את פיינדאבוק, אבל אין מניעה לפתוח לוחות גם פה. כל המרבה הרי זה משובח

למעלה