אתה יודע מה???
יש יהוה! הוא בן נצח, חי לפני הזמן, היה לו משעמם בריק אז החליט לעשות קצת "אקשן". הפליץ יהוה ויצר את היקום ואת העולם. אמר יהוה: "אור תופיע מיד!" והאור הקשיב לו והופיע. חשב לעצמו יהוה "טוב מאוד! מתחיל להיות מעניין, המממ... לא טוב שיש אור כל הזמן, נחליף אותו בחושך לפעמים" ויבדל יהוה בין האור ובין החושך... "אוי" אמר לעצמו יהוה, "העולם כולו מים... טוב נו... נפריד בין המים והשמיים (שמיים ומים! גאוני!)" ויבדל יהוה בין המים אשר מתחת לרקיע ובין המים אשר מעל הרקיע. חשב לעצמו יהוה: "רק אם אברא חיים יהיה מעניין, אבל כדאי שאברא לחיים יבשה, אבל איך??? אה!!! ארחיק קצת את המים, ובמקום בו אין מים אברא יבשה. יקוו המים מתחת השמים אל מקום אחד ותראה היבשה. "אחלה!!! עכשיו אברא קצת עצים ומדשאות בשביל שהחיים שאברא יוכלו להזין עצמם מן הפירות" תדשא הארץ דשא עשב מזריע זרע עץ פרי עשה פרי למינו אשר זרעו בו על הארץ. ויאמר יהוה: "טוב!!! עוד מעט יתחיל האקשן". "הא! החיים זקוקים גם ליום וגם לחושך, לאותות, לוח זמנים וחגים, אני יהוה כל יכול השולט בכל אעשה להם טוב" יהי מארת ברקיע השמיים להבדיל בין היום ובין הלילה והיו לאותות ולמועדים ולימים ושנים. "המממ.... נו טוב בשביל זה אני צריך שמש ביום וירח וכוכבים בלילה!!!" ויעש יהוה את שני המארת הגדולים את המאור הגדול לממשלת היום ואת המאור הקטן לממשלת הלילה ואת הכוכבים. "הא! עכשיו אברא את החיים! דגים במים, עופות בשמיים, תנינים ושאר טיפשונים במים, יפה!!! תבורכו! אני יהוה השולט בכל" ויאמר יהוה ישרצו המים שרץ נפש חיה ועוף יעופף על הארץ על פני רקיע השמים, ויברא יהוה את התנינים הגדולים ואת כל נפש החיה הרומשת אשר שרצו המים למינהם ואת כל עוף כנף למינהו. "אני פשוט גאון!!! עכשיו לא יהיה לי משעמם, טוב אברא גם את הבהמות ושאר הרמשים המסריחים שיהיה לעבדיי דבר מה לאכול ולעבוד אותי" תוצא הארץ נפש חיה למינה בהמה ורמש וחיתו ארץ למינה. "יש!!! הגעתי לקטע המעניין! אברא את הדרדקים שיעשו לי טוב. המממ... אברא אותו בצלמי מן הרוק הקסמי שלי בתוספת האדמה שנבראה מן המוגלה שלי שנוצרה בעת הפלוץ הגדול" ויצר יהוה את האדם עפר מן האדמה ויפח באפיו נשמת חיים ויהי האדם לנפש חיה. "אוי... הדרדק בודד, טוב איזו דרדקית אברא לו? אברא לו חיה שתהיה לבת זוגתו, שיט! הפשוטק מתלונן! אוקיי... אשכיב את האימבציל ואצור מצלעו אשה כתוענתו" ויפל יהוה תרדמה על האדם וישן ויקח אחת מלעותיו ויסגר בשר תחתונה, ויבן יהוה את הצלע אשר לקח מן האדם לאישה ויביאה לאדם. "יש... הגיע הזמן להשתעשע, אגרום לאדם סבל רב, אפתח שנאה בינהם, אברא מחלות שיסבלו קצת, פגעי טבע, עיוותים גופניים, אופי מרדני, מוות, אי שוויון ועוד פגעים רבים בהם אצביע אצבע מאשימה כלפי הדביל, ואילו הוא יעבוד אותי כמו עלוקה ויחשוב שאכפת לי ממנו! טוב מאוד... אברא חוקים, אשפיע על ההסטוריה, וכל חוק שהאדם יעבור עליו בהשפעתי מיד אטיל עליו מכות! איזה יופי! מעתה לא יהיה לי משעמם יותר! נמאסת עליי, אתה לא בחור מבריק כבר הבנו, אבל אין לך טיפת בושה? אני מתאמץ לענות לך ברצינות על שאלותיך ואילו עתה לא קורא אותן כלל וחושב על המהלך הבא שלדעתך יוכיח לי שיש איזשהו יהוה מושתן. אם אתה סתום כ"כ בדעתך ומאמין בלא פקפוק לכל מה שכתוב בספר התנ"ך ולא מערער וחוקר כלל את הדברים ברצינות. ואילו כאשר משהו סותר את הדת, אתה כלל לא טורח לברר ולחקור את הצד הזה, במקום זאת אתה חושב שאתה שואל שאלות שיוכיחו שיש יהוה, אבל אתה נכשל כל פעם מחדש, וכאשר אמרתי לך לשאול ולקבל תשובה ע"י מינימום מאמץ מצדך- פשוט חפש במנועי החיפוש. אז מה אתה עושה? ממשיך בשלך.. שואל שאלות שאין בכוונתך לקבל ממילא את התשובות, ואז כשאינך יכול לסתור את תשובותיי אז אתה ממציא שאלות טיפשיות אחרות. חזור לישיבה ממנה צצת, אני בטוח ששם הרבנים עונים על כל שאלותיך ואתה ממהר לקבל את תשובותיהם בלי כל פקפוק.