עצה לכולכם.

s u p e r mind

New member
הוספת קישור נוסף

חלקיקי היסוד. הרשת מלאה בתשובות לשאלותיך, כך שאם ברצונך ללמוד ולהשכיל, ולא לבלבל את המוח עם שטויות מחב"תיות ועם האובססיביות שלך להוכיח שיש אלוהים- חפש במנועי חיפוש את כל אשר אינך יודע או מבין.

ערנארן

New member
שאלה פשוטה

האם פעם בחייך שמעת או ראיתה אדם שמיוצר מעצמו מכל התהליכים שאמרת? הטכנולוגיה שלנו מספיק מפותחת בשביל ליצור כזה מצב לא? ראיתה? שמעת? אם אתה עשוי מאטומים כפי שאתה אומר אז איך אתה לא מתפוצץ לך או אנשים מתפוצצים להם סתם כשהלכו ברחוב? הדברים קיימים בצורה יותר מידי מושלמת בשביל לנסות להסביר אותה שהכל קרה בפתאומיות.

s u p e r mind

New member
אתה יודע מה???

יש יהוה! הוא בן נצח, חי לפני הזמן, היה לו משעמם בריק אז החליט לעשות קצת "אקשן". הפליץ יהוה ויצר את היקום ואת העולם. אמר יהוה: "אור תופיע מיד!" והאור הקשיב לו והופיע. חשב לעצמו יהוה "טוב מאוד! מתחיל להיות מעניין, המממ... לא טוב שיש אור כל הזמן, נחליף אותו בחושך לפעמים" ויבדל יהוה בין האור ובין החושך... "אוי" אמר לעצמו יהוה, "העולם כולו מים... טוב נו... נפריד בין המים והשמיים (שמיים ומים! גאוני!)" ויבדל יהוה בין המים אשר מתחת לרקיע ובין המים אשר מעל הרקיע. חשב לעצמו יהוה: "רק אם אברא חיים יהיה מעניין, אבל כדאי שאברא לחיים יבשה, אבל איך??? אה!!! ארחיק קצת את המים, ובמקום בו אין מים אברא יבשה. יקוו המים מתחת השמים אל מקום אחד ותראה היבשה. "אחלה!!! עכשיו אברא קצת עצים ומדשאות בשביל שהחיים שאברא יוכלו להזין עצמם מן הפירות" תדשא הארץ דשא עשב מזריע זרע עץ פרי עשה פרי למינו אשר זרעו בו על הארץ. ויאמר יהוה: "טוב!!! עוד מעט יתחיל האקשן". "הא! החיים זקוקים גם ליום וגם לחושך, לאותות, לוח זמנים וחגים, אני יהוה כל יכול השולט בכל אעשה להם טוב" יהי מארת ברקיע השמיים להבדיל בין היום ובין הלילה והיו לאותות ולמועדים ולימים ושנים. "המממ.... נו טוב בשביל זה אני צריך שמש ביום וירח וכוכבים בלילה!!!" ויעש יהוה את שני המארת הגדולים את המאור הגדול לממשלת היום ואת המאור הקטן לממשלת הלילה ואת הכוכבים. "הא! עכשיו אברא את החיים! דגים במים, עופות בשמיים, תנינים ושאר טיפשונים במים, יפה!!! תבורכו! אני יהוה השולט בכל" ויאמר יהוה ישרצו המים שרץ נפש חיה ועוף יעופף על הארץ על פני רקיע השמים, ויברא יהוה את התנינים הגדולים ואת כל נפש החיה הרומשת אשר שרצו המים למינהם ואת כל עוף כנף למינהו. "אני פשוט גאון!!! עכשיו לא יהיה לי משעמם, טוב אברא גם את הבהמות ושאר הרמשים המסריחים שיהיה לעבדיי דבר מה לאכול ולעבוד אותי" תוצא הארץ נפש חיה למינה בהמה ורמש וחיתו ארץ למינה. "יש!!! הגעתי לקטע המעניין! אברא את הדרדקים שיעשו לי טוב. המממ... אברא אותו בצלמי מן הרוק הקסמי שלי בתוספת האדמה שנבראה מן המוגלה שלי שנוצרה בעת הפלוץ הגדול" ויצר יהוה את האדם עפר מן האדמה ויפח באפיו נשמת חיים ויהי האדם לנפש חיה. "אוי... הדרדק בודד, טוב איזו דרדקית אברא לו? אברא לו חיה שתהיה לבת זוגתו, שיט! הפשוטק מתלונן! אוקיי... אשכיב את האימבציל ואצור מצלעו אשה כתוענתו" ויפל יהוה תרדמה על האדם וישן ויקח אחת מלעותיו ויסגר בשר תחתונה, ויבן יהוה את הצלע אשר לקח מן האדם לאישה ויביאה לאדם. "יש... הגיע הזמן להשתעשע, אגרום לאדם סבל רב, אפתח שנאה בינהם, אברא מחלות שיסבלו קצת, פגעי טבע, עיוותים גופניים, אופי מרדני, מוות, אי שוויון ועוד פגעים רבים בהם אצביע אצבע מאשימה כלפי הדביל, ואילו הוא יעבוד אותי כמו עלוקה ויחשוב שאכפת לי ממנו! טוב מאוד... אברא חוקים, אשפיע על ההסטוריה, וכל חוק שהאדם יעבור עליו בהשפעתי מיד אטיל עליו מכות! איזה יופי! מעתה לא יהיה לי משעמם יותר! נמאסת עליי, אתה לא בחור מבריק כבר הבנו, אבל אין לך טיפת בושה? אני מתאמץ לענות לך ברצינות על שאלותיך ואילו עתה לא קורא אותן כלל וחושב על המהלך הבא שלדעתך יוכיח לי שיש איזשהו יהוה מושתן. אם אתה סתום כ"כ בדעתך ומאמין בלא פקפוק לכל מה שכתוב בספר התנ"ך ולא מערער וחוקר כלל את הדברים ברצינות. ואילו כאשר משהו סותר את הדת, אתה כלל לא טורח לברר ולחקור את הצד הזה, במקום זאת אתה חושב שאתה שואל שאלות שיוכיחו שיש יהוה, אבל אתה נכשל כל פעם מחדש, וכאשר אמרתי לך לשאול ולקבל תשובה ע"י מינימום מאמץ מצדך- פשוט חפש במנועי החיפוש. אז מה אתה עושה? ממשיך בשלך.. שואל שאלות שאין בכוונתך לקבל ממילא את התשובות, ואז כשאינך יכול לסתור את תשובותיי אז אתה ממציא שאלות טיפשיות אחרות. חזור לישיבה ממנה צצת, אני בטוח ששם הרבנים עונים על כל שאלותיך ואתה ממהר לקבל את תשובותיהם בלי כל פקפוק.

ערנארן

New member
אני מעריך את מאמצייך אבל...

התרשמתי מאוד מהידע הנרחב שיש לך אבל יש כאן בעיה ואני אומר לך מהי... 1.אם תנסה לחקור את התורה ואת קיום אלוקים בצורה מדעית אולי תראה משהו שעדיין לא גלית. 2.אני לא מבין למה יש לך את התפיסה שאלוקים קיים זה סיפור נחמד לילדים קטנים או לאנשים של פעם כי אז הטכנולוגיה לא היתה מפותחת כמו היום. 3.ואתה יודע מה? יכול להיות שאתה צודק ואני לא אומר שלא אבל הוויכוח הזה הוא כמו שתשאל שאלה איך באים ילדים לעולם?,אז אחד יגיד שמאבא ואמא והשני יגיד ויפרט את כל התהליך של פגישת הזרע לביצית ויגיע למסקנה שילדים באים מביצית וזרע. 4.אל תטעה אין לי שום דבר נגדך ונגד הדעות שלך. 5.שיהיה לך שבוע טוב.

s u p e r mind

New member
תגובה

"אם תנסה לחקור את התורה ואת קיום אלוקים בצורה מדעית אולי תראה משהו שעדיין לא גלית"- עיינתי במאמרים שונים אשר ערכו מחקרים מעמיקים על התנ"ך, לא גיליתי שם שום דבר מיוחד. אלא אם כן אתה רוצה להאיר את תשומת ליבי למשהו ספציפי- לא נראה לי שתמצא. "אני לא מבין למה יש לך את התפיסה שאלוקים קיים זה סיפור נחמד לילדים קטנים או לאנשים של פעם כי אז הטכנולוגיה לא היתה מפותחת כמו היום"- זה נכון, רק שהאנשים שהמציאו את יהוה הגיעו ל"מסקנה" שהוא קיים עקב שאלות מהותיות שלא ניתן היה לענות עליהם, מחמת חוסר הטכנולוגיה, ותפיסת העולם באותה עת. מלבד זאת אם היית קורא את התנ"ך מבחינה אובייקטיבית כמוני, היית מבין בדיוק למה אני חושב שאלוהים הוא סתם תיאוריה, והוא אינו אלא הסבר לא מוצלח כמו עוד הסברים טיפשיים, על היווצרות היקום, העולם והחיים. "הוויכוח הזה הוא כמו שתשאל שאלה איך באים ילדים לעולם?,אז אחד יגיד שמאבא ואמא והשני יגיד ויפרט את כל התהליך של פגישת הזרע לביצית ויגיע למסקנה שילדים באים מביצית וזרע"- לא. הוויכוח הזה הוא כמו שתשאל אדם א' איך נוצר העולם, ויענה לך "מאדמה ומים", ואילו אדם ב' יענה "הוא נוצר לאחר שהחומר בערפילית הקדומה, שממנה נוצרה השמש שלנו, החל להתלכד לגושים מוצקים, כמה מן הגושים הללו הפכו לגרעינים שסביבם התגבשו תשעת כוכבי-הלכת שבמערכת השמש". חבל שאתה בוחר באדם א'... במיוחד כשאדם ב' חקר רבות על הנושא. "אל תטעה אין לי שום דבר נגדך ונגד הדעות שלך"- לא טעיתי, אבל לי יש הרבה נגד האובססיביות שלך לדבוק בשטויות המחבת"יות שמוכרים לך, ולהתעלם מן האמת. אם תביט בצורה אובייקטיבית על השרשור הזה, אולי תבין למה נמאסת עליי, לא משנה אילו הסברים מדעיים מפורטים יציגו לפניך, אתה עדיין תעדיף את ההסבר האינפנטילי של הדת, רק בגלל שכל חייך שטפו לך את המוח בטיעונים הללו. שיהיה לך שבוע טוב.

ערנארן

New member
לכבודך

תשמע... ביקשת שהאיר את תשומת ליבך לגבי משהו ספציפי ,אז אני מקווה שתתיחס לדברים הבאים ברצינות. הבה נתחיל... קודם כל אני לא מבין למה אתה כל כך דבק בתפיסה שלך שהיא נכונה ומוצדקת לאחר שפיזיקאים גדולים ממך הוכחו בטעותם של התיאוריות שלהם שעל פיהם אתה מתבסס!!! וזאת משום שככל שהמדע "חושב" שסוף סוף הוא מגיע לידי תשובה סופית לתיאוריית תחילת הזמן אז הוא מגלה שהדברים יותר מורכבים מכפי שנראו קודם! ותשובות כאלו למעשה תמצא גם אצל מי שכתב וחיבר את הדברים שאתה הראתה לי. דבר נוסף... השכל וההגיון האנושי אומר שלכל דבר מורכב יש מאחוריו תכנון ומחשבה. אבל דבר כמו בריאת העולם הוא מקרי בהחלט?! אם אתה מוכן לבדוק את הדברים מפי נקודת מבטי,אז אני ממליץ לך לראות סרט קצר שנקרא "המדענים" שנמצא באתר של שופר,סרט מאוד מעניין שאולי יעניין אותך שהוא מדבר על נטו על מדע בלבד. יש כל כך הרבה ממצאים מדעיים שאני רוצה להראות לך ואני לא יודע איך אבל הכל מרוכז באתר של שופר בכל מיני סרטים שלהם. נסה ובדוק על המידע שמצויין באתר שלהם וראה סרט אחד או שניים ,שלא תבין שאני בצורה אובססיבית מנסה להחזיר אותך בתשובה ,כי רק תבדוק את החומר ולאחר מכן תחשוב על הדברים. כנס לאתר של שופר ,בוואלה אתה רושם שופר ויקשרו אותך לאתר ואז בחלק העליון של תחילת האתר כתוב וידיאו ,כנס לשם וחפש סרט שנקרא "המדענים" תבדוק תחקור ותגיד לי מה אתה חושב. בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Governor

New member
`השכל וההגיון האנושי אומר שלכל דבר

מורכב יש מאחוריו תכנון ומחשבה` לא. מדובר אולי בשכל ובהגיון שלך בלבד. לא באלה שלנו. יש הבדל עצום בין מורכב או מורכבות (complexity) לבין תכנון ומחשבה (intelligent design), והם ממש מנוגדים כאשר אנו בוחנים שני התקנים, מנגנונים או מכונות, שיש להם _אותה_ functionality, נכריע ונחליט תמיד כי דווקא האוביקט _הפשוט_ יותר הוא היותר _חכם_, או יותר _גאוני_ (מעין `תער אוקהם`). יתר על כן, תכנון אינטליגנטי מישם מודולריות. תכנון אינטליגנטי מישם גם חדושים. במהירות. קח למשל קרבורציה (איוד דלק) במכוניות. אף יצרן רכב אינו טורח ליצר בעצמו קרבורטור או מזרקי דלק, ואף יצרן רכב אינו מקצה לכך משאבי מחקר ופתוח. בעולם מצויות שתי חברות מפורסמות מדרגה ראשונה (tier 1) המיצרות ציוד זה (Weber, ו- Solex), ועוד כמה מ- rank משני. כולן מתחרות בכולן ומשקיעות במחקר פתוח ושכלול, וכל יצרני הרכב בעולם קונים מתוצרתן ומשבצים במכוניותיהם. כל טריק הנלמד ומיושם אצל אחת, מתפשט במהירות ומאומץ אצל כולן, אם הוא טוב. יצרן מזרקים הנותר מאחור מבחינת שכלולים או עלות/תועלת - נכחד אם כן, השמוש במודולים המיוצרים ע"י יצרן-משנה מתמחה, וישום שכלולים במהירות, תורמים דווקא לפישוט התוצר הסופי ודווקא פישוט זה הוא שמושך את עינינו המתפעלות וגורם לנו להכריע ולהחליט שיותר פשוט פרושו יותר אינטליגנטי נבחן עכשיו את עולם החי ונראה מיד שאין שם בכלל מודולריות ופשטות, או ישום רחבי מהיר של רכיבים דומים. קח למשל עין. יש עשרות סוגי עיניים, החל מ- patch רגיש לאור ועד hawk-eye. לכל אורגניזם, או בעל חיים `פותח` פתרון _יחודי_ משלו. זה אולי מורכב, אולם _רחוק_ מהעיד על תכנון, או על מחשבה!!! `אבל דבר כמו בריאת העולם הוא מקרי בהחלט?!` כן, כואב, אבל אמת, כל הדרך עד למטה (קרא הכל, לכל עמק קנון הקשורים) `אני ממליץ לך לראות סרט קצר שנקרא "המדענים" שנמצא באתר של שופר` הרי לא סביר שאמנון איזאק האימבציל עד פלצות, ראיין את החוקרים. לכן, ברור שמדובר בקטעי חכניות רדיו או טלויזיה שהוקלטו ע"י שופר, נערכו, קוצצו, הודבקו, ובושלו, כדי ליצור מצג שוא התואם את אינטרסי שופר. מובן שלך אין די בינה כדי להבין זאת, שכן אפילו כדי לשטוף מוחו של צופה, נחוץ שיהיה לו מעט מוח מלכתחילה, אחרת מנגנון השטיפה `עובד על ריק`. אני דוחה את הצעתך לצפות בסרטוני התעמולה של איזאק, ומציע counter offer: מכיוון שמדובר בראיונות, אתה תמציא לנו את _תמליל_ דברי החוקרים ואני אתכתב עמם ואברר מה בדיוק אמרו ומה בושל `יש כל כך הרבה ממצאים מדעיים שאני רוצה להראות לך ואני לא יודע איך אבל הכל מרוכז באתר של שופר בכל מיני סרטים שלהם` הצג לנו את הממצאים המדעיים הרבים, או שלא אמרת דבר ______________________________________________________________ 0284392570 ערנארן

Governor

New member
`האם פעם בחייך שמעת או ראיתה אדם

שמיוצר מעצמו מכל התהליכים שאמרת?` מריח כמו טיעון אידיוטי שכנראה נרקח ע"י אמנון איזאק, אידיוט המילניום. יש הבדל מהותי בין יצור חפצים, לבין גדילתו של אורגניזם `הטכנולוגיה שלנו מספיק מפותחת בשביל ליצור כזה מצב לא?` ככל הידוע לי, עד כה נבנו מ- scratch רק וירוסים. עדיין לא נבנה תא חי כלשהו בידי אדם. גם יהוה לא נצפה בונה תא חי כלשהו. אפשר, על כן, לומר כי, מבחינה יכלת בריאה _מוכחת_, הן האדם והן `בורא` _אימפוטנטים_ במדה שוה. אף אחד מהם לא הדגים עדיין יכלת בריאת תא חי, אולם בעוד שאימפוטנטיות `בורא` לענין זה היא פרמננטית, הרי שיש סכוי שאימפוטנטיות האדם היא טרנזינטית (transient). מנגד, אנו יודעים כי מעולם לא נצפה אורגניזם מושב לתחיה לאחר שמת. לא `בורא` הצליח אי פעם בכך. גם לא אדם. מבחינה זו האדם ו`בורא`, שוב, אימפוטנטים במדה שווה, אלא שגם במקרה זה, האימפוטנטיות של `בורא` היא פרמננטית... `ראיתה? שמעת?` ראית, לא `ראיתה`. נכון שאתה נושר חטיבת ביניים, בן טפש עשרה? `אם אתה עשוי מאטומים כפי שאתה אומר אז איך אתה לא מתפוצץ לך או אנשים מתפוצצים להם סתם כשהלכו ברחוב?` שוב טיעון אידיוטי שכנראה נרקח ע"י אמנון איזאק, אידיוט המילניום. הוא מקשר במוחו הנבוב אטום עם פצצת אטום, ואתה קונה... `הדברים קיימים בצורה יותר מידי מושלמת בשביל לנסות להסביר אותה שהכל קרה בפתאומיות` מה קרה בפתאומיות? ______________________________________________________________ 0284392570 ערנארן

Governor

New member
ערן מושתן ידידי, כתבת `ממצאים

אריכאולוגים שמאמתים את תורת ישראל. ממצאים מדעיים שהיו ידועים לאבותינו לפני 2000 שנה שהתגלו רק בזמן האחרון` אין שום בעיה עם ממצאים בני אלפיים שנה, אלא שאין בהם רבותא כלשהי. הבעיה החריפה היא שאין שום ממצא ארכאולוגי למעשיה מקראית כלשהי שקדמה למאה ה-9 לפנה"ס `הוכחות לקיום הנשמה וחיים לאחר המוות על ידי 1)היפנוזה 2)סיאנס 3)מוות קליני 4)גלגול נשמות` לא. הכל שטויות. הנה על מוות קליני `אי מציאת טעות הכי קטנה בתנ"ך שלנו ורק שלנו` לא. אין קשר בין מה שבידיך היום לבין מה שכביכול ניתן בכביכול מעמד הר-סיני `שאני ימשיך?` כותבים `שאני אמשיך?` (ועדיף `שאמשיך?`) ולא `שאני ימשיך?` ______________________________________________________________ 0284392570 ערנארן

ערנארן

New member
תגובה

טוב קודם כל שתדע לך שאתה לא צודק בדברייך דבר ראשון אם תפתח אציקלופדיה של גוף האדם לגבי הקיבה אז אתה תבין שהמיצים שמופרשים מהקיבה מפרקים גם את הקיבה! (כבר הוכחתי לך שאין לך מושג בשקל על מה שאתה מוציא מפיך.) אבל בעקבות התווצרות של תאים מחודשת אז הקיבה מתחדשת. עכשיו דבר שני : יש המון ממצאים ארכיאולוגים שקדמו לזמן שאמרת לדוגמא:תיבת נח. המבול. אברהם אבינו. יציאת מצרים. קריעת ים סוף. מלחמות יהושוע. ושוב פעם אתה רואה שהמוח שלך עדיין לא תופס שהחרדי חכם יותר ממך!!! מה שאמרת על מוות קליני אז שים לב מה אוריאל כתב לך ותבין שאתה שוב פעם טועה! ורגע מה לגבי היפנוזה? וסיאנס? וגלגול נשמות? אתה יודע מה הבעיה שלך? אתה פשוט כל כך דבק בשקרים המפגרים שלימדו אותך המורים שלך או לא יודע מי,ואתה פשוט פוחד להודות שיש אלוהים והתורה היא אמת. כי אתה גאוותן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ערן,

אתה כותב כל כך הרבה "עובדות" כביכול שאין להן ידיים וגם לא רגליים. זה מקובל שיש דעות ועמדות שונות, אבל ברגע שממציאים דברים שקריים אי אפשר בכלל לנהל דיון רציני. להגיד "יש המון ממצאים ארכיאולוגים" זה קל. בבקשה, הצג לפנינו את הממצאים לתיבת נוח או לאברהם אבינו. אל תזרוק סתם דברים חסרי שחר. זה עלול להוביל אותנו למסקנה ש"אתה פשוט כל כך דבק בשקרים המפגרים שלימדו אותך המורים שלך או לא יודע מי".

ערנארן

New member
קיבלתי את עצתך...

אם אתה מעוניין לראות את הדברים במו ענייך אתה מוזמן להכנס לאתר של שופר ולראות סרטים ואת כל ההוכחות והממצאים הארכיאולוגים. אני יכול להמליץ לך על סרט שנקרא "העימות". וכן גם על סרט שנקרא "מועדון הזום בתל אביב" תתרשם ותעיין וכן אם תרצה אז תראה סרטים נוספים. אני מקווה שתכנס לאתר ותראה את הסרטים ותתייחס אליהם כמו שאתה מתייחס לכתבות מדעיות אחרות. בהצלחה

Governor

New member
ערן מושתן, לא תריץ אותנו לשופר, או

להדברות/מנוף/ערכים/נטעים/שבע-נט, וכיו"ב, אתרי מסיון יהודי, לחפושים אחרי `ראיותיך` אתה _תצביע_ על מאמר ב- public domain, ואני ארסקו. זה סדור העבודה שלנו. בנת? ______________________________________________________________ 0284392570 ערנארן

מה אתה? לינק מהלך לשופר?

אם יש לך מה לומר, תאמר אותו בשם עצמך ואל תשלח אותנו לאתרים ברשת. מי שרוצה לקרוא בשופר שיקרא בשופר. הוא לא צריך אותך שתספר לו מה כתוב שם. לידיעתך כאשר אתה מתבקש להביא סימוכין לדבריך - אתר שופר ודומיו פסולים לעדות. אלו אתרים מגמתיים ומסיונריים, שיושר ואמינות אינם תמיד לנגד עיני הכותבים בהם. בכלל, ברשת כל אחד יכול לכתוב כל דבר. אילו קישורים הם כן בעלי תוקף? קישורים למאמרים מדעיים, המופיעים במלואם (לא ציטוט מנותק מהקשרו) עם שם אמיתי של הכותב ותחום מומחיותו. על הכותב להיות מומחה בתחום עליו הוא כותב. דעותיו של אגרונום על המפץ הגדול לא ממש רלוונטיות. למשל, אתה רוצה להביא עדויות ארכיאולוגיות לתיבת נוח? הצג מאמר של ארכיאולוג בנושא. נשמח להתעדכן. אבל אם אתה סתם זורק דברים בלי שום אסמכתא כזו, אל תתפלא אם יכנו אותך שקרן.

ערנארן

New member
אז בסדר

אם אתם לא מוכנים לעשות מאמץ קטן ולבדוק את דבריי ותראו ממקור ראשון הוכחות מדעיות שמפורסמים בסרטים של שופר ,ואולי תפנימו משהו... אז אם כך אז גם אני לא יתאמץ לחפש לכם קישורים.

לא הבנת

את אתר שופר כולנו מכירים. גם את "ההוכחות המדעיות" שם. אתה כניראה לא מבין את פשר המושג הוכחה מדעית אם אתה חושב שמה שמופיע בשופר מתקרב בכלל לעניין. הכותבים בשופר הם אולי מומחים בגמרא (גם בזה אני בכלל לא בטוח)אבל לא מבינים בין ימינם ובין שמאלם במדע, וזה גם לא מעניין אותם במיוחד. כל מה שהם רוצים זה לגבב מפה ומשם, גם להמציא דברים אם צריך, בכדי לשכנע את מי שלא מכיר את העובדות ומאד רוצה להשתכנע. כיום קל מאד לחפש אינפורמציה ברשת. די בהכרה של אתר חיפוש אחד או שניים (כמו google) ובידע בסיסי באנגלית (ויש לפעמים גם מידע בעברית). אם אתה רוצה לדעת את האמת על תופעות מדעיות במקום מה שהאכילו אותך בכפית באיזה סמינר, לא תתקשה למצוא. הכל תלוי ברצון שלך והנכונות לעשות מאמץ לא גדול כדי ללמוד ולהבין יותר טוב את המציאות.

ערנארן

New member
אבל גם...

אבל קראתי את ההוכחות המדעיות שלכם ושל שופר ועם כל הכבוד התורה והמדע הרשימו אותי יותר מהתאורייה התמוהה שלכם

Governor

New member
אמנון איזאק מדבר בגבה העיניים,

הישר ללבם של המשקעים הדלוחים ביותר בכור החברתי. אלה המצויים אפילו למטה מפתח נקוז הבוצה, אשר בקרקעית. אין תימה אפוא שהוא מדבר ללבך, ערן מושתן... ______________________________________________________________ 0284392570 ערנארן

Governor

New member
`דבר ראשון אם תפתח אציקלופדיה של

גוף האדם לגבי הקיבה אז אתה תבין שהמיצים שמופרשים מהקיבה מפרקים גם את הקיבה!` לא, ערן מושתן. אנציקלופדיה אביב שבביתך נערכה בשנות הששים כעזר לתלמידי יסודי ותכון בהכנת שעורים (לא היתה אז חטיבת-ביניים), ומאז רק נדפסת מחדש. קבלת הסבר אחד, והנה עוד אחד, מתוך קורס Pathophysiology של מערכת העכול באוניב' קולורדו `יש המון ממצאים ארכיאולוגים שקדמו לזמן שאמרת לדוגמא: תיבת נח` הצג את תיבת נח, או קשור על מציאתה `המבול` הצג ראיה להתרחשות מבול גלובלי בפורמט המקראי `אברהם אבינו` מה אתו? הצג ראיות לקיומו `יציאת מצרים, קריעת ים סוף, מלחמות יהושוע` הצג ראיות להתרחשות ארועים אלה, אידיוט `מה שאמרת על מוות קליני אז שים לב מה אוריאל כתב לך ותבין שאתה שוב פעם טועה!` לא. מעולם לא נערך עד כה נסוי מבוקר ב- OBE. קרא שוב את הפרכתי, אידיוט, על כל הקשורים שטרחתי להכין למענך `ורגע מה לגבי היפנוזה?` מה איתה? `וסיאנס?` מעולם לא נערך סיאנס מבוקר. הכל תרמית של שרלטנים זריזים. כנ"ל ענין התקשור עם עולמות עליונים באמצעות אוטיסטים. ראה `כתובות אינטרנט נילוות` למטה (האידיוטים שהתווכחו איתי שם נהגו בנוכלות והצליחו להשחיל הודעה אחרונה בטרם נסגר האשכול ועבר לארכיון, לכן לא תראה שם את תגובתי, אולם קרא והיווכח שהובסו) `וגלגול נשמות?` היכן ראית ראיה לגלגול נשמות, אידיוט? `אתה פשוט כל כך דבק בשקרים המפגרים שלימדו אותך המורים שלך או לא יודע מי,ואתה פשוט פוחד להודות שיש אלוהים והתורה היא אמת` אחת הסבות הודות להן אני תמיד מנצח בויכוחים היא שאני תמיד מקפיד לטעון טענות מינימליסטיות, שאוכל להגן עליהן בהצלחה. בעוד אני משוכנע כי אלהים הוא אך הזיה השוכנת רק בתבן אשר בין שתי אזניך, לעולם לא אטען כי אני יכול להוכיח שאינו קים. זה בלתי אפשרי (אולם, אינו נחוץ). אתה,לעומת זאת, אידיוט חסר-תקנה, נושר טרם-זמן ממערכת חנוך, ככל יתר בני-מינך, אינך מהסס לרגע להציג טענות מכסימליסטיות ולטעון שבאשפתך (תרתי משמע) הוכחות לקיום אלהים, אולם נכשל ללא הרף, למרבה הבזיון אתה נמצא מזיק בטענותיך לענין חשוב לך, שכן כל הצופים החלוניים אשר תמיד נתפסים בלתי מוכנים לויכוחים מעין אלה, נכח טענות מסיון יהודי מלוטשות היטב, צופים בוכוח בעיניים לטושות ומשתאים עד כמה קל לרסק טענות אלה, ואילו הצופים החרדים מביטים בעיניים קמות כיצד עולמם נחרב ונטחן וכיצד הם יוצאים טפשים בהמליכם על ראשם הזיה משפילה פסססט, גלה לי בסוד מה מאכילים אתכם שם בדרום, שיצאתם כה מטומטמים? ...You are a disgrace to the human race ______________________________________________________________ 0284392570 ערנארן

למעלה