עצה לכולכם.

אוריאל 1

New member
וארכיאולגים ואנשי מחקר לא טועים?

המדע תמיד טועה,מתקן ומשפר את עצמו,אף פעם אין ב-100%,לפחות אתה מאמין שהיה בית מקדש ומיליוני יהודים עבדו את הקדוש ברוך הוא שם.ארכיאולוגים גם אמרו שמצאו את חומות יריחו,ותיבת נח,ופתם ורעמסס וכו',ואני יודע מראש שאתה יכול לשלוח לי כל מיני קישורים שיגידו שזאת לא חומת יריחו,ובני ישראל בכלל לא בנו כלום במצרים או כל דבר אחר,כל אחד מאיתנו ילך אחרי אלו שיצדיקו אותו בדרכו.אבל על דבר אחד אין עוררין,הדבר הראשוני שנברא לפני מיליארדי שנים לא נוצר מעצמו ולא היה קיים לנצח הוא היה חייב בורא, ואם תבין ותדע לעומק את המושג נצח תבין ותדע שאין חומר יכול להיות קיים נצח והוא היה חייב בורא שאין הזמן משפיע עליו.

preacher

New member
למה חומר לא יכול להיות קיים לנצח?

היכן על המפה פיתום ורעמסס? היכן על המפה שאריות תיבת נוח? מה היה גובה חומות יריחו שנמצאו וממה היו בנויות?

אוריאל 1

New member
תגובה

תיבת נח נמצאת בהרי אררט כפי שכתוב בתורה וכפי שנמצא בידי חוקרים שהגיעו לשם בעזרת מסוק.המידות של התיבה בתורה והמידות של ממצאי חקירת המדענים שעלו להר תואמות לחלוטין.אני מכיר את כל נסיונות ההפרכה כגון "זה לא עץ אלה ג'ל" או משהו כזה ופשוט אין טעם להכנס לדיון על כך,אתה תביא את המקורות שלך ואני את שלי,כל אחד מאמין למקורותיו ובכך הכל יעלם כאילו שלא היה. חומר לא יכול להיות קיים נצח,יש לו גיל,כגון היקום קיים 15 מיליארד שנה.

preacher

New member
לא הבנתי

איפה התיבה? זה שהיא בהרי אררט שמעתי, היה כתוב בתנ"ך. אבל איפה.. אתה יודע, שבר, צילום, יש איזה חלק במוזיאון? משהו? שמעתי שמצאו איזה משהו מאורך באיזה צילום רדאר - אבל שמעת שחפרו אותו? אתה *בטוח* שזו התיבה? או סתם איזה סלע? לגבי גיל החומר - אין תאריך תפוגה על חלקיקי יסוד. אטומים יכולים להתפרק אבל האנרגיה שלהם לא נעלמת. הם מתפרקים לחלקיקים אחרים. סך כל האנרגיה של החומר נשארת, גם אם החומר עצמו משנה מצב. לפני המפץ הגדול לא יועים מה היה - יכול להיות שכל החומר היה מרוכז בנקודה אחת במשך אינסוף שנים. אז שוב - מה גורם לך לחשוב שהחומר חייב היה להיברא מתישהו?

אוריאל 1

New member
תגובה

אני יודע בדיוק איך הרוב פה מגיב ,אבל אם אתה רוצה לראות את התיבה ולשפוט בעצמך תכנס לשופר לקלטת בשם העימות,שם תראה את התיבה בכתבה שעשו מדענים או מי שהם לא יהיו {לא יהודים,אין להם קשר לדת}. מה שבטוח הוא שלחומר יש גיל התחלה.לפי המפץ הגדול כל החומר היה מרוכז בנקודה אחת,מי ריכז אותו שם? מהו מקור החומר שבנקודה? אם החומר היה מרוכז אין סוף שנים הוא לא היה מתפוצץ,כי ברגע הפיצוץ הוא יוצא מהגדרת האין סוף והוא תלוי בזמן,אין הוא יכול להיות קיים אין סוף שנים כי הוא כבר לא קיים ולכן הוא אינו נצחי {אינו אין סופי}.

Governor

New member
תיבת נח לא נמצאה, והיקום התהווה

בתהליך טבעי. בקש ממני פרטים...

Governor

New member
`כל דתות העולם מסכימות שהדת הראשונה

`כל דתות העולם מסכימות שהדת הראשונה בעולם היא היהדות,ולפניה היו רק עובדי אלילים` מה פתאם? הנצרות והאסלם מקבלות חלק מכתבי הקדש היהודיים, וממשיכות עצמאית מרגע מסוים, והסבה ברורה. היהדות הומצאה בערך במאה השביעית לפנה"ס ע"י נוודים בנדיטים שהשתלטו על כנען, כאשר כתיבת הסטוריה והסטוריונים מתעדים, לא היו קימים עדיין בכנען (אם כי היו קימים זה זמן רב במסופוטמיה ובמצרים). כאשר התמסדה הנצרות היו כבר הסטוריונים מתעדים, ולא קל היה להמציא מעשיות אמונה, כמו שעשו האיזראליטים שבע מאות שנים קדם לכן. הפתרון ההגיוני היה ברית חדשה. כך עשה גם האסלם שהגיע כחמש מאות שנה מאוחר יותר. ההסתמכות של הנצרות ושל האסלם על ספורי המיתולוגיה המוקדמים של האיזראליטים, _אינה_ מקנה להם תקף לפני השתלטות האיזראליטים היה נהוג רבוי אלים, כאשר בראש ההרארכיה של פנתאון האלים עמדו הבעל ובת זוגו, אשרה, ולכל תחום מתחומי החיים היה אחראי אל משני, אותו היה צריך לחלות ולרצות האיזראליטים אשר חדרו לכנען, עניים בתרבות חמרית ורוחנית, אמצו את הסיסטמה הכנענית תוך הנהגת צעדי יעול וחסכון. במקום אסף אלים לתחומים שונים שדרשו קרבנות רבים, הונהג אל אחד אחראי לכל, אל עליון, וחסל סדר קרבנות מרובים. One size fits all `בתורה הקדושה כתוב שאסור לשנות את ספר התורה` חה, חה, חה... ______________________________________________________________ 0284392570 אוריאל_1

s u p e r mind

New member
תגובה

"רצים לדעת איך באמת נברא העולם ? מי יצר אותנו?"- 1) העולם לא נברא אלא נוצר. הוא נוצר לאחר שהחומר בערפילית הקדומה, שממנה נוצרה השמש שלנו, החל להתלכד לגושים מוצקים, כמה מן הגושים הללו הפכו לגרעינים שסביבם התגבשו תשעת כוכבי-הלכת שבמערכת השמש. 2) אף אחד לא יצר אותנו, התפתחנו באמצעות תהליך האבולוציה. "תוכלו לקבל תשובה תוך פחות מדקה אם תעשו כפי שאומר לכם. גשו למטבח וקחו את הסכין הכי גדולה שתמצאו וכוונו אותה ללבכם, לאחר שתמותו תוכלו לדעת מי צדק? יכול להיות שהחילוני צדק וכשתמותו הכל יהיה שחור ואכלתם אותה כי לא ניצלתם מספיק את החיים. או שהדתי צדק ויש עולם הבא עם גן עדן וגיהנום, ואז במקרה של החילוני אז שוב פעם אכלת אותה כי אתה הולך לגהינום. מוסר השכל: להיות חילוני זה לא כזאת מציאה כי בכל מקרה אתה אוכל אותה שיהיה לנו רק טוב!"- נו? אז למה אתה מחכה? תגיע לגן עדן! רוץ למטבח ותקע סכין בלבבך עכשיו! למה אתה ממשיך לחיות? לך תעבוד את אלוהיך בגן עדן. כשמתים לא מרגשים דבר ולא רואים שום צבע, לא קיימים יותר. למה דווקא הדתי היהודי? אין עוד דתות בעולם? מה עם השינטו, בודהיזם, הינדואיזם, איסלאם, דתות שבטיות? למה שאני לא אגיע למקומות המתוארים בדתות האחרות? למה דווקא גן עדן וגהנום ולא מקומות אחרים? למה דווקא חוקי היהדות יחולו עליי? זה כל מה שאתה מכיר... ולכן למה שאני אסתמך רק על טיעוני היהדות? ואולי זה להפך? האם אתה מכיר את אלוהיך? לא נראה לי... אז אולי אלוהים שונא כשמתחנפים אליו, ויביא לך עונש, ואלה שיחיו בחופשיות יטיב עמם (אינך יכול לסתור זאת). יש בעולם יותר מדי אלים ותרחישי "אחרי המוות" בשביל להמר רק על אופציה אחת. ובכלל בתנ"ך לא מופיע שום תרחיש לאחר המוות, וכל שאר כתבי היד, אני סבור שאתה מסכים שנכתבו ע"י אנשים, אז מדוע אתה בכלל שואל שאלה טיפשית כזאת?

ערנארן

New member
תגובה

אם עושה לך יותר טוב לדעת שהעולם נוצר ולא נברא אז סבבה. בתור אדם שמחפש תשובות רציניות אז התאוריה שלך שטחית מידי ולא מספיק משכנעת. אולי בוא שנינו ננסה לחשוב יותר לעומק. בוא נגיד שהתאורייה שלך נכונה אז יש לי שאלות אלייך: אמרת שחומר מסיום החל להתלכד לגושים נכון? מה גרם להם ללהפך דווקא לגושים? מאיפה נוצר החומר שדברת עליו? האם הוא תמיד היה? איך התגבשו מעצמם בצורה ממוחשבת כל כך תשעת ככובי הלכת שבמערכת השמש? איך התפתחנו בצורה כל כך מורכבת מבחינה מדעית?

L7

New member
ערן,אינך מסוגל להסביר איך אלוהים

עושה את הפעולה הקטנה ביותר. איך מפיל עלה יבש - מה הוא אומר לעלה איך העלה מבין וכו וכו כל אי ההבנות שדבעולם מתגמדות לעומת אי ההבנה הענקית שנקראת אלוהים. ובקשר לסכין- דתיים מנסים זאת פעם בחודש עם חגורת נפץ - ומגיעים לגן עדן עם שבעים בתולות. נסה גם אתה ותהנה בעולם הנצח.

ערנארן

New member
צודק

אתה צודק במה שאתה אומר... איני יודע איך הוא עושה את זה אבל אי ידיעה זו לא סותרת את העובדה שהוא קיים.

L7

New member
יש סבירות אפסית שאלוהים קיים

יש סבירות רבה להמצאתו , בעלי אינטרס רבים הגו את הרעיון הדמיוני בדבר קיומו. והוא ההסבר הפחות סביר להסבר הסובב אותנו.

באהבה1

New member
../images/Emo45.gifשקרים רמאות ואשליות אופטיות!!!!

המאמין אולי לא יכול להסביר הכל! אבל דברים בסיסיים שהאתאיסט לא יכול להסביר הוא כו יכול! כמו: איך נוצר היקום? למה? מי אני? מאיפה באתי ולאן אני הולך? מה משמעות החיים? וכו' אז אל תשווה לרגע בין החורים בידע של האתאיסט לחורים בידע של המאמין!!!

HUhybrid

New member
צילום יפה של המנחש בספרים

שהוא גם ממציא פסקי נידויים וחרמים, מטיף ארס של לשון-הרע על כל מה שלא מממן את קופתו האישית, וכן עושק-דלים בלי הרף. לפי תורתך "הקדושה" דינו צ"ל להיות מוות, הלא כן?

באהבה1

New member
../images/Emo123.gifאין בעיה! תחלוק עליו כמה שתרצה..

אבל מנהיג הספרדים החרדים לא לוקח שוחד ממאפיונרים כמו מנהיגיך! הוא לא מעורב ב"פרשיות חשודות" כמו מנהיגיך! זה שהוא פסק שכמה מהפוליטיקאים שלך הם רשעים! זה נעשה בקור רוח ומחשבה ולא מתוך כעס! להכניס לבתי הספר לימוד ערבית ולהוציא לימוד יהדות זה לא רשע??? לא!!! זה רשע פשע!!! יותר מהיטלר! הוא רצח גופות! זה רצח נשמות...

HUhybrid

New member
לדבר נחרצות על נספים בשואה...

שהם היו גלגולים של כופרים וחוטאים- זה הרצח הגדול ביותר עלי-אדמות.

HUhybrid

New member
ואפרופו "מנהיגיך"...

מישהו אמר, שאני עובד אלילים כמוך בכוונת תחילה? לא. אני לא סובל את המערכת הפוליטית, בטח לא את זו המלוכלכת שלנו, אבל היא עדיפה על מדינת ההלכה הפרימיטיבית, שבה יש יותר מדי "אנשים" כמוך, שמעוניינים להקים.

באהבה1

New member
נכון הנספים בשואה חטאו...

ולכן ניספו! עובדה שהשואה התחילה בדיוק כשקמה התנועה שקבעה "חוק" שיהודים צריכים להתערבב עם הגויים! "היא עדיפה על מדינת ההלכה הפרימיטיבית" מעניין שכשכולם שמרו תורה לא היה פשע כמו היום!!! אז מי פרימיטיבי???

למעלה