עצה לכולכם.

ערנארן

New member
עצה לכולכם.

תראו יהודים יקרים... רצים לדעת איך באמת נברא העולם ? מי יצר אותנו? האם הדתיים הם מיושנים והחילוניים מודרניים בדעותהם? תוכלו לקבל תשובה תוך פחות מדקה אם תעשו כפי שאומר לכם. גשו למטבח וקחו את הסכין הכי גדולה שתמצאו וכוונו אותה ללבכם, לאחר שתמותו תוכלו לדעת מי צדק? יכול להיות שהחילוני צדק וכשתמותו הכל יהיה שחור ואכלתם אותה כי לא ניצלתם מספיק את החיים. או שהדתי צדק ויש עולם הבא עם גן עדן וגיהנום, ואז במקרה של החילוני אז שוב פעם אכלת אותה כי אתה הולך לגהינום. מוסר השכל: להיות חילוני זה לא כזאת מציאה כי בכל מקרה אתה אוכל אותה שיהיה לנו רק טוב! בברכה

preacher

New member
ואם הקתולים צודקים

ניפגש כולנו בגיהנום. ואם ההודים צודקים ניפגש בגילגול הבא בתור חיות ואם המוסלמים צודקים... ואם הפרוטסטנטים... קראים... שינטו... וודו... ואם ואם ואם.

ערנארן

New member
אין נצרות ואין איסלאם הכל חרטא

למה אני או אתה או כל אחד אחר נאמין לכל אחד שטוען שהדת שלו היא אמת? קודם כל אני לא שולל שום דת אבל דתות שאתה בודק את אמיתותה ואתה רואה שזה תמוה אז אתה שולל. כך עשיתי ללאחר מחקר על הרבה דתות בעולם

s u p e r mind

New member
"הכל חרטא"

צודק... וכך גם היהדות. "אני לא שולל שום דת אבל דתות שאתה בודק את אמיתותה ואתה רואה שזה תמוה אז אתה שולל. כך עשיתי ללאחר מחקר על הרבה דתות בעולם"- שללת כבר את כל הדתות, ובכך סתרת עצמך. איזה מחקר עשית??? האם התעמקת בכל הדתות כפי שהתעמקת ביהדות? אני חושב שיהוה לא אוהב שקרנים... קדימה תקע בלבבך סכין ותודיע לי בסיאנס אם אתה בגן עדן.

ערנארן

New member
תשמע...

נדמה לי שאתה טועה. לא אני זה שצריך להוכיח לך מהי האמת,אלא אתה זה שצריך לדעת זאת ולהסביר לי אם מצאת משהו משכנע ואמין. ועל פי מה שאני מתרשם מהידע שלך אז כדאי שתמשיך ללמוד. בהצלחה

באהבה1

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifחזק אתה

בדיוק כך!!! הם צריכים להוכיח שאין אלוקים! כי ה"מושכל הראשון" ה"הגיון הפשוט" מחייב אלוקים! כמו שאמרנו מליון פעם! כל חפץ מסודר (שעון, מחשב..) אתה מודה שמישהו סידר! כל שכן היקום המסודר "קצת" יותר!!!

L7

New member
ממש. בקש את ידו. אולי שידוך יעזור.

אם אלוהים רוצה אפילו מטאטא יורה...

HUhybrid

New member
לפחות הם מצחיקים עוד איכשהוא

כי אתה, בניגוד אליהם, בא ממקום שבאופן כללי ומוכלל אוהב להעציב ע"י טאטוא מאסיבי של דברים מתחת לפני השטח, כדי שחס וחלילה לא יהיה משהו, שאיינו מספיק "מסודר" לשיטתכם הפטריארכלית העליזה.

באהבה1

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gifכמה פעמים אחזור על זה?????

אני מסכים!!! החרדים מסתירים את כל הפשע שלהם! הם הפושעים הכי גדולים!!! הם מסתירים את כל הפשע המאורגן (מאורגן יותר מהמשטרה)!!! את כל סוחרי הסמים (100 טון מריחואנה, 3 טון קוקאין, 4 טון הרואין, 20 טון חשיש, 100 אלף טבליות ל.ס.ד ו-20 מליון טבליות אקסטזי)!! והכי חשוב את כל המאפיות שמשחדות את הפוליטיקאים החרדים!!!

HUhybrid

New member
אז עכשיו אתה מבין למה יש שואה...

...מודרנית, שההגיון והאמונה שלך לא עומדים בה?

באהבה1

New member
../images/Emo88.gifהשואה היא הוכחה שיש אלוקים!!!

ויותר מזה! זה שאומר בגלל השואה: "אין אלוקים" הוא ההוכחה הכי חזקה שיש אלוקים!!! איך יכול להיות? כי לא רק שהשואה נצפתה מראש בתורה! אלא אפילו האדם הזה נצפה מראש: "על כי אין אלקי בקרבי, מצאוני הרעות האלה" (דברים לא,טז-יח)! הידעת? השואה קראה בדיוק כשהתחילה תנועת ה"השכלה" שאמרה: "תהיה יהודי בביתך ואדם בצאתך"! פירוש: היהודי הוא פחות מאדם!

באהבה1

New member
../images/Emo11.gifהטמבולוציה היא הזיה פסיכו-בלהבלה

כבר ראינו מה ה"הוכחות"
שלה! כמה שלדים עלובים שנראים כמו משהו בין קוף לאדם!
אומר דאווין (לא טעות כתיב): הממממ היו צריכים למצוא מליונים!!! כי הכמה שלדים האלה יכולים להיות של אנשים שנולדו פגומים!!! לעומת זאת! ההגיון הישר מחייב אלוקים!!! כל חפץ מסודר (קן ציפור, חללית של עמב"ה) ישר תגיד שמישהו סידר! ולכן כל שכן היקום המסודר!!!

באהבה1

New member
../images/Emo12.gifחפץ מסודר יכול להסתדר מעצמו???

מאד הגיוני... פתיתי שלג נוצרים מעצמם??? לא! יש חוקים בטבע שגורמים לזה! והחוקים הם חלק מהטבע! וחוקים אלה לא יצרו את הטבע כי הם חלק ממנו!!! כמו ה"חוקים" בתוכנת מחשב שגורמים לסדר! תגיד שהם יצרו אותה??? חוקי הטבע הם חלק מהטבע המסודר שכמו כל חפץ מסודר אחר! מחייב מסדר!!!

למעלה