עצה לכולכם.

אוריאל 1

New member
תגובה

קברי האבות אדם הראשון, אברהם,יצחק ויעקוב,וקברי האמהות חוה,שרה,רבקה ולאה.

Governor

New member
האמא של כל התגובות!

`קברי האבות אדם הראשון, אברהם,יצחק ויעקוב,וקברי האמהות חוה,שרה,רבקה ולאה` אדם וחוה קבורים במערת המכפלה? האם נוסף על היותך מטומטם מעורר פלצות, אינך מכיר את כתבי המיתולוגיה היהודית? הבט, אני אדם הגיוני ויש דרך לשכנעני באוטנטיות מעשיות המיתולוגיה היהודית. בא נחפר את קברי האבות במערת המכפלה וקבר יוסף בשכם ונחשף את תכנם. אם ימצאו בהם ארבעה שלדי אדם ממין זכר (לדעתי לא ימצאו שרידים כלל, או שימצאו עצמות בעלי חיים), ובדיקת DNA (נתוח Y-Chromosome) שיחולץ ויבודד מן השלדים תראה שמדובר בארבעה דורות רציפים ישירים של זכרים - אוכל את כובעי קבל עם בככר רבין ואניח לאמנון איזאק להניח כפה על ראשי באותו מעמד ואתחיב פומבית לחזור בתשובה אם יתברר שאין שלדים, או שמדובר בעצמות בעלי חיים, או שלא כל השלדים שיכים לבני אדם זכרים, או שאין קשר ישיר שושלתי בין השלדים - אגזור את פיאותיך קבל עם בככר רבין, אטול ממנו את הגלאביה והמכסה שעל האבטיח שלך, ואשגר אותך כלעומת שבאת, אל מתחת לאבן מתחתיה הגחת ?Fair enough ______________________________________________________________ 0284392570 אוריאל_1

אוריאל 1

New member
ממש לא,פשוט אין לך טיפת דרך ארץ

מה לעשות ככה זה כשלומדים דרך ארץ מערוץ 2 ומהארי פוטר.

Governor

New member
ומה אעשה, ואין לי סובלנות למפגרים!

כתבת: "קברי האבות אדם הראשון, אברהם,יצחק ויעקוב,וקברי האמהות חוה,שרה,רבקה ולאה" אדם וחווה קבורים במערת המכפלה, אה? גדול! היה שוה להמתין בסבלנות לפנינת-ידע כזו האם ימצא מישהו מהמאמינים כאן שיהיה מוכן להסביר לאידיוט מי בדיוק, על פי המסרת, קבור שם? חצרן היי-טק, בחיי... ______________________________________________________________ 0284392570 אוריאל_1

Governor

New member
לא, הם לא קבורים שם, מן הסבה הפשוטה

הם יצורים מיתולוגיים מן המיתולוגיה היהודית...

Governor

New member
תורת ישראל היא חבור מיתולוגי מן

המאה השביעית לפנה"ס...

גוססי

New member
הייתי שם

ולא זכור לי שראיתי עצמות או כל שריד אותנטי אחר הניתן לשיוך לאחת מהדמויות הבדויות המככבות במיתולוגיה היהודית.

אוריאל 1

New member
תגובה

אני ראיתי בטלויזיה את העצמות של "פרעה" ולפי דעתי זה בכלל לא היה פרעה אלה סתם פועל מהשוק הקדמון שרצה להתפרסם,גם דרווין לא היה קיים באמת זאת רק המצאה של ממשלת סומליה כי כך הם חשבו שיוכלו להביא יותר תושבים לאפריקה.... לפי הקו מחשבה שלך לא ניתן להוכיח בוודאות דבר,וניתן להפריך את כל ההיסטוריה,בדיוק כמו שעושים היום לצערי כל האנטישמים בהקשר השואה.

neko

New member
"פרעה" זאת מילה שמשמעותה במצרית

"שליט". דומה ל"קיסר" או "נשיא". היו למצריים עשרות, אם לא מאות פרעונים, כמו שלסין היו עשרות, אם לא מאות, קיסרים. לא ניתן להוכיח דבר בוודאות, אך ניתן להוכיח מעבר לספק סביר. אם אדם כלשהו אומר שאוריאל רוצח, זה כמעט כלום. אם שניים שאינם מכירים אומרים זאת, זה עילה לחקירה מעמיקה. אם שלושה אומרים זאת - הוא כנראה אשם. אם מיליון אומרים זאת, כמו במקרה של השואה, זה כבר נחשב "מעבר לכל ספק" לעומת זאת, מקור יחיד כמו התנ"ך שכבר "נתפס" בשגיאות, מספר סיפורים לא הגיוניים (נחשים מדברים? אדמה אוכלת אנשים? מחלות מופיעות כ"עונש"?) ומעיד על עצמו כלא אמין (מלכים כ"ב, סיפור "מציאת" ספר התורה בבית המקדש, כאשר כל העם נפעם מהגילוי מכיוון שמעולם לא שמעו על התורה קודם לכן) - אינו מקור שעל פיו ניתן לדון אדם אחד ליום מאסר, ובטח שלא מיליוני אנשים לעבדות לממסד מושחת כגון החרדיות המודרנית.

אוריאל 1

New member
אני מסכים

ועובדה היא שמיליוני יהודים בכל העולם אומרים שקיבלו מאבא שלהם שקיבל מאביו שקיבל מאביו...........וכו' את התורה הקדושה שניתנה בהר סיני בניסים רבים וכמו כן שראו במצרים ניסים רבים,ואפילו חוגגים חגים לכבוד דברים אלו ונוהגים בנהגים שקשורים בחגים אלו.אם אב אחד היה אומר לבנו אז בסדר,יש ספק, אבל מיליוני הורים???כמו כן אנו קובעים מזוזה עקב נס מכת בכורות,דברים אלו עברו מאב לבן במשך אלפי שנים ונשמרו בצורה מדויקת לחלוטין.

Governor

New member
`ועובדה היא שמיליוני יהודים בכל

העולם אומרים שקיבלו מאבא שלהם שקיבל מאביו שקיבל מאביו וכו' את התורה הקדושה שניתנה בהר סיני בניסים רבים...כן אנו קובעים מזוזה עקב נס מכת בכורות,דברים אלו עברו מאב לבן במשך אלפי שנים ונשמרו בצורה מדויקת לחלוטין` אוי, אתה סתם מדקלם שטויות מחסר הכרה. הכל קשקוש חוץ משוש אין קשר בין התורה של היום לבין מה שכביכול נתן בכביכול "מעמד הר סיני" רבנים מודים שנסח התורה שבידיך אינו הנסח הנכון משום שהוא הנסח האוטנטי, אלא הוא הנסח הנכון מכיוון שזה הנסח שבידיך (מקווני שאתה מבין את משמעות ההבדל) אין שום ממצא ארכאולוגי המאשש מעשיה מקראית כלשהי שקדמה למאה ה-9 לפנה"ס התורה דופקת את עצמה בגוזמאותיה. המעשיה על מליוני עדים - בדויה בעליל, וטענת ה"עדות" היא שטות... ______________________________________________________________ 0284392570 אוריאל_1

גוססי

New member
דעתך אינה קובעת

אתה חסר את ההשכלה הדרושה לבדיקת אותנטיות ממצאים ארכיאולוגים ותיארוכם. אדרבא, הצג בפנינו פריטים שנמצאו במערת המכפלה, הפקד אותם בידי גורמים מוסמכים (ארכיאולוגים ואנתרופולוגים) ונראה מה הם יאמרו.

למעלה