עצה לכהן מתחיל

PorkchoP

New member
עצה לכהן מתחיל

אני ממש לא יודע כמה טעם יש בהודעה הזאת. ובכל זאת, הייתי רוצה כמה עצות בשבילי, כהן מתחיל. קוראים לי יוני. סתם שתדעו. אני אדם כהן, נייטרלי-רע, מאמין בנרול. העצות יכולות להיות מסגנון רעיונות לפקודות נחמדות עד לטקטיקת משחק ועצות לדרך התפתחות יעילה וכד'. מה שעולה לכם. מקווה שלא הייתי מטרד. תודה מראש. דרך אגב, אני לא מתכוון להצטרף לפורום. תפוז ממילא לא מצליח לעלות. לא נורא.

PorkchoP

New member
אוף...ממבט שני,

יכולתי לשרשר אותה כבר להודעה של תפוז. מילא.

PorkchoP

New member
אם כבר פקודות

זה נכון, שאסור לפקוד על מישהו להתאבד? שוב תודה...

snift

New member
זה לא שאסור, פשוט

הסבירות שזה יעבוד שואפת לאפס. הכל כמובן תלוי ב- GM. אם הוא מחליט שהלחש עובד בצורה שגורמת למקבל לחשוב שהפוקד הינו חברו הטוב ביותר אז הצעה "תקפוץ על החרב של עצמך" לא תתקבל. אם הוא החליט שהלחש גודם לטימטום מוחי מוחלט ומשאיר את המקבל פתוח לכל, אז זה כנראה כן יעבוד.

PUMI for ever

New member
התשובה הרשמית לגבי הפקודה התאבדות:

אם הולכים לפי הגרסה המקורית האנגלית, הפקודה היא: suicide. הבעייה היא שהמילה היא שם-עצם ולא פועל ולכן הפעולה לא תתבצע. אני מצטער על אי דיוקים, זה מה שאני זוכר במעורפל.

רמץ

New member
../images/Emo186.gif ההודעה הבאה אינה מומלצת לצפייה

לילדים, נשים בהריון ואנשים עם קוצבי לב... כוהנים מרושעים הם דמויות מסובכות. מילא האג'נדה הסזיפית של הכוהנים הטובים: למגר את הרוע, אבל להפיץ אותו - זה פשוט טפשי. לכן מטרותיהם של הכוהנים המרושעים, דרכי הפעולה שלהם והאופנים שבהם התחילו את הקריירה שונים מאלו של עמיתיהם הטובים. כמה אפשרויות: 1) הכוהן הבודד I:
אתה זוכר בבירור את היום שבו שמעת לראשונה את הקריאה. התבודדת כהרגלך בפינה הפרטית שלך - בחורשה הבוצית בין עצי הבוקיצה, על גזעיהם המרקיבים. כנראה שלא שמת לב לזמן... במחשבה לאחור, אתה יודע שהוא כיוון לכך... השמש שקעה במפתיע ואתה נותרת לבדך, אובד ומפוחד. הוא קרא לך... בהתחלה לא היית בטוח אבל כשהערפילים ליטפו אותך... ליקקו אותך... והצינה חדרה מבעד לבגדיך, מבעד לעורך - שמעת אותו וענית. הוא הראה לך דברים איומים - נוראיים! מצמררים, ולא יכולת להתיק את מבטך - גם כשהסבת את ראשך. גם מבעד לדמעות. גם כשעצמת את עיניך בחוזקה. הוא הראה לך ודיבר אליך, ואתה הקשבת - והבנת. חזרת לביתך ללא פחד. רענן ועירני מתמיד. זו הייתה הפעם האחרונה שבה ראית את הוריך ואחיך. אתה זוכר רק את ההפתעה בעיניהם המתות. אתה תהיה המשעבד של פחדיך, וכל אלו המפחדים עבדי עבדיך. אתה תראה להם את מה שהוא הראה לך, והוא יתן לך כל מה שתוכל לקבל.
2) הכוהן הבודד II:
הם לעגו לך. זרקו בך בוץ! כמה הם צחקו כשברחת לביתך וההשפלה, ההשפלה... ...והתסכול - שוב ושוב. אבל באותו היום משהו קרה. באותו היום פסקת מבכי ופתחת את עיניך האדומות. ואת הבושה החליף הזעם. ואת הכאב החליפה תאוות הנקם. נשבעת - למי שרק יהין לשמוע - להביס אותם. לרמוס אותם, להכות אותם להפשיט אותם להשפיל אותם לדרוך עליהם. נשבעת - למי שרק יתן לך את הנקמה, לא משנה המחיר! לסיים את קיומם רק לאחר שיאמרו נואש מלהתחנן לסיומו בעצמם. והוא שמע... כאילו עשית זאת מאז יומך הראשון, אמרת את המילים. את המקדש הקמת במרתף ואת הקורבנות מהלול - לעת עתה... עד לאותה נקמה ממושכת... מענגת, מבורכת. הקדשת אותם לו - אבל לא היה זה מספיק. לא זה היה המחיר... לא די... ואתה משלם לו עוד, עדיין, ובקנאות וגם באושר.
3) כוהן המסדר:
כן, היית מעריץ - אין ספק. עשית כל מה שאמרה והלכת לכל מקום שהלכה - כמו כלבלב קטן. היא היתה תמיד חזקה, ונחושה... ויפה גם. - ולכן נמלאת אושר כשהזמינה אותך באותו לילה. "מסיבה", היא קראה לזה. לילה ללא ירח, רק רשרוש החרקים בדשא - תולעים זוחלות ברקב שמתחת... ידך פגשה את ידה. היא חייכה, ידעת, אך לא ראית דבר - עד שהגעתם. רק אתה יודע מה נעשה באותו מפגש - אתה והיא והם. לא רבים היו, אבל זרים מאוד. ובכל זאת הרגשת שייך. ידעת מה עליך לעשות. ידעת מה עליך לעשות לה. עד אז לא ידעת עונג מהו, וזו הייתה רק הפעם הראשונה אבל ממפגש למפגש הבנת את הכח הגלום. הבנת את הכח שהיה לה ואת הכח שניתן לך, ומה העונש על הסירוב לו...
- - לסיכום: מטרה אחת לך ושכרה משולש - להביא אימה ופחד לעולם, ובתמורה לקבל את מתנותיו של נרול הנורא, לשגשג על הפחד בשליטה בפוחדים בנוסף, ולבסוף להביא סיפוק לתאוותיך החולניות - בלהט אין קץ.

Nihau

New member
אני אהבתי אותה

וכמו שקיין הוכיח לי פעם אחר פעם בLOK:BO: !Its good to be bad Vae Victus

רמץ

New member
Why thank you... ../images/Emo9.gif

כשקראתי בשמחה שיש תגובות להודעה המושקעת שלי השותף שלי ענה שתמיד אפשר לסמוך על שחקני התפקידים שיגיבו על הודעות בשישי בלילה

למעלה