עצה לזכות במשפט

בר7

New member
עצה לזכות במשפט

מבקשת לדעת שיטה, אם יש, בדוקה - עדיף, לזכות במשפט, כאשר אני בטוחה שאני צודקת, אך הצד שכנגד מצליח ללהטט ולהפיל ברשתו את בית המשפט, כן, מה לעשות, יש גם שופטים בעלי חולשות קשות שטועים בשיקול דעתם וגורמים עוול בהכרעת דין לא ראויה. משום מה "אכלתי אותה" כמה פעמים בבית המשפט, כי לא מצאתי אוזן קשבת לטיעוניי, והצד שכנגד פשוט נהנה מההפקר, תוך עיוות הדין. אז אולי ביד הדבר גם כוח עליון שמלמד אותי שיעור בצדק ובאי צדק? אם כן, אולי יש שיטה מאגית שתטה את הכף לזכותי?

מדיאה

New member
יש לי שיטה שהוכיחה את עצמה

אבל אני צריך פרטים לגבי המשפט לפני שאחשוף אותה... אתה יכול לכתוב בפורום או לשלוח לי אי מייל אם אתה חפץ בפרטיות. מדיאה

בר7

New member
עילת המשפט

מדובר בשני משפטים שמתנהלים כבר שנים נגד שני מעסיקים שלי לשעבר, ששניהם, כל אחד בנפרד, נוכלים מדופלמים וגנבים ברישיון. שניהם גנבו ממשני את שכרי, ונגד אחד מהם זכיתי במשפט, אחרי שנמשך שבע שנים, אבל רק בחלק קטן מהתביעה, ועל כך הגשתי ערעור. השני הצליח לבטל את פסק הדין שקיבלנו, אני וחברה נוספת לעבודה, נגדו, בתואנות שווא, ועל כך הגשנו ערעור. בקיצור, כסף לא רק שלא ראיתי אלא עוד הפסדתי הרבה מאוד כסף על ההליכים עצמם ועל ים הזמן שנאלצתי להשקיע, הרבה גם על חשבון העבודה החדשה שלי, בהכנת החומר המשפטי ובהופעות בבית המשפט (אניח נאלצת לייצג את עצמי, למרות שאינני משפטנית, מחוסר אמצעים). בקיצור, מדובר בסיוט, שבתי המשפט עד כה נתנו לו יד. כעת המשפטים עומדים להתברר בערכאות גבוהות יותר ואני מקווה שהשופטים שם טובים והוגנים יותר. אפשר לכתוב אליי לכתובת: [email protected]. ותודה מראש.

החזרת כוחות

תתרכזי באדם שעמו את מעורבת (במשפט) תחזירי לו את האנרגיה שלו ותקחי חזרה את האנרגיה שלך. הסבר קצר: במהלך המגע שלנו עם אנשים אחרים יש בינינו חילופי אנרגיה: משהו מאנרגיית החיים שלהם נלכד אצלנו ומשהו מאנרגיית החיים שלנו נלכד אצלם. חילופים אלה יוצרים מצב של פגיעוּת. החזרת כוחות מושלמת תפוגג את כל הסיטואציה. להסברים מפורטים יותר, אני מצרף קישור בתחתית ההודעה... בהצלחה! ספרי לנו איך היה!!!

white crane

New member
היי לך ההולך בדרך

שמחתי למצוא שותף המתעניין בדרך הלוחם - ונראה שאף מנסה ללכת בה. לי אישית יש המון סימני שאלה בתחום והרבה מאוד ספקות. היתי שמח לשוחח איתך על כך קצת יותר ממתין לתשובה שלך העגור הלבן

נו כבר, תעשי ותספרי!

זה תהליך שלוקח 2 דקות, או בעצם דקה אחת, אז שווה לך לנסות... מקסימום המשפט יצליח לך... מה רע???

למעלה