עצה להורדת כתמים

r6801

New member
עצה להורדת כתמים

בגדים שיצאו מהמכונה עם כתמים, אין לי מושג מה מקור הכתמים, כיצד ניתן להורידם?

goanin

New member
אולי הכתמים באים מהמכונה

עובש אולי.... מתי לאחרונה עשית נקיון למכונה? תעשי שטיפת חומצה: להפעיל את המכונה עם וילון אמבטיה, ולשים בתא האבקה כוס מלח לימון. לשים על תכנית של 60 מעלות. כשהמכונה פועלת שפכי חצי בקבוק חומץ דרך תא האבקה. או שאולי המרכך הכתים את הבגדים.... או שהכנסת בגדים מאד מלוכלכים למכונה והלכלוך מהם הכתים.... כדי להסיר - זו הפרוצדורה הרגילה: להשרות בסניטבון ואבקת כביסה במים חמים, ואז להכניס למכונה...

parent

New member
איך אפשר להוסיף חומץ כשהמכונה עובדת?

ואת וילון האמבט צריך להכניס בתכנית ללא סחיטה, נכון?

goanin

New member
מה הבעיה

פותחים את המגירה קצת ושופכים
וילון אמבטיה מותר לסחוט, אבל במהירות נמוכה.

parent

New member
יש לי מכונה עם פתח עליון....../images/Emo201.gif

לי יש וילון אמבט עם הדפסות עליו וכבר פעם אחת ניסיתי לשים אותו במכונה וכל הההדפסות התקלפו. מהירות נמוכה זה אומר תכנית עדינה?

goanin

New member
מממממממ...

אם שמת את הוילון במכונה עם אבקת כביסה אז אני מבין למה ההדפסות התקלפו. אז אני לא יודע אם כדאי בכלל להכניס אותו למכונה, למרות שחומצה לא אמורה להפריע לו. מה הכוונה בפתח עליון? אי אפשר להכנסי באמצע חומרים? אם כך, אז שפכי את החומץ בהתחלה - אין שום בעיה. אין לך בורר מהירות סחיטה? אם אין, אז אל תשימי על כביסה עדינה, כי את צריכה לפחות 60 מעלות. שימי על רגיל.

parent

New member
עונה:

1. המכונת כסיבה פתח עליון המקום לחומרים נמצא בחלק העליון של המכונה בפנים כך שבכדי להפעיל את המכונה הוא חייב להיות סוגר כך שזה בלתי אפשרי לפתוח אותו באמצע ולהכניס כי זה בעצם כמו לפתוח את המכונה 2. אין לי בורר מהירות סחיטה נראה לי שכל התכנית יש 500 סל"ד. אעשה כדברייך. המן...

rs134

New member
הכתמים לבנים?

לא מזמן התחילו לצאת לי מהמכונה בגדים עם כתמים לבנים עליהם. ביררתי והסתבר לי שמדובר באבנית. חומץ לא עזר אז השתמשתי בבקבוק שהמליצו לי עליו נדמה לי דורגול או משהו כזה. מאז נגמרו הכתמים ואני דואגת להפעיל את המכונה עם חומץ כדי למנוע הצטברות אבנית חדשה.

אנילה1

New member
אני עושה טיפול למכונה עם אבקת מלח לימון

במקום אבקת כביסה. אני מפעילה את המכונה בלי בגדים, על חום מקסימלי ובתוכנית הכי ארוכה. המכונה יוצאת נקיה. כמות מלח לימון כמו כמות של אבקת כביסה.

chicka

New member
../images/Emo45.gif

לי גם הייתה בעיה דומה - מכונת כביסה חדשה לחלוטין (בת חצי שנה) ובכביסות הראשונות שלי הבגדים היו יוצאים עם כתמים חומים / אפורים עליהם. מסתבר שיש מכונות (שלי של קריסטל) ש"אלרגיות" למרכך כביסה ומה שצריך לעשות זה לשים רק חצי פקק מהול במים וזה מונע את כל הכתמים. (וזה אחרי שהזמנתי טכנאי והייתי בטוחה שיש אבנית/בורג חלוד וכו'). מאז, אין לי כתמים.

למעלה