עצה לגבי משככי כאבים

עצה לגבי משככי כאבים

כבר מיום שישי עם כאבים עזים בבטן תחתונה אתמול בשיאם הייתי אצל הרופא שנתן לי נרות וולטרן, בסביבות 12 השתמשתי בשתי נרות אבל ללא שיפור, ניסיתי אתמול 50 טיפות אופטלגין גם ללא שיפור, הרופא נתן לי הפנייה למיון אם הנרות לא עוזרים, מה עושים? אין לי כח לטרטור של מיון, להזכירכן אני לפני אבחון של אנדו'. (בהתקפים קודמים ניסיתי נרוסין, אופטלגין בכדורים ספסמלגין ופפברין והם גם לא עוזרים) למישהיא יש עצה? אני מרגישה כמו סמרטוט

מיכל235

New member
היי

אני לכאבים חזקים לוקחת כדור נקסין. אבל, אם הכאבים באמת חזקים ואין שום שיפור מאתמול, למרות הנרות והכדורים שנטלת, תשמעי לעצת הרופא וגשי למיון, ואם כבר למיון נראה לי שעדיף שתיגשי לתה"ש. תרגישי טוב.

../images/Emo51.gif

תודה רבה רבה לכן, אכן הייתי במיון תה"ש קיבלתי כדור של פילים (מקבוצת המורפיום!) שלא עזר בכלל רק עשה לי בחילה יותר גרועה ממה שהיה לפני כן, גם הרופאה חושבת שזה אנדו והיא אמרה שאין טעם לשלוח אותי למיון נשים כי זה לא יעזור וזריקת וולטרן היא לא יכלה לתת לי בגלל הכדור שהיא כבר נתנה אז חזרתי כלעומת שבאתי
ואני מקווה מאוד שאני יעבור את הלילה בשלום...ואני יתאפק עד יום רביעי למפגש עם סוריאנו (בתקווה שזה אכן יהיה הוא שיקבל אותי) שוב תודה רבה

למעלה