עצה לגבי מכשיר לחבר

megahertz

New member
עצה לגבי מכשיר לחבר

חבר טוב שלי אמר לי שמציעים לו לקנות PPC אחרי שאת שלו גנבו
האפשרויות שלו הן: 1930 ב1350 שקל 2210 ב1950 שקל (שניהם של I-Paq) בנוסף עברית של איירון ב250 שקל בגקשה תעזרו לו להחליט ולדעת אם המחירים טובים בכלל תודה

דג הים

New member
לדעתי..

תלוי אם המכשירם מאובזרים. בכל מקרה המחיר של ה- 2210 יקר קצת. המחיר של 1930 שווה אם הוא מגיע לפחות עם אחד מהתוספות: עברית/ כרטיס זיכרון/ כיסוי קשיח. בהצלחה!

gaemo

New member
הצעה לחבר

לא לחשוב פעמים לקחת ומהר 2210 דרך אגב תבקש מהחבר שיסדר לי גם את העברית של אירון ב 250 ש"ח בתודה מראש אבי [email protected]

megahertz

New member
תודה לכולם...המכשירים חדשים מן הסתם

וסליחה ששכחתי לציין את זה.. פשוט איזה מישהו שלו (נראה לי קרוב משפחה) עובד (תפקיד חשוב
) בחברה שמייבאת IPAQים למינהם...הקטע הוא שהוא סטודנט..אז אין לו הרבה כסף לזה (לא עושה הכללות!).. אה ושאלה על ה2210...אמרו לי (ולא ממש מצאתי את זה באתר שלהם) שהוא גם יכול לעבוד כסלולרי...אבל אם אני לא טועה אז זה דורש כרטיס הרחבה בCF לא? שוב תודה

lidor30

New member
יש CF GPRS

לגלישה מהירה ב-PIE, בקשר לשימוש כסלולארי, אני לא חושב שיש כרטיס CF שמאפשר למכשיר לעבוד כסלולארי.

megahertz

New member
ולמכשיר עצמו אין כניסת SIM בנויה

נכון? כי אני יודע רק על הXDA וה XDA2 עם האופציה הזאת

2cookie

New member
חשבתי שיש לך מנה מזערית של ידע

אולי מספיק בכדי להבין שצריך מודול GSM מובנה במכשיר כדי להשתמש בו כטלפון, נראה שלא

megahertz

New member
עצם השאלה הייתה כי חשבתי שיש לו

מקלט/משדר (מודול) GSM...כי אמרו לי...הרי בPPC אין לי מושג... אז שאלתי..אסור

2cookie

New member
נעלבת?../images/Emo3.gif

ומי אמר לך? שונא "חברים" חרטטנים, נראה שיש אנשים שהמטרה היחידה שלהם בחיים זה לחרטט

megahertz

New member
שמוליק

אתה מכיר? זה משנה לך? לא? יופי אז למה סתם להתערב ולסכסך? (עם ככה כותבים
) ובלי שום קשר...אמרו...לא הייתי בטוח (וראיתי שבמפרט שלו אין...חשבתי אולי יש איזה הרחבה)..שאלתי

megahertz

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif

כמו שאמרתי...אמרו לחבר שלי...אני לא יודע מי...בכל מקרה אמרתי לו את זה כי הוא חשב שהוא יצליח להפטר מהצורך לסחוב שני מכשירים...

gaemo

New member
תשובה בקשר ל 2210

ה 2210 אינו יכול לעבוד כסלולרי דרך אגב מה בקשר לעברית בהזדמנות ?אני מעונין , אם יש לך תשובה שלח לי בבקשה למאייל [email protected]

megahertz

New member
תראה...אני לא יודע מה עם העברית

כי זה לא אני...אבל אני אשאל אותו בקרוב...בכל מקרה לא הייתי מפתח ציפיות כי אני מניח שזה רק אם קונים אצלם את המכשיר ורק עם הקשרים...אז לא יודע.. אני אשאל בכל מקרה ותודה...אני אגיד לו על ה2210

למעלה