עצה לאיפור

SweetGirl17

New member
עצה לאיפור

שלום, מישהו יכול בבקשה לעזור לי, לייעץ לי איזה איפור מתאים לי? אך שלא יהיה ממש גס שיהיה עדין. איזה איפור מתאים ליום יום ואיזה לערב כאשר יוצאים לאן שהו? יש לי עיניים בצבע ירוק-חום והעור שלי הוא בהיר (אני מצרפת תמונה). תודה מראש על התשובות.

אז ככה...

קודם כל אהבתי את מה שאת לובשת בתמונה ואת גם נורא יפה
דבר שני, לך יתאימו כל צבעי החום בורדו הכהים או תכלת וסגול וירוק. איליינר יכול מאוד להחמיא לך ולהדגיש לך את העיניים. צללית מתחת לעין, בשביל להבליט את העין רצוי שזה יהיה צללית כהה מהקצה החיצוני של העין למשוך פנימה. על עצמות הלחיים שימי סומק בגוונים של אדום או חום בהיר. ליום יום עדיף שזה יהיה גלוס שקוף או כל צבע אחר בהיר, פס של צללית שחורה מעל העין, צללית ורודה או לבנה על כל העפעף העליון, פס של צללית שחורה ממש דק מתחת לעין וסומק. בהצלחה.

SweetGirl17

New member
תודה רבה על התשובה!!!

ותודה על המחמאות
ליום יום אני באמת שמה צללית ורודה ולי ניראה כאילו שזה הכי מתאים לי. פעם שמתי צללית ירקרקה עם גווני חום (ערבבתי קצת) ויצא נחמד ומסביב העין שמתי דק גם את אותה הצללית וכמובן עם עיפרון שחור. אבל מה שמאוד מעצבן אותי שכאשר שמים את הצללית בהתחלה הכל ניראה יפה וכבר אחרי כמה שעות זה לא ניראה אותו הדבר כאילו שזה לא אותו הדבר כמו ששמתי בהתחלה (בעיקר, אני משתמשת בצללית של ג´ייד). האם זה קורה בגלל מזג אויר?

אני דווקא אוהבת את ג´ייד..

תנסי אולי לשים פודרה לפני שאת שמה את הצללית, במטרה שזה יקבע לך אותה..

למעלה